Ponturi Pariuri - Sapporo vs Albirex Niigata, J1 League 15.07.2023

2023-07-15

Cota: 1.88

Analiză și informații pentru Sapporo vs Albirex ponturi și pariuri fotbal J1 League 15.07.2023

Va surprindem din nou, de această dată cu runda a 21-a din J1 League avem parte de un meci de proporții între Sapporo și Albirex Niigata. Această confruntare va avea loc pe data de 15 iulie la Sapporo Atsubetsu Stadium, de la ora 7.00. Ambele echipe se află într-o formă bună și vor dori să obțină cele trei puncte importante în lupta pentru pozițiile care le-ar oferi un statut important în clasament. Mai jos vom analiza forma celor două echipe, statisticile meciurilor directe și cotele pentru ponturi și pariuri.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 75 Lei Bonus plus 550 Rotiri Gratuite! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Sapporo : Forma echipei, știri și statistici

Sapporo este o echipă puternică din J1 League, însă deși nu îți stârnește interesul are în față o mare oportunitatea de câștig pe care nu o va evita. Înfrângerile sunt des observabile, însă nu putem trece cu vederea peste victoria contra Verspah, cu 5-2. Aceștia au un atac bine organizat, condus de jucători talentați precum Asano, cu 8 reușite în acest sezon. Sapporo va juca pe teren propriu și va avea susținerea fanilor săi, ceea ce le poate oferi un avantaj suplimentar în această partidă, plus este importantă și evidența lipsei de absenți.

 

Albirex : Forma echipei, știri și statistici

Albirex Niigata se află într-o perioadă care nu îi încântă pe fani în acest sezon, fiind clasați pe locul 14. Printre rezultatele negative de care echipa abuzează în ultima perioadă, putem scoate în evidență victoria importantă împotriva Hiroshima, cu 2-0. Echipa are jucători importanți, în fruntea acestora fiind atacantul japonez Ito, care a adus multe contribuții echipei. Aceștia demonstrat consistență în jocul lor și vor dori să-și continue forma bună în această confruntare dificilă. Niigata va încerca să obțină o victorie importantă împotriva unei echipe puternice precum Sapporo.

 

Echipe probabile

Sapporo

Portar

Sugeno

Fundași

Nakamura, Okamura, Tanaka

Mijlocaşi

Fernandes, Arano, Myiazawa, Kaneko, Komai

Atacanţi

Sarachat, Asano

Albirex

Portar

Kojima

Fundași

Arai, Wtanabe, Deng, Fujiwara

Mijlocaşi

Komi, Hoshi, Ko, Danilo

Atacanţi

Mito, Suzuki

Statistica meciurilor directe Sapporo vs Albirex

Atât Sapporo, cât și Albirex Niigata vor încerca să obțină o victorie în acest meci important pentru pozițiile din vârful clasamentului, având în față două formații care au împărțit un duel important.

 

Albirex Niigata ca Sapporo 2-2

Sapporo vs Albirex Niigata 2-2

Albirex Niigata ca Sapporo 1-0

Albirex Niigata ca Sapporo 4-1

Sapporo vs Albirex Niigata 0-1

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 75 Lei Bonus plus 550 Rotiri Gratuite. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Sapporo vs Albirex

Ca și perspectiva pentru acest meci, îți oferim oportunitatea de a profita din plin de informațiile de care dispunem, Sapporo si Niigata fiind două echipe care se luptă pentru avansarea în clasament:

 

1.Casa de pariuri Superbet oferă cota 1.80 pentru un GG și marcarea a minim trei goluri, în timp ce Betano oferă aceeași cotă, de 1.80. Aceasta poate fi o opțiune interesantă pentru un pariu cu un potențial câștig atrăgător.

2.Pentru un rezultat în care se marchează peste 2,5 goluri în total, Superbet oferă cota 1.55, iar Betano cota 1.57

3.Pentru un mai mare câștig, casa de pariuri Betano vă oferă cota 2.07 pentru victorie sau egal a echipei Sapporo și marcarea a minim trei goluri, cotă care merită riscul.

 

Cele mai bune ponturi pentru Sapporo vs Albirex

Pont pariu – victorie Sapporo – cota 1.88 – Betano

Sapporo se află într-o formă solidă și va juca pe teren propriu, având susținerea fanilor săi, însă un adversar care frecvent îi creează probleme în meciurile directe. Victoria echipei gazdă în meci nu este justificată doar de rezultate bune, oferindu-ți oportunitatea de a primi siguranță prin lista cu meciurile directe de mai sus, în care aceștia s-au impus de cele mai multe ori. Ambele vor încerca să obțină o victorie importantă în această etapă a competiției, iar cota 1.88 oferită de Betano pentru victoria acestora merită tot riscul.

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Castiga Sapporo

1.88

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising