Ponturi Pariuri - Rennes vs Maccabi Haifa, UEFA Europa League 21.09.2023

2023-09-21

Cota: 1.70

Analiză și informații pentru Rennes vs Maccabi Haifa ponturi și pariuri fotbal UEFA Europa League 21.09.2023

Meciul de deschidere al grupei F din calificările Europa League aduce în fața fanilor o confruntare interesantă între echipele Rennes și Maccabi Haifa. Această partidă va avea loc pe Roazhon Park din Rennes, joi, 21 septembrie, cu începere de la ora 19:45. Haideți să aruncăm o privire mai atentă la cele două echipe și la câteva ponturi pentru acest meci inaugural în Europa League.

 

PROFITĂ ACUM! Ai  223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Rennes : Forma echipei, știri și statistici

Echipa gazdă, Rennes, intră în acest meci cu un moral ridicat, având în vedere evoluțiile lor solide din Ligue 1 în acest sezon. Cu 5 etape disputate fără vreun eșec suferit în campionatul intern( 4 rezultate de egalitate și o victorie), Rennes ocupă locul 8 în clasament, cu 7 puncte acumulate. Această echipă se mândrește cu o defensivă solidă și o abordare echilibrată între apărare și atac. Drept urmare, formația franceză revine cu gânduri mari și în grupa de Europa League din care mai fac parte Villarreal și Panathinaikos. 

Jucători cheie

Rennes se bazează pe jucători precum Ibrahim Salah și Assignon pentru a asigura un atac eficient, în timp ce defensiva este condusă de jucători experimentați precum Omari și Theate.

Obiectiv

Obiectivul echipei Rennes este să avanseze din grupa Europa League și să realizeze o campanie notabilă în această competiție europeană. Meciul de debut împotriva lui Maccabi Haifa este crucial pentru a obține un start pozitiv.

Absențe

Kalimuendo alături de Terrier sunt accidentați și nu vor face parte din lotul echipei pentru meciul cu Maccabi Haifa. 

 

Maccabi Haifa : Forma echipei, știri și statistici

Echipa oaspete, Maccabi Haifa, vine în Franța cu speranța de a se face remarcată în Europa League. Cu un start decent în liga internă, Maccabi Haifa ocupă locul 5 în clasamentul Ligat ha’Al, și revine cu gânduri mari și în competiția europeană.  

Jucători cheie

Maccabi Haifa se bazează pe jucători precum Saba și Refaelov pentru a-și asigura prezența ofensivă, dar vor avea o misiune dificilă în fața apărării solide a lui Rennes.

Obiectiv

Obiectivul echipei Maccabi Haifa este să avanseze în Europa League și să-și facă simțită prezența în competiție. Meciul de debut împotriva lui Rennes este o oportunitate de a obține un rezultat surprinzător.

Absențe

Goldberg, Haziza, Menahem alături de Pierrot sunt accidentați și nu vor face parte din lotul echipei pentru meciul cu Rennes. 

 

Echipe probabile

Rennes

Portar

Mandanda

Fundași

Truffert, Theate, Omari, Assignon

Mijlocaşi

Matic, Santamaria, Doue, Salah, Bourigeaud

Atacanţi

Gouiri

Maccabi Haifa

Portar

Nitzan

Fundași

Haziza, Golderg, Seck, Sundgren

Mijlocaşi

Jaber, Mohamed, Saba

Atacanţi

David, Refaelov, Khalaili

Statistica meciurilor directe Rennes vs Maccabi Haifa

Cele 2 formații nu s-au mai întâlnit în vreun meci direct până acum, lucru care nu face decât să devină mult mai interesantă partida de joi seară. Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Rennes vs Maccabi Haifa

Pentru meciul dintre Rennes și Maccabi Haifa, există câteva opțiuni de pariere care pot fi interesante: 

  1. Cota pentru victoria lui Rennes este de 1,50 la Mozzartbet și de 1,49 la Winmasters
  2. Pariul “Peste 2,5 goluri marcate” la cota de 1,70 oferită de către Betano sau 1,63 oferită de către Unibet poate fi o alegere atractivă, având în vedere potențialul ofensiv al ambelor echipe. 
  3. Pentru un pariu pe “Peste 1,5 goluri marcate Rennes” poți obține o cotă de 1,55 la Gets Bet
  4. Varianta “Ambele echipe marchează” poate fi o opțiune atrăgătoare, având în vedere că ambele echipe au demonstrat capacitatea de a înscrie goluri în primele etape ale sezonului. Pentru acest pariu, Mozzart bet ne oferă cota de 1,85, iar Superbet cota de 1,90

 

Cele mai bune ponturi pentru Rennes vs Maccabi Haifa

Rennes vine după o serie de evoluții solide în Ligue 1, fapt ce le-a oferit încredere și determinare. Cu o apărare solidă și un atac echilibrat, echipa franceză are potențialul de a se impune în fața unei echipe din Israel care nu s-a dovedit a fi impresionantă în apărare. Pe de altă parte, Maccabi Haifa a avut un început decent în Ligat ha’Al, dar trebuie să se ridice la nivelul unei echipe de calibru precum Rennes. Cu atacanți precum Saba și Refaelov, există șanse mari ca echipa oaspete să înscrie cel puțin un gol. În plus, istoria meciurilor directe dintre cele două echipe nu oferă nicio indicație clară cu privire la un avantaj al vreunei echipe. Astfel, meciul se anunță a fi echilibrat, cu șanse pentru ambele formații de a marca. Astfel, varianta “1 & peste 1,5 goluri marcate” pare a fi o alegere rațională, având în vedere potențialul ofensiv al ambelor echipe și obiectivele lor în acest meci de debut în Europa League. Această opțiune oferă o perspectivă atractivă pentru pariori și poate aduce câștiguri atractive.

Pont Pariu – 1& peste 1,5 goluri, Rennes se impune și se marchează minim 2 goluri în meci – cota 1,70 la Superbet

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

 

Rennes se impune și se marchează minim 2 goluri în meci

1.70

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising