Ponturi Pariuri - Tucuman vs Independiente, Liga Profesionala Argentina, 23.07.2023

2023-07-23

Cota: 1.62

Analiză și informații pentru Tucuman vs Independiente ponturi și pariuri fotbal Liga Profesionala Argentina 23.07.2023

În data de 23 iulie, duminică, în runda a 26-a din Liga Profesional din Argentina, Atlético Tucumán se va întâlni cu echipa Independiente pe stadionul Monumental Jose Fierro, de la ora 22:30. Ambele echipe se află sub mijlocul clasamentului, cu Atlético Tucumán ocupând locul 16, iar Independiente pe locul 20. Diferența de puncte dintre cele două echipe este de doar 4 puncte, ceea ce face acest meci să fie foarte important pentru poziționarea lor în clasament.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Atl Tucuman : Forma echipei, știri și statistici

În ultimul meci, Atlético Tucumán a înregistrat un rezultat de egalitate cu echipa Newells, scorul fiind 0-0. Cu toate acestea, înaintea acestei dispute, echipa a avut un parcurs destul de bun, obținând trei victorii importante. Mai întâi, Atlético Tucumán a învins echipa Gimnasia cu scorul de 2-0, apoi a trecut de Huracan cu 1-0 și, într-un alt meci tensionat, a învins echipa Union Santa Fe cu același scor de 1-0. Cu toate aceste succese, echipa a suferit o înfrângere dezamăgitoare în fața lui Sarmiento Junin, scorul final fiind de 4-1. Această înfrângere a fost un moment dificil pentru echipă și pentru susținătorii săi. În perspectiva meciului cu Independiente din runda a 26-a a Ligii Profesionale din Argentina, echipa va încerca să-și revină și să își continue parcursul pozitiv în campionat. Fanii lui Atlético Tucumán vor fi alături de echipa lor în această confruntare și își doresc o nouă victorie care să îi bucure și să le aducă motive de mândrie.

 

Independiente : Forma echipei, știri și statistici

În comparație cu Atlético Tucumán, echipa Independiente a avut un parcurs mai dificil în ultimele cinci meciuri. Independiente a obținut doar două victorii în această perioadă. În ultima etapă, echipa a reușit să învingă pe Central Córdoba cu scorul de 1-0, iar într-un alt meci important, a trecut de Huracán cu același scor, 1-0. Însă, pe parcursul acestor cinci meciuri, echipa a suferit și trei înfrângeri. A pierdut cu Newell’s Old Boys, scorul fiind 2-0, și cu Union Santa Fe, scor 3-0. De asemenea, Independiente a făcut o remiză cu echipa Gimnasia La Plata, scor 1-1. Aceste rezultate indică faptul că echipa Independiente traversează o perioadă mai dificilă în campionat și se va confrunta cu provocări în confruntarea cu Atlético Tucumán. 

 

Echipe probabile

Tucuman

Portar

Marchiori

Fundași

Ortiz, Bianchi, Romero, Orihuela

Mijlocaşi

Tesuri, Acosta, Sanchez, Pereyra

Atacanţi

Coronel, Estigarribia

Independiente

Portar

Rey

Fundași

Ostachuk, Baez, Elizalde, Costa

Mijlocaşi

Barcia, Ortiz, Marcone, Martin

Atacanţi

Cauteruccio, Martinez

Statistica meciurilor directe Tucuman vs Independiente

În meciurile directe dintre Atlético Tucumán și Independiente, istoricul indică un avantaj pentru echipa Atlético Tucumán. Aceasta a obținut trei victorii în confruntările anterioare, învingând cu scorurile de 0-1, 2-0 și 1-0. Pe de altă parte, echipa Independiente a înregistrat o singură victorie, câștigând cu scorul de 1-0 într-unul dintre meciurile anterioare. În plus, a existat și un meci în care cele două echipe au terminat la egalitate, scorul fiind 1-1. Aceste rezultate sugerează că meciurile directe dintre cele două echipe au fost foarte disputate și imprevizibile, iar fiecare dintre ele a avut momente de succes.

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Tucuman vs Independiente

Iată câteva  opțiuni de pariere care s-ar putea să fie de interes:

1: Betano- cota 2.35; Superbet- cotă 2.35; 

Peste 1.5 goluri: Betano-cota 1.53; Superbet-cota 1.53

X prima repriză: Unibet-cota 1.92; Betano- cota 1.88

 

Cele mai bune ponturi pentru Tucuman vs Independiente

Meciul dintre Atlético Tucumán și Independiente se anunță a fi unul destul de dificil pentru ambele echipe, deoarece ambele își doresc cu ardoare o victorie. Având în vedere că se află relativ aproape în clasament și doresc să avanseze, aceasta va fi o confruntare intensă și disputată. Istoricul meciurilor directe arată că ambele echipe au reușit să marcheze cel puțin un gol în întâlnirile anterioare, ceea ce indică că atacurile lor au avut succes împotriva apărărilor adverse. 

Cota pe care o oferim pentru GG este 2.15-Superbet  

În prima repriză a meciului dintre Atlético Tucumán și Independiente, mizăm că se vor marca peste 0.5 goluri. Având în vedere că ambele echipe sunt determinate să obțină o victorie și să se impună în acest meci, este de așteptat să vedem un joc ofensiv și ambițios din partea ambelor echipe încă de la începutul partidei.

Cota pe care o oferim pentru peste 0.5 goluri prima repriză  este 1.62-Betano 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

GG Ambele marcheaza

2.15

Peste 0.5 goluri

1.62

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising