Ponturi Pariuri - St Mirren vs Dundee, Premiership Scotia

2023-07-12

Cota: 1.75

Analiză și informații pentru St Mirren vs Dundee ponturi și pariuri fotbal Premiership Scotia 12.08.2023

Într-un alt meci așteptat cu sufletul la gură, St Mirren se va confrunta cu Dundee în etapa a doua a Premiership din Scoția. Meciul se va desfășura pe The SMISA Stadium, unde suporterii ambelor echipe vor aduce un plus de intensitate, sâmbătă, pe 12 august, cu startul la ora 17:00. Iată o analiză a celor două formații și ponturile pentru acest duel palpitant.

 

PROFITĂ ACUM! Ai  223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

St Mirren : Forma echipei, știri și statistici

Echipa condusă de către Stephen Robinson vine în acest meci cu determinare și dorința de a obține  a doua victorie consecutivă în actualul sezon al Premiership. În etapa deschiderii de campionat, St Mirren a reușit să se impună cu scorul de 3-2 în fața formației Hibernian. Formația gazdă de sâmbătă are calități și jucători capabili să aducă un rezultat pozitiv în acest meci.

Jucători cheie

Atacul lui St Mirren va fi condus de jucătorii O Hara și Greive, care au capacitatea de a crea o presiune constantă asupra defensivei adverse. Cu experiența și abilitățile lor, aceștia pot fi factorii decisivi în fața porții lui Dundee.

Obiectiv

St Mirren își propune să câștige un nou meci în acest sezon de Premiership și să obțină cele trei puncte puse în joc. 

Absențe

St Mirren nu se va putea baza pe Ayunga, accidentat, în meciul cu Dundee. 

 

Dundee : Forma echipei, știri și statistici

Echipa oaspete vine în acest meci după o remiză în prima etapă a campionatului scoțian, rezultatul final fiind 1-1 împotriva formației Motherwell. Dundee a demonstrat că poate fi competitivă în această ligă și dorește să aducă un rezultat bun în acest meci în deplasare. Forma bună din ultimele partide le conferă încredere înainte de această confruntare.

Jucători cheie 

Dundee se va baza pe atacanții săi, precum Cameron și Paul McCowan, pentru a crea oportunități de gol împotriva defensivei lui St Mirren. Cu voință și determinare, acești jucători pot aduce punctele dorite pentru echipa lor.

Obiectiv

Dundee își propune să continue seria de meciuri fără înfrângere și să aducă cel puțin un punct în acest meci împotriva lui St Mirren. 

Absențe

Dundee nu raportează absențe majore de jucători pentru această partidă.Echipe probabile

St Mirren

Portar

Hemming

Fundași

Strain, Fraser, Gogic, Taylor, Tanser

Mijlocaşi

McMenamin, O Hara, Baccus, Greive

Atacanţi

Olusanya

Dundee

Portar

McCracken

Fundași

Portales, Shaughnessy, Ashcroft

Mijlocaşi

Beck, Boateng, McGhee, Cameron, McCowan

Atacanţi

Bakayoko, McCowan

Statistica meciurilor directe St Mirren vs Dundee

În ultimele 5 meciuri directe dintre cele 2 formații, St Mirren a reușit să se impună de 3 ori, Dundee o singură dată, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. 

 

St Mirren – Dundee, 1-0

St Mirren – Dundee, 2-0

Dundee – St Mirren, 0-1

St Mirren – Dundee, 0-1

Dundee – St Mirren, 2-2

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri St Mirren vs Dundee

Fără îndoială, confruntarea dintre St Mirren și Dundee va oferi o veritabilă avalanșă de emoții și suspans pentru pasionații de pariuri. Pentru cei aflați în căutarea celor mai inspirate sfaturi de pariere pentru această luptă pasionantă, iată câteva sugestii demne de luat în considerare:

  1. GG, ambele echipe marchează: Betano, Superbet – 1,85, Unibet – cota 1,84, Gets Bet – cota 1,90
  2. Interval goluri 1-3: Superbet – cota 1,45 , Betano – cota 1,38

Cele mai bune ponturi pentru St Mirren vs Dundee

Pont Principal

St Mirren vine în acest meci cu moralul ridicat după ce a obținut o victorie în etapa de deschidere a campionatului, învingând echipa Hibernian cu scorul de 3-2. Echipa condusă de către Stephen Robinson a demonstrat că are capacitatea de a marca și de a obține rezultate pozitive. Jucătorii cheie ai lui St Mirren, precum O Hara și Greive, au dat dovadă de abilități ofensive în meciul anterior și pot crea probleme defensivei echipei Dundee. Atacul echipei gazdă poate exercita o presiune constantă asupra adversarului, fapt ce poate duce la deschiderea scorului. În plus, faptul că meciul se dispută pe terenul lui St Mirren, cu sprijinul suporterilor săi, poate aduce un plus de motivație și determinare pentru jucători să obțină un rezultat pozitiv. Dundee, pe de altă parte, vine după o remiză în prima etapă și poate avea dificultăți în a face față atacului puternic al lui St Mirren. Echipa oaspete poate fi pusă sub presiune încă din prima repriză. Având în vedere aceste aspecte, varianta “Pauză sau Final 1” pare să fie o alegere plauzibilă pentru acest meci, având în vedere forma și determinarea echipei gazdă de a obține o nouă victorie în fața propriilor suporteri.

Pont Pariu – PsF 1, St Mirren se impune la pauză sau final de meci – cota 1,75 la Superbet

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

St Mirren se impune la pauză sau final de meci

1.75

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising