Ponturi Pariuri - Velez Sarsfield vs San Lorenzo , Liga Profesional Argentina 29.04.2023

2023-04-29

Cota: 1.58

Analiză și informații pentru Velez Sarsfield vs San Lorenzo ponturi și pariuri fotbal Liga Profesional Argentina 29.04.2023

Meciul dintre Velez Sarsfield și San Lorenzo se va desfășura în seara de sâmbătă, 29 aprilie, cu începere de la ora 20:00, pe stadionul José Amalfitani din Buenos Aires, în cadrul etapei a 14-a din campionatul Argentinian de fotbal. Iată o prezentare a celor două echipe și a ponturilor recomandate pentru acest meci.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 50 Lei + 500 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Velez : Forma echipei, știri și statistici

Echipa gazdă se află într-o formă destul de slabă de moment, cu 5 partide disputate în Liga Profesional fără vreo victorie acumulată. Cu un joc destul de solid, Velez Sarsfield se clasează momentan pe locul 16 în clasament, cu 15 puncte acumulate. Antrenorul Ricardo Gareca va încerca să obțină o victorie importantă în fața unei echipe dificile și să continue seria pozitivă. 

Jucători cheie 

Velez Sarsfield se bazează pe jucători precum Janson, cu 4 reușite în campionat, alături de Fernandez, cu 2 goluri marcate, care pot face diferența în ofensivă și să aducă victoria în această dispută. 

Obiectiv 

Obiectivul lui Velez Sarsfield este acela de a obține cât mai multe puncte în acest sezon și de a ocupa un loc cât mai înalt în clasament. 

Absențe 

Echipa lui Velez Sarsfield nu se va putea baza pe Bou, Caseres și Garayalde, toți fiind accidentați. 

 

San Lorenzo : Forma echipei, știri și statistici

Trupa oaspete se află într-o formă bună de moment, cu 5 partide disputate în campionat fără vreun eșec acumulat. San Lorenzo se clasează pe locul secund în clasament, cu 27 de puncte acumulate, și va încerca să obțină o victorie importantă în fața unei echipe modeste pentru a urca în clasament. Antrenorul Ruben Insua va trebui să își motiveze jucătorii și să găsească soluții pentru a învinge o echipă în scădere de formă. 

Jucători cheie 

San Lorenzo se bazează pe jucători precum Vombergar, cu 3 reușite în campionat, alături de Perez, cu o reușită, care pot aduce victoria în seara de sâmbătă. 

Obiectiv 

Obiectivul lui San Lorenzo este acela de a obține cât mai multe puncte în acest sezon și de a se clasa cât mai sus în clasament. 

Absențe 

San Lorenzo nu se va putea baza pe Cerutti, Irala, James și Martegani, accidentați. 

 

Echipe probabile

Velez

Portar

Gomez

Fundași

Guidara, Gianetti, Gomez, Ortega

Mijlocaşi

Ordonez, Seoane, Prestianni, Cabrera, Fernandez

Atacanţi

Janson

San Lorenzo

Portar

Altarmino

Fundași

Hernandez, Gattoni, Perez

Mijlocaşi

Braida, Sanchez, Elias, Giay

Atacanţi

Barrios, Blandi, Vombergar

Statistica meciurilor directe Velez vs San Lorenzo

În ultimele 5 meciuri directe dintre cele 2 formații, San Lorenzo a reușit să se impună de 2 ori, Velez Sarsfield o singură dată, iar 2 partide s-au încheiat la egalitate. un cont Nou si JOACĂ. Ai 50 Lei + 500 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Velez vs San Lorenzo

Varianta de X2, la o cotă de 1,58 oferită de către Unibet este argumentată de faptul că San Lorenzo se află într-o formă bună, nu a pierdut în ultimele 5 meciuri, în timp ce Velez Sarsfield este într-o formă destul de slabă. Varianta GG pentru acest meci, pe care o găsim tot la Unibet, la o cotă de 2,55, se bazează pe faptul că ambele echipe au jucători importanți în atac și nu par a fi cele mai bune în defensivă. 

 

Cele mai bune ponturi pentru Velez vs San Lorenzo

Pont Principal

Meciul dintre Velez Sarsfield și San Lorenzo se anunță unul foarte echilibrat, iar varianta de X2 pare a fi o alegere inteligentă. Deși Velez Sarsfield are avantajul terenului propriu, echipa gazdă nu traversează cea mai bună formă, având o serie de 5 meciuri fără victorie în campionat. Pe de altă parte, San Lorenzo vine după o serie pozitivă de 5 meciuri fără înfrângere și ocupă locul secund în clasament, fiind o echipă foarte bine organizată și cu jucători importanți în ofensivă. Astfel, varianta de X2 pare a fi o alegere sigură pentru pariorii care caută o cotă bună și o acoperire a riscului.

Pont Pariu – X2, San Lorenzo nu pierde – cota 1,58 la Unibet

Pont Secundar

Meciul dintre Velez Sarsfield și San Lorenzo se anunță a fi unul destul de disputat, iar varianta de GG (ambele echipe să înscrie) poate fi o opțiune interesantă pentru pariori. Velez Sarsfield și San Lorenzo au ambele jucători de calitate în ofensivă, iar formațiile sunt capabile să marcheze cel puțin un gol în acest meci. În plus, ambele echipe au arătat probleme în defensivă în ultimele meciuri și nu au reușit să păstreze poarta intactă, ceea ce face varianta de GG și mai plauzibilă. Prin urmare, această opțiune de pariere poate fi o alegere interesantă pentru cei care caută o cotă atractivă și o șansă bună de câștig.

Pont Pariu – GG, ambele echipe marchează – cota 2,55 la Unibet

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

X2, San Lorenzo nu pierde

1.58

GG, ambele echipe marchează

2.55

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising