Ponturi Pariuri - Shamrock vs Dundalk, Premier Division 25.08.2023

2023-08-25

Cota: 1.65

Analiză și informații pentru Shamrock Rovers vs Dundalk ponturi și pariuri fotbal Premier Division 25.08.2023

Pe data de 25 august, de la ora 21:45, echipa Shamrock Rovers va întâlni echipa Dundalk în cadrul rundei a 28-a din Premier Division, prima ligă de fotbal din Irlanda. Meciul se va desfășura pe Tallaght Stadium din Dublin. Această partidă promite să fie una interesantă între cele două echipe, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă evoluția jucătorilor pe terenul de joc. 

PROFITĂ ACUM! Ai  223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Shamrock Rovers: Forma echipei, știri și statistici

În prezent, echipa Shamrock Rovers ocupă prima poziție în clasamentul campionatului irlandez (Premier Division) cu un total de 51 de puncte. Performanțele echipei includ 14 victorii, 9 remize și 4 înfrângeri în cele 27 de meciuri disputate până acum. Echipa a înscris 50 de goluri și a primit 24 de goluri în acest sezon.

 

În ultima etapă, Shamrock Rovers a obținut un rezultat de egalitate, scorul fiind 1-1, în meciul cu Shelbourne. În etapele anterioare, echipa a reușit să obțină o victorie cu scorul de 2-1 în fața echipei Cork City, a înregistrat o remiză fără goluri (0-0) în disputa cu Drogheda și a suferit o înfrângere cu scorul de 2-0 în meciul cu Dundalk.

 

Chiar dacă echipa Shamrock Rovers se află într-o poziție favorabilă în clasament, rezultatele lor din ultimele meciuri arată că nu au fost constante în ultima perioadă. Meciul următor împotriva echipei Dundalk va fi o ocazie importantă pentru echipă de a-și demonstra calitățile și de a-și menține poziția de lider în campionatul irlandez.

Dundalk: Forma echipei, știri și statistici

În prezent, echipa Dundalk se situează pe poziția a 5-a în clasamentul campionatului irlandez (Premier Division) cu un total de 43 de puncte. Performanțele echipei includ 9 victorii, 13 remize și 5 înfrângeri în cele 27 de meciuri disputate până acum. Echipa a reușit să marcheze 1 punct important în ultima etapă după victoria cu scorul de 1-0 în meciul cu Sligo.

În etapele anterioare, echipa Dundalk a înregistrat o remiză 1-1 în meciul cu Shelbourne și a suferit o înfrângere cu scorul de 3-2 în meciul cu Bohemians. Însă, rezultatul notabil a fost victoria în fața echipei Shamrock Rovers cu scorul de 2-0, ceea ce demonstrează că Dundalk poate obține rezultate bune chiar și împotriva echipelor din vârful clasamentului.

În contextul poziției lor în clasament și a rezultatelor recente, echipa Dundalk va căuta să continue forma pozitivă și să obțină rezultate bune în meciurile următoare pentru a-și consolida poziția în partea de sus a clasamentului în campionatul irlandez.

Echipe probabile

Shamrock Rovers

Portar

Mannus

Fundași

Lopes, Kavanagh, Cleary

Mijlocaşi

Poom, O Neill, Burt, Watts, Finn

Atacanţi

Gaffney, Burke

Dundalk

Portar

Shepperd

Fundași

Muller, Annesley, Brownlie, Davies

Mijlocaşi

Malley, Sloggett, Okane, Kelly

Atacanţi

Horgan, Hoban

Statistica meciurilor directe Shamrock Rovers vs Dundalk

În ultimele cinci întâlniri directe dintre cele două echipe, echipei Dundalk i-a reușit să obțină două victorii, cu scorurile de 1-0 și 2-0. Pe de altă parte, echipa Shamrock Rovers a înregistrat trei victorii, învingând cu scorurile de 2-0, 4-0 și 3-0. Acest istoric al întâlnirilor indică faptul că ambele echipe au avut succese în duelurile directe, dar Shamrock Rovers pare să fi dominat în majoritatea acestor partide, având un avantaj numeric în ceea ce privește victoriile. 

Cote ponturi pariuri Shamrock Rovers vs Dundalk

  1. Iată câteva  opțiuni de pariere care s-ar putea să fie de interes:

    Prima repriza X: Betano-2.15

    Sub 1.5 goluri: Betano- cota 3.15, Superbet- cota 3.40

Cele mai bune ponturi pentru Shamrock Rovers vs Dundalk

Se anticipează că echipa Shamrock Rovers va obține o victorie fără dificultăți în acest meci. Cu o poziție favorabilă în clasament și o serie de victorii în confruntările anterioare cu echipa Dundalk, Shamrock Rovers pare să aibă un avantaj și să fie favorită pentru acest meci. 

Cota pe care o oferim pentru victorie Shamrock  este 1.65 Betano

 

Se preconizează că în acest meci nu vor fi înscrise mai mult de 2,5 goluri. Analizând istoricul ambelor echipe, contextul recent și tendințele în întâlnirile directe, există șanse pentru un meci mai echilibrat din punct de vedere al golurilor marcate 

Cota pe care o oferim pentru sub 2.5 goluri este 1.85- Superbet

.

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Câștigă Shamrock Rovers

1.65

Sub 2.5 goluri

1.85

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising