Ponturi Pariuri - Paderborn vs Heidenheim, 2. Bundesliga Germania 14.05.2023

2023-05-14

Cota: 1.65

Analiză și informații pentru Paderborn vs Heidenheim ponturi și pariuri fotbal 2.Bundesliga Germania 14.05.2023

Meciul dintre Paderborn și Heidenheim din etapa a 32-a a ligii secunde germane va avea loc duminică, 14 mai, la ora 14:30, pe stadionul “Home Deluxe Arena” din Paderborn. Cele două echipe se luptă pentru un loc în play-off-ul de promovare, iar acest meci poate fi decisiv pentru obiectivele lor. Următorul pas este analiza detaliată a situației dinaintea meciului, pentru a oferi cele mai bune ponturi și pariuri posibile.Ai 259 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Paderborn : Forma echipei, știri și statistici

Echipa gazdă se află pe locul 6 în clasamentul ligii a doua germane, cu 51 de puncte, la două puncte sub locul 5, ocupat de Düsseldorf și la 6 puncte peste Kaiserslautern de pe locul 7. Obiectivul lor pentru acest meci este să câștige și să rămână în lupta pentru un loc în play-off-ul de promovare.

În ultimele 6 meciuri din Bundesliga 2, Paderborn a câștigat de trei ori, a remizat de 2 ori și a pierdut o singură dată. În ultimul meci, Paderborn a remizat acasă la Hamburg, scor 2:2.

Cu 11 goluri marcate, Leipertz este cel mai important jucător al echipei în acest sezon. De asemenea, Muslija și Justvan sunt și ei jucători importanți pentru echipa lui Lukas Kwasniok. Paderborn va putea conta, în acest meci, pe toți jucătorii săi importanți.

 

Heidenheim : Forma echipei, știri și statistici

Heidenheim se află pe locul 2 în clasamentul ligii a doua germane, cu 61 de puncte. Echipa din Baden-Württemberg a avut un sezon constant și se luptă pentru un loc care să îi asigure promovarea. Heidenheim își propune să câștige cele trei puncte în fața lui Paderborn pentru a-și consolida poziția pe podium, fiind la 3 puncte sub liderii de la Darmstadt și urmărită îndeaproape, la 4 puncte de cei din Hamburg.

În ultimele 6 meciuri din campionat, Heidenheim a câștigat de 3 ori, a remizat de două ori și a pierdut o dată. În ultimul meci, Heidenheim a obținut o remiză albă, acasă, contra celor de la Magdeburg.

Cu 23 reușite, Tim Kleindienst este cel mai important jucător al echipei în acest sezon. De asemenea, Beste și Mainka sunt și ei jucători importanți pentru echipa lui Frank Schmidt. Heidenheim nu va avea nici ea absențe importante pentru această partidă. 

Echipe probabile

Paderborn

Portar

Huth

Fundași

Humphreys, Muller, Heuer

Mijlocaşi

Obermair, Rohr, Schallenberg, Justvan, Muslija, Conteh

Atacanţi

Leipertz

Heidenheim

Portar

Muller

Fundași

Fohrenbach, Siersleben, Mainka, Busch

Mijlocaşi

Maloney, Schoppner, Pick, Thomalla, Beste

Atacanţi

Kleindienst

Statistica meciurilor directe Paderborn vs Heidenheim

Pentru situația actuală a echipelor sunt relevante doar ultimele 4 partide, disputate din 2021 încoace, partide încheiate cu 2 remize și 2 victorii de partea celor de la Heidenheim. În ultimul duel, oaspeții au triumfat acasă în fața lui Paderborn, cu scorul de 3-0.Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 259 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Paderborn vs Heidenheim

Cele mai bune selecții pentru această partidă sunt însoțite de cele mai bune cote de la agenția de pariuri Superbet. Astfel, pariurile Sub 10.5 Cornere și PsF X sunt cotate cu 1.65, respectiv cu 1.75. 

 

Cele mai bune ponturi pentru Paderborn vs Heidenheim

  1. Pronostic principal: X2 (cota 1.65 la Superbet) 

Pariul Final X2 este o alegere potrivită pentru meciul dintre Paderborn și Heidenheim din Bundesliga 2. Heidenheim se află pe locul 2 în clasament, cu 61 de puncte, și se luptă pentru promovare, având o formă constantă în ultimele 6 meciuri. Paderborn se află pe locul 6 în clasament, la 10 puncte în spatele adversarilor lor de duminică și cu o formă mai slabă decât Heidenheim. În plus, Heidenheim nu a primit gol în ultimele lor 4 meciuri disputate. De asemenea, istoricul confruntărilor directe indică o dominare a celor de la Heidenheim, cu două victorii și două remize în ultimele patru întâlniri. Cu toate acestea, Paderborn va încerca să se impună acasă, dar Heidenheim pare să fie favorită datorită obiectivelor sale mai mari și a poziției sale mai bune în clasament. În concluzie, pronosticul Final X2 este o alegere potrivită pentru acest meci.

  1. Pronostic secundar: Interval Goluri 2-4 (cotă 1.55 la Superbet)

Pariul Interval Goluri 2-4 este o alegere potrivită pentru meciul Paderborn vs Heidenheim din Bundesliga 2, deoarece cele două echipe se luptă pentru un loc în play-off-ul de promovare, iar meciul poate fi decisiv pentru obiectivele lor. Heidenheim se află pe locul 2 în clasament și se luptă pentru promovare, având o formă constantă în ultimele 6 meciuri. Paderborn se află pe locul 6 în clasament, la 10 puncte în spatele adversarilor lor de duminică și cu o formă mai slabă decât Heidenheim. De asemenea, ultimele 4 partide directe au înregistrat 2 remize și 2 victorii pentru Heidenheim, inclusiv o victorie acasă cu 3-0 în ultimul duel. Deoarece cele două echipe au jucători importanți care pot marca, dar și portari experimentați, acest interval de goluri este considerat o alegere bună pentru un pariu, având în vedere situația din clasament și forma echipelor.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Final X2

1.65

Interval Goluri 2-4

1.55

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising