Ponturi Pariuri - Rosenborg vs Lillestrom, Eliteserien Norvegia 09.07.2023

2023-07-09

Cota: 1.71

Analiză și informații pentru Rosenborg vs Lillestrom ponturi și pariuri fotbal Eliteserien 09.07.2023

În runda a 13-a din Eliteserien, avem parte de un meci care oferă o oportunitate bună pentru fanii fotbalului, dintre Rosenborg și Lillestrom. Confruntarea va avea loc pe data de 9 Iulie, pe Lerkendal Stadio, de la ora 18:00. În cele ce urmează voi analiza forma celor două echipe, statisticile meciurilor directe și cotele pentru ponturi și pariuri.PROFITĂ ACUM! Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Rosenborg : Forma echipei, știri și statistici

Rosenborg este una dintre cele mai cunoscute echipe din Norvegia, însă startul slab de rezultate îi poziționează pe unul dintre ultimele locuri în clasamentul Eliteserien. Echipa a obținut rezultate de nelăudat în ultimele meciuri și se bazează pe atacul său prolific pentru a marca goluri importante în acest meci. Ultima confruntare a lui Rosenborg are loc împotriva Aalesund, cu scorul de 1-0. Ultima victorie a echipe este cea contra Ham-Kam, meci în care gazdele se impune cu 4-0. Rosenborg are o serie de jucători talentați, precum Nylson și Bjorlo, care au contribuit la succesul echipei în acest sezon. Rosenborg se bazează pe posesia mingii și pe jocul ofensiv pentru a-și învinge adversarii, marcând 14 goluri în 12 etape. Rosenborg va fi determinată să obțină o victorie acasă în acest meci important din campionat, meci care o poate propulsa pe un loc superior.

 

Lillestrom : Forma echipei, știri și statistici

Lillestrom se află în partea superioară a clasamentului Eliteserien și are performanțe solide în acest sezon, performanțe care o poate face să spere la primăvara Europeană. Echipa a avut rezultate bune în ultimele meciuri și se bazează pe o ofensivă puternică pentru a evita orice eventual eșec. Ultimul meci a fost pierdut pe propriul teren împotriva Tromso, scor 1-0 pentru adversari. Ultima victorie a fost disputată tot pe terenul propriu al acestora, contra Stabaek, cu scorul de 3-1. Lillestrom are jucători importanți precum Adams și Asen, care au contribuit la succesul echipei din ultima perioadă competițională. Cu toate acestea, în apărare, echipa a avut dificultăți în a evita primirea de goluri și va trebui să-și îmbunătățească eficiența pentru a avea succes în acest meci împotriva lui Rosenborg, echipă care însă se întâmpină cu probleme asemănătoare.

 

Echipe probabile

Rosenborg

Portar

Hansen

Fundași

Taghseth, Jenssen, Rogers, Reitan

Mijlocaşi

Bjorlo, Vaananen, Skarsem

Atacanţi

Ingason, Saeter, Holse

Lillestrom

Portar

Hendestad

Fundași

Garnas, Gabrielsen, Skjaervick

Mijlocaşi

Edh, Ibrahimaj, Hoff, Asen, Dragsnes

Atacanţi

Adams, Olsen

Statistica meciurilor directe Rosenborg vs Lillestrom

Casele de pariuri Superbet și Unibet ne oferă cote foarte bune pentru acest meci, fiind avantajoase pentru pariori. O victorie a echipei Rosenborg are cota 2.30 la Superbet și 2.20 la Unibet, fiind considerată favorită în această confruntare. Pentru un rezultat în care gazdele să conducă și la pauză și la final, Superbet oferă cota 2.60.

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Rosenborg vs Lillestrom

Casele de pariuri Superbet și Unibet ne oferă cote foarte bune pentru acest meci, fiind avantajoase pentru pariori. O victorie a echipei Rosenborg are cota 2.30 la Superbet și 2.20 la Unibet, fiind considerată favorită în această confruntare. Pentru un rezultat în care gazdele să conducă și la pauză și la final, Superbet oferă cota 2.60.

 

Cele mai bune ponturi pentru Rosenborg vs Lillestrom

Pont pariu – marchează ambele echipe – cota 1.71 – Unibet 

 

Nu doar calitatea ofensivele celor două motivează acest pont, ci și ultimele confruntări directe, în care s-a creat o obișnuința prin marcarea ambelor echipe în meci. Aceasta obișnuința va fi evidențiată și în acest meci, având parte de un spectacol norvegian. Ambele echipe vor marca în meci, siguranța acestui pariu fiind justificată de mai multe argumente precum puterea ofensivelor sau rezultate din meciurile directe.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Marchează ambele echipe

1.71

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising