Ponturi Pariuri - River Plate vs Talleres Cordoba, Cupa Argentinei 21.07.2023

2023-07-21

Cota: 1.70

Analiză și informații pentru River Plate vs Talleres ponturi și pariuri fotbal Cupa Argentinei 21.07.2023

În faza șaisprezecimilor din Copa Argentina, atenția cade spre meciul dintre River Plate și Talleres Cordoba, programat pe data de 21 iulie la Estadio Monumental, cu începere de la ora 04:00. Aceasta va fi o confruntare interesantă între două echipe de top din Argentina, luptând atât pentru demnitate cât și pentru menținerea în competiție. Mai jos analizăm forma celor două echipe, statisticile întâlnirilor directe și cotele pentru ponturi și pariuri.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

River Plate : Forma echipei, știri și statistici

River Plate este una dintre cele mai prestigioase și de succes echipe din Argentina, cu un nume format pe parcursul zecilor de ani și care în continuare este clasată pe locul 1 în campionat. Cu toate acestea, printre reușitele din acest sezon se numără și înfrângerea cu scorul 2-1, contra Barracas. Cu jucători talentați precum Beltran și Barco, echipa are un atac puternic, ajutând echipa în a fi favorita competiției. În acest meci, River Plate va conta pe suporterii săi pasionați și va dori să obțină o victorie decisivă pentru a-și consolida poziția în Copa Argentina.

 

Talleres : Forma echipei, știri și statistici

Talleres Cordoba este o echipă puternică din fotbalul argentinian, iar în acest sezon au avut o prestație solidă în campionat, fiind pe locul secund și având în față cel mai mare adversar din Argentina. Cu jucători cheie ca golgheterul Telles, echipa are o abordare ofensivă care poate marca goluri importante. Talleres Cordoba va intra pe teren cu dorința de a pune probleme defensivei lui River Plate și de a obține un rezultat favorabil. 

 

Echipe probabile

River Plate

Portar

Armani

Mijlocaşi

Diaz, Diaz, Gonzalez, Casco

Atacanţi

Perez, Aliendro, Barco, Nacho, de la Cruz

Fundași

Beltran

Talleres Cordoba

Portar

Herrera

Fundași

Portillo, Palacios, Catalan, Benacidenz

Mijlocaşi

Ortegoza, Villagra, Garro

Atacanţi

Valentin, Nahuel, Valoyes

Statistica meciurilor directe River Plate vs Talleres

Întâlnirea din Copa Argentina promite o luptă strânsă, cu multe oportunități de pariere, ținând cont că River Plate deține seria de victorii din meciurile directe:

 

Talleres Cordoba vs River Plate 2-1

River Plate vs Talleres Cordoba 0-1

Talleres Cordoba vs River Plate 1-0

Talleres Cordoba vs River Plate 0-2

River Plate vs Talleres Cordoba 0-1

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri River Plate vs Talleres

Șansele de câștig ale gazdelor îți aduc un câștig sigur, ținând cont de faptul că River Plate este o echipă de tradiție, care nu poate lipsi din Copa Argentina cu nici un preț.

 

1.Casa de pariuri Unibet oferă cota 1.85 pentru marcarea a cel puțin trei goluri, iar Betano oferă cota 1.95. Aceasta poate fi o alegere interesantă pentru un pariu cu un potențial câștig atrăgător. 

  1. Pentru un rezultat în care se marchează între unu si două goluri în prima repriză, SuperBet oferă cota 1.60, cotă care vă ca aduce un câștig sigur.
  2. Pentru un câștig de proporții medii, casa de pariuri Betano vă oferă cota 1.85 pentru ca ambele echipe să marcheze, iar Unibet 1.81, cotă care merită riscul.

 

Cele mai bune ponturi pentru River Plate vs TAlleres

Pont pariu – victorie River Plate – cota 1.70 – SuperBet 

 

Cu un atac puternic și determinare de a avansa în fazele superioare ale competiției, River Plate poate oferi o surpriză în acest meci și se poate impune cu ușurință. Gazdele vor încerca să profite de posibilele slăbiciuni din defensiva lui Cardoba și să o pună la încercare pentru a obține o victorie importantă în Copa Argentina, iar cota 1.70 oferită de SuperBet pentru victoria lui River Plate merită tot riscul tău.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Castiga River Plate

1.70

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising