Ponturi Pariuri - Tigre vs Libertad, CONMEBOL Copa Sudamericana 21.07.2023

2023-07-21

Cota: 2.18

Analiză și informații pentru Tigre vs Libertdad ponturi și pariuri fotbal CONMEBOL Copa Sudamericana 21.07.2023

Tigre se va confrunta cu echipa Libertad în etapa de 1/16 din Copa Sudamericana pe data de 21 iulie,  de la ora 03:00, pe Estadio José Dellagiovanna din Buenos Aires. În primul meci dintre cele două echipe, Libertad a obținut o victorie, învingând pe Tigre cu scorul de 2-1. Astfel, Tigre va avea oportunitatea de a-și revanșa în meciul de retur și de a-și demonstra potențialul în competiția Copa Sudamericana. Cu toate acestea, va trebui să depună un efort considerabil pentru a obține o victorie și pentru a avansa în fazele ulterioare ale competiției. Meciul se anunță a fi unul palpitant, cu ambele echipe luptând pentru calificarea în runda următoare.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 75 Lei Bonus plus 550 Rotiri Gratuite! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Tigre : Forma echipei, știri și statistici

În ultimele cinci meciuri, echipa Tigre a înregistrat doar o singură victorie. Această victorie a venit în fața echipei Instituto, cu scorul de 1-0. Însă, în celelalte partide, Tigre a suferit înfrângeri în meciurile importante. Ei au fost învinși de către Barracas cu scorul de 0-1, de Libertad cu scorul de 1-2, de Defensa cu scorul de 1-0 și de Banfield cu scorul de 1-2. Aceste rezultate arată că Tigre a avut o perioadă dificilă în ultimele meciuri și trebuie să-și găsească forma și ritmul pentru a obține rezultate mai bune în continuare. Cu toate acestea, echipa se va dori să profite de meciul din Copa Sudamericana cu Libertad pentru a reveni la forma sa competitivă și pentru a-și îmbunătăți performanța în competiție.

 

Libertad : Forma echipei, știri și statistici

Libertad se află într-o formă mai bună decât Tigre, având în vedere că în ultimele trei meciuri a înregistrat trei victorii. Echipa a obținut o serie impresionantă de rezultate pozitive în aceste meciuri, câștigând cu scorul de 3-0 în disputa cu Guarani, cu 2-1 în confruntarea cu Tigre și cu 2-0 în meciul cu Nacional. De asemenea, Libertad a reușit să obțină și două rezultate de egalitate, 1-1, în meciurile cu Atletico MG și cu Ameliano. În ultimele cinci meciuri, echipa a suferit o singură înfrângere, datând din 7 iunie, când a pierdut cu scorul de 1-0 în fața echipei Athletico PR.

 

Echipe probabile

Tigre

Portar

Marinelli

Fundași

Montoya, Luciatti, Leizza, Ortega

Mijlocaşi

Cardozo, Castro, Molinas, Forclaz

Atacanţi

Retegui, Flores

Libertad

Portar

Silva

Fundași

Ramirez, Viera, Gimenez, Espinoza

Mijlocaşi

Lezcano, Campuzano, Gomez, Bareiro

Atacanţi

Cardozo, Gonzalez

Statistica meciurilor directe Tigre vs Libertad

În ultimele trei meciuri directe dintre Libertad și Tigre, Libertad a avut rezultate mai bune, obținând două victorii și suferind o înfrângere. Libertad a învins echipa Tigre cu scorul de 2-1 și 2-0 în două dintre aceste întâlniri. În același timp, Tigre a reușit să obțină o singură victorie în meciurile directe, învingând echipa Libertad cu scorul de 5-3.

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 75 Lei Bonus plus 550 Rotiri Gratuite. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Tigre vs Libertad

Iată câteva  opțiuni de pariere care s-ar putea să fie de interes:

Prima repriză X: Betano- cota 1.95; Superbet- cotă 2.00; Unibet- cotă 1.97

Sub 2.5 goluri: Betano-cota 1.60; Superbet- cota 1.60; Unibet-1.57 

 

Cele mai bune ponturi pentru Tigre vs Libertad

Meciul este în avantajul echipei Libertad, având în vedere rezultatele lor pozitive în meciurile directe și forma bună în care se află. Cu toate acestea, echipa Tigre va dori să demonstreze că poate să schimbe acest trend și să obțină o victorie în acest meci. Tigre are nevoie de o abordare puternică și hotărâtă pentru a răsturna situația și pentru a-și atinge obiectivele în competiția Copa Sudamericana. Ei vor dori să profite de acest meci pentru a-și demonstra valoarea și potențialul ca echipă competitivă.

Cota pe care o oferim pentru victorie Tigre este 2.18-Betano 

Este posibil ca ambele echipe să marcheze în acest meci. Ambele echipe au avut rezultate și performanțe diferite în trecut, dar dacă ne uităm la meciurile anterioare și forma lor actuală, este probabil să vedem goluri de ambele părți. 

Cota pe care o oferim pentru  GG este 1.98-Unibet 

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Castiga Tigre

2.18

GG Ambele echipe marcheaza

1.98

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising