Ponturi Pariuri - Steaua Roșie Belgrad vs Maccabi Haifa Champions League 23.08.2022

2022-08-23

Cota: 2.15

Analiză și informații pentru Steaua Roșie vs Maccabi ponturi pariuri fotbal UCL 23.08.2022

Steaua Roșie Belgrad se confruntă cu Maccabi Haifa în cea de-a doua manșă a play-off-ului Ligii Campionilor pe Stadium Rajko Mitic din Belgrad începând cu ora 22.00. În prima manșă Maccabi s-a impus cu scorul de 3-2 după un meci spectaculos cu cinci goluri și două răsturnări de scor.

Încinge fotbalul! DESCHIDE un cont NOU acum si ai 42 LEI FREE BET! 

Steaua Roșie: Forma echipei, știri și statistici

Steaua Roșie Belgrad domină total campionatul Serbiei dar meciurile europene se dovedesc a fi mult mai dificile. Totuși dacă ar fi știut să gestioneze avantajul de 2-1, calificarea putea fi tranșată încă din prima manșă. Atmosfera de la Belgrad va fi infernală pentru jucătorii lui Maccabi iar în teren vor fi puși sub presiune încă din primul minut al meciului. Dejan Stankovic îl are accidentat pe Radovan Pankov și incert pe Osman Bukari ceea ce înseamnă că nu are probleme mari în lotul de jucători

Betano RO | Casino Online: Intră în Lumea Cazinoului Betano! Fă-ți cont acum și primește BONUS 500 de Lei + 500 ROTIRI GRATUITE LA CAZINOUL BETANO!

Maccabi Haifa: Forma echipei, știri și statistici

Maccabi își va juca șansa calificării în grupele Champions League în infernul de la Belgrad încercând să apere avantajul minim obținut în meciul tur. Este de apreciat și de reținut faptul că Maccabi nu a cedat după ce s-a văzut condusă cu 2-1 la pauză pe propriul teren iar în cea de-a doua repriză a egalat în minutul 51 prin Pierrot care și-a trecut în cont o dublă și Chery în minutul 61 care a și stabilt scorul final. Nici Maccabi nu are mulți jucători inutilizabili fiind accidentați doar Raz Meir și Mahmoud Jaber iar Dolev haziza este incert.

Echipe probabile

Echipă probabilă Steaua Roșie

Portar

Milan Borjan

Fundași

Milan Rodic, Nemanja Milunovic, Aleksandar Dragovic, Strahinja Erakovic

Mijlocaşi

Mirko Ivanic, Kings Kangwa, Guélor Kanga, Stefan Mitrovic

Atacanţi

Aleksandar Katai, Aleksandar Pesic

Echipă probabilă Maccabi

Portar

Josh Cohen

Fundași

Daniel Sundgren, Bogdan Planic, Sean Goldberg; Sun Menahem

Mijlocaşi

Neta Lavi, Arad Ofri, Mohammad El Fazaz

Atacanţi

Tjaronn Chery, Frantzdy Pierrot, Omer Atzili

Statistica meciurilor directe Steaua Roșie vs Maccabi

Singurul meci în care Steaua Roșie Belgrad și Maccabi Haifa s-au confruntat este cel din manșa I a ply-off-ului actual, scor 3-2 pentru Maccabi. ponturi pariuri – ponturi fotbal

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 299 Rotiri Gratuite. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri pentru Steaua Roșie vs Maccabi

Oferta Superbet pentru cotele de pariere o dă favorită pe Steaua Roșie Belgrad și propune o cotă de 1.80 pentru victorie, 3.90 la egal și 4.40 pentru Maccabi.

Betano propune cote asemănătoare și oferă o cotă de pariere de 1.78 pentru victoria sârbilor, 3.75 la egal și 4.15 pentru Maccabi.

Casa de pariuri Getsbet consideră că Steaua Roșie are prima șansă și porpune o cotă de 1.80 pentru victorie, 3.80 la egal și 4.30 pentru Maccabi.

Cele mai bune ponturi Steaua Roșie vs Maccabi

Steaua Roșie va exercita o presiune mare asupra celor de la Maccabi încă din startul partidei iar golul poate să cadă în chiar primele 10 minute de joc. Obișnuiți să marcheze multe goluri pe teren propriu, credem că sârbii vor continua ofensiva la poarta lui Maccabi și nu se vor opri pînă când nu vor fi siguri de calificare. De data asta nu vom paria pe victorie sau goluri marcate ci vom miza pe calificarea Stelei Roșii.

pont pariu – Steaua Roșie se califică – cotă 2.15 la Superbet, Betano și Get’bet CLICK AICI!

Steaua Roșie se califică

2.15

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising