Ponturi Pariuri - Nublense vs Audax Italiano CONMEBOL Cupa Sudamericana 14.07.2023

2023-07-14

Cota: 1.85

Analiză și informații pentru Nublense vs Audax Italiano ponturi și pariuri fotbal CONMEBOL Cupa Sudamericana 14.07.2023

În șaisprezecimile de finală ale Copa Sudamericana avem parte de un meci care ridică șansele de câștig ale iubitorilor de pariuri, între Nublense și Audax Italiano. Acest meci va avea loc pe data de 14 iulie, la Estadio Municipal Nelson Oyarzún, de la ora 01:00. Ambele echipe vor încerca să obțină o victorie importantă în această etapă a competiției, rundă care este decisivă în trecerea mai departe. Mai jos voi analiza forma echipelor, statisticile meciurilor directe și cotele pentru ponturi și pariuri.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Nublense : Forma echipei, știri și statistici

Nublense se află într-o formă sub așteptări în acest sezon și nu a mai reușit să obțină vreo victorie de șase etape. Ultimele două confruntări sunt definite prin două înfrângeri, cu cu 1-0 contra Espinoza Di 4-0 împotriva Racing Club. Echipa are un atac puternic, condus de jucători talentați precum Rubik, jucator care își etalează calitățile prin cele 6 reușite din campionat. Aceștia vor juca pe teren propriu și vor fi motivați să obțină un avantaj în acest meci. Nublense va fi încrezătoare înaintea acestei partide importante.

 

Audax Italiano : Forma echipei, știri și statistici

Deși probabil te aștepți la o echipă mi stabilă, Audax are și ea un sezon destul de slab, deși sunt determinați să obțină rezultate bune în Copa Sudamericana. La fel ca și gazdele, ultimele două confruntări sunt două înfrângeri, cu Higgins și Palestino. Echipa are jucători talentați, printre care se numără Sosa și Rios, doi jucatori argentinieni pe care aceștia se vor baza. Cu toate acestea, Audax Italiano a avut dificultăți în unele meciuri și le-a lipsit uneori consistența în joc, întâlnind un adversar care abuzează de avantajul terenului propriu.Echipe probabile

Nublense

Portar

Perez

Fundași

Campusano, Zalazar, Caroca, Cerezo

Mijlocaşi

Reyes, Leiva, Rivera

Atacanţi

Aranguis, Rubio, Valdes

Audax Italiano

Portar

Ahumada

Fundași

Cerceda, Bosso, Labrin, Fernández

Mijlocaşi

Hachen, Diaz, Juarez

Atacanţi

Fuentes, Sosa, Rios

Statistica meciurilor directe Nublense vs Audax Italiano

Cele două echipe s-au întâlnit de mai multe ori în trecut și meciurile directe au fost echilibrate, iar mai jos voi lăsa o lista cu ultimele rezultate din meciurile directe:

 

Nublense vs Audax Italiano 2-5

Nublense vs Audax Italiano 1-2

Nublense vs Audax Italiano 2-1

Nublense vs Audax Italiano 3-0

Nublense vs Audax Italiano 1-0

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Nublense vs Audax Italiano

Casele de pariuri Superbet și Betano oferă cele mai bune cote pentru acest meci, ținând cont de superioritatea și rata de câștig a gazdelor.

 

  1.  O victorie a echipei Nublense are cota 2.20 la Superbet și 2.22 la Betano, fiind considerată favorită în această confruntare. 
  2. Pentru un rezultat în care se marchează sub 2,5 goluri în total, Superbet oferă cota 1.80, iar Betano cota 1.72
  3. Pentru mai multă siguranță, casa de pariuri Unibet vă oferă cota 1.67 pentru victorie sau egal a echipei Audax Italiano, cotă care merită riscul.

Cele mai bune ponturi pentru Nublense vs Audax Italiano

Pont pariu – ambele echipe marchează – cota 1.85 – Superbet

 

Nublense se află într-o formă bună și va juca pe teren propriu, având susținerea fanilor săi, însă se ca izbi ca de un stâlp de prestația lui Audax. Ambele vor încerca să obțină o victorie importantă în această fază a competiției, iar cota oferită de Superbet pentru victoria lor merită riscul. Așadar, dacă vrei să te bazezi pe un câștig cu șanse sigure, ținând cont că în mare parte din confruntările directe ambele au marcat, îți sugeram să mizezi pe acest pont.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Ambele echipe marchează

1.85

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising