Ponturi Pariuri - Romania vs Ucraina, UEFA Campionatul European U21 24.06.2023

2023-06-24

Cota: 1.72

Analiză și informații pentru Romania vs Ucraina ponturi și pariuri fotbal Campionatul European U21 24.06.2023

România U21 intalneste Ucraina U21 sâmbătă, 24 iunie 2023, in runda 2 din Grupa B a Campionatului European U21, de la ora 19:00, pe Stadionul Steaua.  Meciul poate fi urmărit pe TVR 1. Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și ponturi. Pentru acest meci de fotbal venim cu cotele de 1.72 și 2.00.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 550 Rotiri plus 75 Lei Gratuit FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Romania U21 : Forma echipei, știri și statistici

În prima rundă a Grupei B, tânăra echipă a României a înfruntat o înfrângere dură cu scorul de 3-0 în fața echipei U21 a Spaniei. Deși scorul arată ca o victorie categorică pentru spanioli, adevărul este că românii nu au fost lipsiți de ocazii. Echipa națională a României a încercat în repetate rânduri să străpungă apărarea solidă a Spaniei, creând o serie de ocazii promițătoare. În ciuda acestor eforturi, finalizarea a fost o problemă majoră pentru tricolori, care nu au reușit să capitalizeze șansele create.

De partea cealaltă, Spania a arătat eficiență maximă, marcând de trei ori și demonstrând de ce sunt considerați una dintre cele mai bune echipe de tineret din lume. Defensiva spaniolă a fost de asemenea impresionantă, reușind să mențină poarta neatinsă în ciuda presiunii puse de români. Înfrângerea cu Spania pune echipa României într-o situație dificilă în Grupa B, iar tricolorii vor trebui să-și regândească strategia pentru meciurile viitoare, dacă vor să aibă vreo șansă de a avansa în etapele superioare ale competiției.Ucraina U21 : Forma echipei, știri și statistici

În prima rundă a Grupei B, Ucraina a avut un start nefericit, suferind o înfrângere cu scorul de 2-0 în fața echipei U21 a Croatiei. Echipa ucraineană nu a reușit să creeze multe ocazii de gol, având dificultăți în a pătrunde prin defensiva solidă și bine organizată a croaților. Ucrainenii au încercat să găsească breșe în apărarea adversarilor lor, dar fără succes. În schimb, tinerii croați au dovedit o disciplină tactică impecabilă, negând ucrainenilor orice spațiu de manevră. Pe lângă organizarea defensivă, croații au demonstrat și eficiență în atac, reușind să marcheze de două ori. Pierderea în fața Croatiei lasă Ucraina într-o poziție dificilă în Grupa B, fără niciun punct obținut. Echipa va trebui să găsească rapid soluții pentru a-și îmbunătăți performanța, dacă dorește să rămână în competiție și să aibă șanse la calificarea în fazele următoare.

 

Echipe probabile

Romania U21

Portar

Popa

Fundași

Borza, Dican, Racovitan, Pantea

Mijlocaşi

Pitu, Albu, Isfan

Atacanţi

Popescu, Birligea, Munteanu

Ucraina U21

Portar

Trubin

Fundași

Vivcharenko, Talovierov, Batagov, Sych

Mijlocaşi

Brazhko, Bondarenko, Bragaru, Kashchuk

Atacanţi

Kryskiv, Sikan

Statistica meciurilor directe Romania U21 vs Ucraina U21

În cele două confruntări directe dintre echipa U21 a Ucrainei și echipa U21 a României, echilibrul este perfect. Ucraina a reușit să obțină o victorie cu scorul de 1-0, în timp ce România a câștigat și ea o partidă, cu un scor zdrobitor de 3-0. Aceste rezultate indică o rivalitate intensă între cele două echipe, cu ambele având capacitatea de a învinge adversarul.

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 550 Rotiri plus 75 Lei Gratuit FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Romania U21 vs Ucraina U21

In acest meci vom paria pe GG, iar cotele oferite de casele de pariuri sunt urmatoarele:
Unibet ofera cota de 1.72
Betano ofera cota de 1.80
Superbet ofera cota de 1.85
De asemenea, vom miza pe x prima repriză, iar cotele sunt:
Unibet ofera cota de 2.08
Betano ofera cota de 2.05
Superbet ofera cota de 2.10
Mozzartbet oferă cota de 2.00

 

Cele mai bune ponturi pentru Romania U21 vs Ucraina U21

Având în vedere rezultatele anterioare și formele recente ale ambelor echipe, atât echipa U21 a României, cât și cea a Ucrainei, au șanse reale de a câștiga următorul meci. În ciuda rezultatelor nefavorabile din prima rundă, ambele echipe au demonstrat potențial și calitate. România a arătat că poate crea ocazii de gol, chiar dacă a avut probleme cu finalizarea. În același timp, Ucraina a avut de-a face cu o defensivă bine organizată a Croatiei, dar au demonstrat o abordare tactică solidă care ar putea fi eficientă în alte circumstanțe. Meciul dintre România și Ucraina va fi crucial pentru ambele echipe, dat fiind că ambii concurenți au nevoie de puncte pentru a-și menține speranțele de a avansa în competiție. Prin urmare, ne putem aștepta la o confruntare intensă și echilibrată, în care fiecare echipă va avea șanse de a câștiga.

Pronostic 1- GG- 1.72-Unibet

Dând o privire la formele recente și la abilitățile ofensive ale ambelor echipe, este foarte posibil ca atât echipa U21 a României, cât și cea a Ucrainei să înscrie în următorul meci.

Pronostic x prima repriză-2.00-Mozzarbet

Ambele echipe ar putea aborda prima jumătate a meciului cu prudență, încercând să evite să încaseze goluri timpurii. De asemenea, ele vor încerca să își creeze ocazii și să controleze jocul, fără a se expune prea mult la contraatacuri. În acest context, este posibil ca ambele echipe să se echilibreze reciproc în prima repriză, înainte de a încerca să preia controlul în partea a doua a meciului. Astfel, nu ar fi surprinzător dacă prima repriză s-ar încheia la egalitate.

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

GG Ambele echipe marcheaza

1.72

x prima repriză

2.00

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising