Ponturi Pariuri - Shelbourne vs Bohemians, Premier Divison Irlanda 14.07.2023

2023-07-14

Cota: 1.53

Analiză și informații pentru Shelbourne vs Bohemians ponturi și pariuri fotbal Premier Division Irlanda 14.07.2023

Într-un meci important pentru mijlocul clasamentului a Premier Division din Irlanda, în cadrul etapei 24, echipa Shelbourne va întâlni pe teren propriu pe Bohemians, două echipe cu tradiție în fotbalul irlandez. Meciul se va desfășura pe stadionul “Tolka Park” din Dublin, Irlanda, pe data de 14 iulie 2023, de la ora 21:45. Ambele echipe au nevoie de puncte pentru a se apropia de locurile de cupe europene deci s-ar putea sa asistam la un meci destul de interesant. Mai jos va asteapta o analiza în detaliu a situației celor două echipe, pentru a descoperi cele mai bune ponturi și cote. 

 

PROFITĂ ACUM! Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Shelbuorne : Forma echipei, știri și statistici

Shelbourne vine după o serie de rezultate mixte în ultimele meciuri. Au înregistrat 2 victorii, 1 infrangere și 2 remize în ultimele 5 partide disputate. În ultimul lor meci, au castigat categoric în fața echipei UC Dublin, cu scorul de 0-4 în campionatul irlandez. Forma lor este destul de echilibrată înaintea acestui meci important. Echipa a reușit să înscrie 9 goluri și să primească 5 în această perioadă, demonstrând că au atât o forță ofensivă, cât și o defensivă rezonabilă. Printre cei mai insemnati jucatori ai gazdelor se numara golgheterul Moylan (7 reusite) si Smith (4 reusite). Nu vor exista absenti pentru gazde in aceasta partida.

 

Bohemians : Forma echipei, știri și statistici

Bohemians vine după o serie de rezultate ceva mai slabe în ultimele meciuri. Au înregistrat 2 infrangeri, 2 remize si doar o victorie în ultimele 5 partide. În ultimul lor meci, au învins echipa Dundalk cu scorul de 3-2 în campionatul irlandez. Echipa a reușit să marcheze 7 goluri și să primească 9 în această perioada, fapt ce conduce la un golaveraj recent negativ. Oaspetii se bazeaza pe serviciile varfului Afolabi, pentru a marca si a crea oportunitati de gol, acestia neavand absenti pentru partida de vineri seara.  

Echipe probabile

Shelbourne

Portar

Kearns

Fundași

Barrett, Molloy, Ledwidge

Mijlocaşi

Farrell, Hakiki, Lunney, Coyle, Wilson

Atacanţi

Boyd, Moylan

Bohemians

Portar

Talbot

Fundași

Kirk, Radkowski, Nowak, McManus

Mijlocaşi

Flores, Buckley, McDaid, McDonnell, Connolly

Atacanţi

Afolabi

Statistica meciurilor directe Shelbourne vs Bohemians

Cele două echipe s-au întâlnit de mai multe ori în istoria lor. În ultimele 5 întâlniri directe, Shelbourne a înregistrat 2 victorii, Bohemians a obținut 1 victorie, iar 2 meciuri s-au încheiat cu un rezultat de egalitate. Ultimul meci dintre cele 2 s-a incheiat cu remiza alba. 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Shelbourne vs Bohemians

Pentru acest meci, iată câteva opțiuni de pariere care ar merita să fie luate în considerare:

 

1X: 1.40 la Superbet

Scor corect 0-0: 7.00 la Superbet

NG: 1.70 la Betano

 

Cele mai bune ponturi pentru Shelbourne vs Bohemians

  1. Pronostic principal: Sub 9.5 Cornere – cota 1.82 la Betano. 

Pentru meciul dintre Shelbourne și Bohemians, un argument puternic pentru alegerea pariului “Sub 9.5 Cornere” este reprezentat de analiza și informațiile disponibile. Ambele echipe se află într-un punct crucial al sezonului și au nevoie de puncte pentru a se apropia de locurile de cupe europene, ceea ce sugerează că am putea asista la un meci destul de echilibrat și controlat din punct de vedere defensiv.

Dacă ne uităm la forma recentă a echipelor, observăm că Shelbourne a avut rezultate mixte în ultimele meciuri, în timp ce Bohemians a înregistrat rezultate mai slabe. Cu toate acestea, ambele echipe au avut un golaveraj recent destul de apropiat, ceea ce arată că există o șansă ca acest meci să fie unul cu puține ocazii de gol și, implicit, puține cornere.

De asemenea, în ultimele cinci întâlniri directe dintre cele două echipe, două dintre ele s-au încheiat cu un rezultat de egalitate și ultimul meci s-a încheiat cu o remiză albă. Aceste statistici susțin ideea că acest meci ar putea fi unul cu puține cornere, deoarece ambele echipe s-au dovedit a fi echilibrate și defensive în confruntările anterioare.

  1. Pronostic secundar: Sub 2.5 Goluri – cota 1.53 la Superbet

Pariul “Sub 2.5 Goluri” este o alegere bună pentru meciul dintre Shelbourne și Bohemians din mai multe motive. În primul rând, ambele echipe au demonstrat o formă destul de echilibrată în ultimele meciuri, cu rezultate mixte și golaveraje relativ moderate. Aceasta sugerează că nu există o tendință puternică spre goluri în meciurile lor recente.

În plus, în întâlnirile directe anterioare dintre cele două echipe, două meciuri s-au încheiat cu un rezultat de egalitate și ultimul meci s-a încheiat cu o remiză albă. Acest lucru indică faptul că există un echilibru între cele două echipe și că meciurile lor sunt deseori caracterizate de un număr redus de goluri.

De asemenea, importanța acestui meci pentru ambele echipe, care se luptă pentru a se apropia de locurile de cupe europene, ar putea determina o abordare mai precaută și defensivă din partea ambelor echipe. Aceasta poate duce la un joc mai închis și la un număr redus de ocazii de gol.

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Sub 9.5 Cornere

1.82

Sub 2.5 Goluri

1.53

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising