Ponturi Pariuri - Rapid Viena vs Debreceni, Conference League 10.08.2023

2023-07-10

Cota: 1.67

Analiză și informații pentru Rapid Viena vs Debreceni ponturi și pariuri fotbal UEFA Conference League 10.08.2023

Într-unul dintre cele mai așteptate meciuri din turul al treilea preliminar al Conference League, Rapid Viena și Debreceni se vor confrunta într-un duel plin de miză pentru a obține calificarea în faza următoare a competiției. Meciul va avea loc pe terenul  Allianz Stadion, cu mii de suporteri entuziasmați care își vor susține echipele, în seara de joi, 10 iulie, cu începere de la ora 22:00. Mai jos, veți găsi o analiză detaliată a ambelor echipe și a așteptărilor pentru acest confruntare, urmată de sugestiile noastre de pariere.

 

PROFITĂ ACUM! Ai pana la 75 Lei +550 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Rapid Viena : Forma echipei, știri și statistici

Echipa pregătită de către Zoran Barisic vine în acest meci cu încredere și determinare, având în vedere parcursul său solid în competiție până în acest moment. Rapid Viena s-a calificat direct în turul al treilea Conference League și revine foarte sigură pe ea în seara de joi în fața unui adversar care pleacă clar cu șansa a doua. 

Jucători cheie

Atacul echipei este condus de jucători precum Kuhn cu 2 reușite și Burgstaller cu un gol marcat, care au demonstrat abilități remarcabile în crearea de ocazii de gol și în finalizare. 

Obiectiv

Obiectivul clar al lui Rapid Viena este să câștige meciul și să se apropie de calificarea în faza următoare a Conference League.

Absențe

Rapid Viena nu are absențe semnificative în lotul său pentru această confruntare importantă.

 

Debreceni : Forma echipei, știri și statistici

Echipa oaspete vine în acest meci cu determinare și voință de a obține un rezultat bun în deplasare. Debreceni a arătat că poate fi o forță în competiție, trecând cu succes în turul 2 de Alashkert cu scorul de 3-2 la geneal. Cu un stil de joc organizat și jucători capabili să creeze oportunități de gol, Debreceni va aborda partida cu dorința de a obține un rezultat favorabil și de a-și consolida șansele de calificare.

Jucători cheie

Atacul echipei se bazează pe contribuțiile jucătorilor precum Dzsudzsak și Loncar, care au demonstrat capacitatea de a marca goluri importante.

Obiectiv

Debreceni își propune să obțină un rezultat bun în acest meci și va lupta pentru a-și atinge obiectivele în cadrul Conference League. Echipa oaspete are în vedere calificarea și va dori să-și asigure un avantaj în acest tur preliminar.

Absențe

La fel ca și adversara sa, Debreceni nu are jucători absenți semnificativi pentru acest duel.

 

Echipe probabile

Rapid Viena

Portar

Hedl

Fundași

Auer, Cvetkovic, Querfeld, Schick

Mijlocaşi

Kerschbaum, Sattlberger, Grull, Seidl, Kuhn

Atacanţi

Burgstaller

Debreceni

Portar

Megyeri

Fundași

Manrique, Romanchuck, Dreskovic, Kusnyir

Mijlocaşi

Lagator, Loncar, Kyziridis, Sattlberger, Dzsudzsak

Atacanţi

Babunski

Statistica meciurilor directe Rapid Viena vs Debeceni

Cele 2 formații nu s-au mai întâlnit într-un meci până în acest moment

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai pana la 75 Lei + 550 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Rapid Viena vs Debreceni

Partida ce se anunță între Rapid Viena și Debreceni emană o atmosferă încărcată de emoție și suspans, oferind o adevărată provocare pentru pasionații de pariuri. Pentru cei care doresc să-și încerce norocul, iată câteva sugestii captivante:

  1. Rapid Viena se califică în play-off: Sueprbet – cota 1,50, Gets Bet – cota 1,55
  2. Interval goluri 2-4: Superbet – cota 1,55 , Betano – cota 1,47

 

Cele mai bune ponturi pentru Rapid Viena vs Debreceni

Pont Principal

Rapid Viena vine în acest meci cu o clară doză de încredere și determinare, alimentată de parcursul solid pe care l-a avut până acum în competiție. Avându-se în vedere că s-a calificat direct în turul al treilea al Conference League, echipa lui Zoran Barisic se prezintă pe terenul Allianz Stadion ca o forță în fața unui adversar care pleacă cu șanse mai scăzute. Atacul Rapidului este condus de jucători precum Kuhn și Burgstaller, care au demonstrat abilități impresionante în crearea de ocazii de gol și în finalizare. Cu obiectivul clar de a obține victoria și de a-și consolida poziția în faza următoare a competiției, Rapid Viena vine în fața propriilor suporteri cu intenția de a se impune în acest meci crucial. Echipa nu raportează absențe semnificative în lotul său, ceea ce îi conferă coeziune și stabilitate în vederea acestei confruntări. Drept urmare, voi miza pe faptul că echipa gazdă va reuși să se impună în meciul de joi seară. 

Pont Pariu – 1, Rapid Viena se impune – cota 1,67 la Superbet

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

1, Rapid Viena se impune

1.67

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising