Ponturi Pariuri - Rosenborg vs Hearts, Conference League 10.08.2023

2023-07-10

Cota: 2.10

Analiză și informații pentru Rosenborg vs Hearts ponturi și pariuri fotbal UEFA Conference League 10.08.2023

Pe data de 10 august, joi, de la ora 20:00, pe Lerkendal Stadion, echipa Rosenborg va întâlni formația Hearts în meciul tur al calificărilor pentru Conference League. 

 

PROFITĂ ACUM! Ai pana la 75 Lei +550 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Rosenborg : Forma echipei, știri și statistici

Echipa Rosenborg a avut o serie de rezultate pozitive în meciurile recente. În ultimul său meci, a reușit să se impună cu scorul de 2-1 în fața echipei Haugesund. Această victorie confirmă forma bună în care se află echipa și abilitatea sa de a obține rezultate pozitive în competițiile pe care le dispută. În plus, Rosenborg a obținut și alte rezultate notabile. În meciul cu echipa Crusaders, a reușit să învingă cu scorul de 3-2, demonstrând capacitatea sa de a marca goluri și de a se impune în fața adversarilor. De asemenea, în confruntarea cu echipa Odd, Rosenborg a obținut o victorie importantă cu același scor de 3-2, consolidând astfel poziția sa în competiție. În ciuda acestor victorii, Rosenborg a înregistrat și un rezultat de egalitate în meciul cu Crusaders, scor 2-2

 

Hearts : Forma echipei, știri și statistici

Echipa Hearts a trecut printr-o serie de rezultate mixte în meciurile recente. Într-un meci recent împotriva echipei ST. Johnstone, Hearts a obținut o victorie solidă cu scorul de 2-0, demonstrând calități ofensive și o apărare solidă. Totuși, în fața unor adversari puternici, cum ar fi Leeds, echipa a suferit o înfrângere cu scorul de 0-1. Aceasta indică că Hearts se confruntă cu provocări în fața echipelor de calibru mai mare, dar rămâne o forță competitivă. Într-un alt meci, împotriva echipei Mansfield, Hearts a suferit o înfrângere cu scorul de 1-3. Această înfrângere arată că există aspecte care trebuie îmbunătățite în jocul echipei pentru a putea face față în fața adversarilor. Pe lângă meciurile oficiale, echipa a avut și un meci amical cu Dunbar United, pe care l-a câștigat cu scorul de 3-1. Astfel de meciuri pot oferi oportunitatea de a experimenta și de a testa diferite abordări tactice.

 

Echipe probabile

Rosenborg

Portar

Tangvik

Fundași

Cornic, Reitan, Jenssen, Pereira

Mijlocaşi

Holse, Borkeeiet, Tagseth

Atacanţi

Ferederiksen, Thorvaldsson, Nelson

Hearts

Portar

Clark

Fundași

Atkinson, Kent, Rowles, Kingsley

Mijlocaşi

Haring, Devlin, Oda, Forrest

Atacanţi

Shankland, Nieuwenhof

Cote ponturi pariuri Rosenborg vs Hearts

Iată câteva  opțiuni de pariere care s-ar putea să fie de interes:

Repriza 2-x- :Betano- cota 2.57, Mozzarbet- cota 2.30

Peste 2.5 goluri: Betano- cotă 1.78, Unibet- cota 1.71

 

Cele mai bune ponturi pentru Rosenborg vs Hearts

Se anticipează că echipa Rosenborg va domina meciul. Având în vedere forma și rezultatele bune pe care le-a obținut în meciurile recente, Rosenborg are potențialul de a controla jocul și de a impune ritmul pe teren.

Cota pe care o oferim pentru victorie Rosenborg  este 2.10- Unibet

Se preconizează că echipa Rosenborg va fi în avantaj în prima repriză. Având în vedere forma și performanțele bune prezentate în meciurile recente, Rosenborg are potențialul de a iniția meciul cu o abordare puternică și de a se impune în primele minute ale jocului.

Cota pe care o oferim pentru 1 prima repriza este este 2.70-Unibet 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Victorie Rosenborg 

2.10

1 prima repriza

2.70

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising