Ponturi Pariuri - Young Boys vs Maccabi Haifa, Champions League 29.08.2023

2023-08-29

Cota: 1.80

Analiză și informații pentru Young Boys vs Maccabi Haifa ponturi și pariuri fotbal 29.08.2023

Pe 29 august, de la ora 22:00, echipa Young Boys se va confrunta cu echipa Maccabi Haifa într-un meci crucial pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Această partidă este a doua manșă a calificărilor, după ce primul meci s-a terminat la egalitate, scor 0-0. 

Young Boys: Forma echipei, știri și statistici

În primul meci al dublei pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, Young Boys nu a reușit să obțină o victorie în deplasare împotriva echipei Maccabi Haifa. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0, indicând o luptă echilibrată între cele două echipe pentru obținerea calificării. Înaintea acestui meci, Young Boys a avut o prestație dominantă în Cupa Elveției, reușind să treacă fără emoții de echipa Breitenrain, cu un scor final de 5-0. Această victorie a demonstrat potențialul echipei în competițiile interne.

În campionatul elvețian, Young Boys se află pe locul 3 după primele 4 etape de joc, având un total de 8 puncte. Ei sunt urmați de Zurich, care se află pe primul loc cu 10 puncte. Clasamentul strâns arată că Young Boys va continua să lupte pentru a-și îmbunătăți poziția în campionat și pentru a rămâne o forță competitivă în fotbalul elvețian. Cu o combinație de performanțe solide în competițiile interne și participarea lor în calificările pentru Liga Campionilor, Young Boys demonstrează că sunt o echipă care aspiră la performanțe de top în fotbalul european.

Maccabi Haifa: Forma echipei, știri și statistici

Echipa Maccabi Haifa se bucură de o perioadă foarte bună, reflectată în rezultatele lor recente. Cu patru victorii și un egal în ultimele cinci meciuri, inclusiv remiza cu Young Boys în meciul tur pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, Haifa demonstrează o formă solidă și un nivel ridicat de determinare în competițiile recente.

Aceste rezultate impresionante sunt rezultatul muncii și efortului depuse de echipă pentru a ajunge în faza actuală a calificărilor pentru Liga Campionilor. În drumul lor către această etapă, Maccabi Haifa a trecut prin adversități și a avut succese notabile împotriva unor echipe puternice. Ei au depășit obstacole precum Slovan Bratislava cu un scor general de 5-2, Tiraspol cu scorul de 4-2 și Hamrun cu un impresionant scor de 6-1. Acest parcurs arată că Maccabi Haifa are potențialul și determinarea de a se lupta pentru un loc în grupele Ligii Campionilor.

Cu o serie impresionantă de rezultate și cu experiența competițiilor europene, Maccabi Haifa intră în meciurile decisive cu încredere și dorința de a atinge obiectivul de a ajunge în grupele Ligii Campionilor

Echipe probabile

Young Boys

Portar

Racioppi

Fundași

Janko, Benito, Camara, Persson

Mijlocaşi

Ugrinic, Lauper, Imeri

Atacanţi

Rieder, Itten, Elia

Maccabi Haifa

Portar

Nitzan

Fundași

Crnud, Goldberg, sECK, Sundgren

Mijlocaşi

Chery, Mohamed, Jaber

Atacanţi

Haziza, Pierrot, Saba

Statistica meciurilor directe Young Boys vs Maccabi Haifa

Până acum, doar o singură dată s-au întâlnit, meci care s-a terminat la egalitate, 0-0.

Cote ponturi pariuri Young Boys vs Maccabi Haifa

Iată câteva  opțiuni de pariere care s-ar putea să fie de interes:

1 prima repriză: Cotele pentru acest pronostic sunt: Unibet- 2.30, Betano-2.37, Mozzarbet- 2.55; 

Peste 2.5 goluri: Cotele pentru acest pronostic sunt: Unibet- 1.68, Betano- 1.72, Superbet- 1.75;

Cele mai bune ponturi pentru Young Boys vs Maccabi Haifa

Young Boys intră în acest meci cu determinarea de a-și demonstra superioritatea și de a-și îndeplini obiectivul de a câștiga. Având în vedere potențialul și forma echipei, Young Boys are toate șansele să domine partida și să obțină victoria.

 Cota pe care o oferim pentru 1 este 1.80 Unibet

Există premise pentru a crede că meciul nu va fi caracterizat prin faptul că ambele echipe vor marca (GG – ambele marchează). Având în vedere strategiile defensive și potențialul echipelor implicate, este posibil ca ambii antrenori să se concentreze pe organizarea defensive și să încerce să minimizeze riscul de a primi gol.

Cota pe care o oferim pentru  GG NU este 2.15– Betano 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Câștigă Young Boys

1.80

Nu marchează ambele echipe

2.15

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising