Ponturi Pariuri - Sepsi vs Aktobe, Conference League 10.08.2023

2023-07-10

Cota: 1.85

Analiză și informații pentru Sepsi vs Aktobe ponturi și pariuri fotbal UEFA Conference League 10.08.2023

Pe data de 10 august, joi, de la ora 20:00, pe Stadionul Sepsi,  echipa Sepsi va întâlni formația Aktobe în meciul tur al calificărilor pentru Conference League. 

 

PROFITĂ ACUM! Ai pana la 75 Lei +550 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Sepsi : Forma echipei, știri și statistici

Echipa Sepsi Sfântu Gheorghe a obținut rezultate notabile în ultimele meciuri. În ultimul său meci, echipa a înregistrat un rezultat de egalitate cu Oțelul Galați, scor 1-1. Cu toate acestea, în meciurile precedente, Sepsi a arătat un joc impresionant și a obținut victorii remarcabile. Echipa a reușit să se impună într-un mod impresionant împotriva formației CSKA Sofia, înregistrând o victorie cu scorul de 4-0. De asemenea, Sepsi a continuat să demonstreze forța sa ofensivă, câștigând împotriva echipei Dinamo București cu scorul de 3-0. În alte două meciuri, Sepsi a învins echipa CSKA Sofia cu scorul de 2-0 și echipa U Craiova cu scorul de 1-0.

 

Aktobe : Forma echipei, știri și statistici

Echipa Aktobe a avut rezultate variate în ultimele meciuri. Într-un meci impresionant, echipa a reușit să obțină o victorie convingătoare împotriva echipei Kairat, cu un scor de 4-0. Această victorie indică abilitățile ofensive ale echipei și capacitatea sa de a învinge adversari puternici. Cu toate acestea, echipa a suferit o înfrângere în fața echipei Torpedo, cu scorul de 1-2. Acest rezultat arată că echipa poate întâlni dificultăți în fața unor adversari competenți. Echipa Aktobe a înregistrat și un rezultat de egalitate în meciul cu echipa Kaspij, scor 2-2, indicând o luptă echilibrată și abilități de a păstra ritmul în meciurile competitive. Într-un alt meci împotriva echipei Torpedo, echipa Aktobe a revenit puternic, obținând o victorie solidă cu scorul de 4-1. Această victorie arată capacitatea echipei de a se recupera și de a obține rezultate pozitive chiar și după înfrângeri.

 

Echipe probabile

Sepsi

Portar

Niczuly

Fundași

Dumitrescu, Ninaj, Balasa, Otelita

Mijlocaşi

Gheorghe, Francisco, Paun

Atacanţi

Aganovic, Rondon, Varga

Aktobe

Portar

Pokatilov

Fundași

Baytana, China, Elder, Filipovic

Mijlocaşi

Kasym, Raickovic, Shomko

Atacanţi

Strumia, Tanzharikov, Yashin

Cote ponturi pariuri Sepsi vs Aktobe

Iată câteva  opțiuni de pariere care s-ar putea să fie de interes:

Prima repriza 1:Unibet- cota 2.30, Betano- cota 2.35

Peste 2.5 goluri: Betano- cotă 2.10, Unibet- cota 1.96

 

Cele mai bune ponturi pentru Sepsi vs Aktobe

Echipa Sepsi Sfântu Gheorghe se prezintă ca favorită și are potențialul de a câștiga acest meci. Cu forma bună și victoriile notabile din meciurile recente, echipa își poate aduce încrederea și determinarea pe terenul de joc pentru a obține rezultatul dorit.

Cota pe care o oferim pentru victorie Sepsi este 1.85- Mozzarbet 

 

Se anticipază că ambele echipe vor marca cel puțin un gol în acest meci. Având în vedere forma și abilitățile ofensive ale ambelor echipe, șansele ca ambele să înscrie sunt destul de mari. Echipa Sepsi Sfântu Gheorghe a arătat că are potențialul de a marca goluri în meciurile recente, cu victorii și performanțe ofensive solide în competițiile anterioare. Pe de altă parte, echipa Aktobe a demonstrat, de asemenea, că poate crea oportunități de a marca și de a se impune în fața adversarilor.

Cota pe care o oferim pentru GG este 2.00-Betano 

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Victorie Sepsi

1.85

GG - Ambele marcheaza

2.00

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising