Ponturi Pariuri - Royale Union vs Toulouse, UEFA Europa League 21.09.2023

2023-09-21

Cota: 1.84

Analiză și informații pentru Royale Union vs Toulouse ponturi și pariuri fotbal UEFA Europa League 21.09.2023

Într-o zi mult așteptată de iubitorii de fotbal, două echipe motivate de victorie,  Royale Union și Toulouse, se vor confrunta într-un meci intens din etapa 1 și-n grupa E din Europa League, pe data de 21 Septembrie. Stadionul Lotto Park va găzdui acest meci, care va începe la ora 19:45. Haideți să aruncăm o privire asupra stării de formă a echipelor, să descoperim câteva statistici intrigante și să oferim câteva ponturi și sugestii de pariuri pentru toți iubitorii de fotbal.PROFITĂ ACUM! Ai  223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Royale Union : Forma echipei, știri și statistici

Gazdele, echipa Royale Union, intră pe teren cu hotărârea de a impresiona și de a se face evidențiată în lumea fotbalului german, reușind după o pauză destul de mare să se califice într-o competiție prestigioasă precum Europa League. Jucători cheie precum Amani și Sadiki aduc energia și dorința de a câștiga, iar Royale Union va căuta să cucerească terenul propriu și să ofere suporterilor o performanță memorabilă prin prezența în Cupele Europene.Toulouse : Forma echipei, știri și statistici

Toulouse, un nume cunoscut pentru capabilitatea de a rezista sub presiune și jocul spectaculos pe care l-a impus în Ligue 1, ceea ce îi va crea așteptări pentru această ediție. În Europa League aceștia nu ai mai fost prezenți de foarte mult timp, ceea ce poate fi un factor care va presa echipa moral. Cu jucători precum Sierro și Donnum, Toulouse se așteaptă să domine terenul și să își arate ambiția pentru a obține în sfârșit un loc mai departe în competiție.

 

Echipe probabile

Royale Union

Portar

Moris

Fundași

Mac Allister, Burgess, Machida

Mijlocaşi

Terho, Vanhoutte, Puertas, Sadiki, Lapoussin

Atacanţi

Amani, Eckert Ayensa

Toulouse

Portar

Restes

Fundași

Desler, Costa, Nicolaisen, Diarra

Mijlocaşi

Sierro, Schmidt, Donnum

Atacanţi

Magri, Dallinga, Genreau

Statistica meciurilor directe Royale Union vs Toulouse

Întâlnirile directe dintre cele două echipe sunt mai degrabă un factor inexistent, aceștia având acum prima ocazie de a se întâlni, ceea ce va face confruntarea și mai interesantă.

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Royale Union vs Toulouse

Acest meci nu doar ca readuce atenția asupra mult așteptatei competiții Europa League ci si pune în atenția voastră opțiuni interesante de pariere de care puteți profita. Ținând cont de rezultatele impresionate ale ambelor echipe, vă vom oferi opțiuni pe măsura din care veți putea alege cu ușurință:

1.Ambele Echipe în meci

  • Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni de pariuri atractive, varianta “Ambele Echipe Marchează” vine cu o cotă tentantă de 1.75 la SuperBet, 1.72 la Betano și 1.73 la Unibet.
  • În schimbul opțiunii, varianta “ nu marchează Ambele Echipe” ne oferă cota 2.15  la SuperBet, 2.05 la Unibet și 2.05 la Betano.
  1. Goluri în A doua repriză
  • Pentru cei care cred că în a doua repriză se va marca sub 1,5 goluri vor găsi oferta cu o cotă de 2.05 la Betano și 2.04 la Unibet.
  • Pentru opusul acestei variante, marcarea a minim 1,5 goluri în a doua repriză vă oferă cota 1.75 la Betano și 1.73 la Unibet.
  1. Cornere:
  • Peste 8,5 cornere este cotat cu 1.68 la Get’s Bet.
  • Sub 8,5 cornere are cota 2.06 la Get’s Bet.

 

Cele mai bune ponturi pentru Royale Union vs Toulouse

Pariu Recomandat – peste 2,5 goluri – cotă 1.84 – Unibet

 

Într-o luptă mult așteptată în Europa League, ambele echipe vor căuta să își facă simțită prezența în fața porților adverse, deși sunt aflate poate în cea mai dificilă grupă. Opțiunea “peste 2,5 goluri” cu o cotă de 1.84 la Unibet este o alegere potrivită pentru iubitorii de fotbal care așteaptă o partidă dominată în totalitate pe planul ofensiv.

Deși această opțiune pare greu de realizat, cele două echipe au obișnuița marcării multor goluri, cel puțin Royale Union marcând minim 2 goluri în majoritatea confruntărilor.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

 

Peste 2,5 goluri

1.84

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising