Ponturi Pariuri - Royale Union vs Union Berlin UEFA Europa League 03.11.2022

2022-11-03

Cota: 1.95

Analiză și informații pentru Royale Union vs Union Berlin ponturi și pariuri fotbal Europa League 03.11.2022

Royale Union și Union Berlin se vor întâlni joi 03.11.2022 in runda a 6-a  grupa D din Europa League. Meciul va avea loc de la ora 22:00 pe Den Dreef din Heverlee.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 567 Rotiri Gratuite! Deschide un Cont Nou si nu rata oferta! 

Royale Union : Forma echipei, știri și statistici

Royale Union vine după un meci câștigat cu scorul de 2-1 in deplasarea de la Seraing. In acel meci, Royale Union a avut o posesie de 58% cu 13 situații de poarta din care 3 suturi pe spațiul portii. Seraing a avut 12 situații de porta din care 2 suturi pe spațiul portii. Golurile victoriei au fost marcate de Vanzeir in minutul 47 și Teuma in minutul 72 din penalty. In acel meci, Royale Union a fost cotată cu prima șansa la câștigare meciului de către casele de pariuri. In clasamentul din grupele Europa League, Royale Union ocupa primul loc cu 13 puncte după 5 etape și un golaveraj de 11-6. In ultimele 5 meciuri, Royale Union a câștigat 4 meciuri iar un meci s-a terminat la egalitate marcând 14 goluri și încasând 4 goluri. Antrenorul Karel Geraerts are un singur accidentat acesta fiind Machida.

 

Betano RO | Casino Online: Intră în Lumea Cazinoului Betano! Fă-ți cont acum și primește BONUS 500 de Lei + 500 ROTIRI GRATUITE LA CAZINOUL BETANO!

Union Berlin : Forma echipei, știri și statistici

Union Berlin vine după un meci câștigat in Bundesliga cu socrul de 2-1 in fata celor de la Monchengladbach. In acel meci, Union Berlin a avut o posesie de 55% cu 14 situații de poarta din care 5 suturi pe spațiul portii. Oaspeții au avut 7 situații de poarta din care 3 suturi pe spațiul portii. Golurile victoriei au fost marcate de Behrens in minutul 79 și Doekhi in minutul 90+7, într-un meci in care Union Berlin a fost cotată drept Favorita la câștigare meciului de către casele de pariuri. In clasamentul din grupele Europa League, Union Berlin ocupa locul 2 cu 9 puncte 5 etape și un golaveraj de 3-2. In ultimele 5 meciuri, Union Belin a câștigat 4 meciuri și au pierdut un meci, marcând 8 goluri și încasând 3 goluri. Antrenorul Urs Fischer are lotul complet pentru acest meci.

 

Echipe probabile

Royale Union

Portar

Moris

Fundași

Kandouss, Burgess, Van Der Heyden

Mijlocaşi

Lapoussin, Teuma, Lynen, Francois, Lazare Amani

Atacanţi

Boniface, Vanzeir

Union Berlin

Portar

Ronnow

Fundași

Doekhi, Knoche, Leite

Mijlocaşi

Puchacz, Chedira, Ryerson, Schafer, Haberer

Atacanţi

Becker, Siebatcheu

Meciuri directe Royale Union vs Union Berlin

Cele doua echipe s-au mai întâlnit de 2 ori unde un meci l-a câștigat Royale Union iar un meci s-a terminat la egalitate marcandu-se un total de 5 goluri. In ultimul meci dintre cele doua Royale Union a câștigat cu scorul de 1-0 in deplasare, golul victoriei fiind marcate de Lynen in minutul 39, într-un meci in care Royale Union a fost cotată cu șansa a doua la câștigarea meciului de către casele de pariuri.

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 567 Rotiri Gratuite. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote pariuri Royale Union vs Union Berlin

Oferta casei de pariuri Unibet, este cota 4.00 pentru victoria echipei Royale Union, cota de 3.40 pentru un egal dintre cele doua echipe si 1.95 pentru Union Berlin.

 

Superbet oferă cota de 3.80 pentru Royale Union, 3.60 pentru un egal si cota de 1.95  pentru Union Berlin.

 

Betano oferă cota de 3.80 pentru castigul echipei Royale Union, 3.70 pentru o remiza dintre cele doua, si 1.91 pentru castigul echipei Union Berlin.

 

Cele mai bune ponturi la Royale Union vs Union Berlin

Royale Union vine in acest meci deja calificata in 1/8 finala din Europa League. Union Berlin trebuie sa câștige acest meci pentru a fi siguri de locul 2 care duce in 1/16 Europa League. Pontul nostru pentru acest meci este castiga Union Berlin, cota 1.95.

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Castiga Union Berlin

1.95

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising