Ponturi Pariuri - Muntenegru vs Serbia, Euro Championship 2024 27.03.2023

2023-03-27

Cota: 2.00

Analiză și informații pentru Muntenegru vs Serbia ponturi și pariuri fotbal Euro Championship 2024 27.03.2023

Muntenegru și Serbia se vor întâlni luni, 27 martie, într-o partidă care va conta pentru etapa a II-a în Grupa G din preliminariile Euro 2024. Întâlnirea se va disputa de la ora 21:45, pe stadionul ”Stadion Pod Goricom” din Podgorica. Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri importante.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 200 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Muntenegru : Forma echipei, știri și statistici

Naționala Muntenegrului a apărut în fotbalul internațional în anul 2006, după ce s-a desprins din statul Serbia și Muntenegru și a devenit membră UEFA în ianuarie 2007. Nu a participat încă la un turneu final de Campionat European sau Campionat Mondial. La precedenta participare în preliminarii, Euro 2020, a făcut parte din Grupa A și s-a poziționat pe locul 5 din 5 formații, ratând astfel calificarea la turneul final. A fost depășită în grupă de naționalele Angliei (21 p.), Cehiei (15 p.), Kosovo (11 p.) și Bulgariei (6 p.). În opt meciuri din grupă, a obținut trei rezultate de egalitate și a suferit cinci înfrângeri acumulând 3 puncte. Prima partidă jucată în această Grupă G i-a adus și prima victorie. Aceasta a fost obținută, la data de 24 martie, în compania naționalei Bulgariei de care a trecut cu un scorul de 1-0, în deplasare. Autorul golului în această întâlnire fiind Krstovic (’70). În ultimele cinci întâlniri, Muntenegru, a obținut o victorie, un rezultat de egalitate și a suportat trei înfrângeri.

 

Serbia : Forma echipei, știri și statistici

Sub actuala denumire de Serbia, după desprinderea de Muntenegru, la următoarele patru ediții nu a reușit să depășească faza preliminariilor. La precedenta participare în preliminarii, Euro 2020, a făcut parte din Grupa B și s-a poziționat pe locul 3 din 5 formații, ratând astfel calificarea la turneul final. A fost depășită în grupă de naționalele Ucrainei (20 p.), Portugaliei (17 p.) dar a lăsat în urmă selecționatele Luxemburg (4 p.) și reprezentativa Lituaniei (1 p.). În opt meciuri din grupă, a obținut patru victorii, două rezultate de egalitate și a suferit două înfrângeri acumulând 14 puncte. În play-off-ul Ligii Națiunilor, ultima șansă de a ajunge la Euro 2020, Serbia a fost întrecută de Scoția în finala grupei C, ratând astfel participarea la Euro. În actualele preliminarii prima partidă jucată în această grupă de Serbia a adus și prima victorie, obținută în confruntarea de pe teren propriu cu Lituania, scor 2-0. Golurile fiind înscrise de Tadic (’16) și Vlahovic (’53). În ultimele cinci întâlniri, Serbia, a obținut două victorii, un rezultat de egalitate și a pierdut o întâlnire.

 

Echipe probabile

Muntenegru

Portar

Mijatovic

Fundași

Vesovic, Savic, Vujacic, Radunovic

Mijlocaşi

Bakic, Scekic, Savicevic

Atacanţi

Marusic, Krstovic, Haksabanov

Serbia

Portar

Vanja Milinkovic-Savic

Fundași

Erakovic, Gudelj, Pavlovic

Mijlocaşi

Zivkovic, Lukic, Grujic, Kostic

Atacanţi

Vlahovic, Tadic, Mitrovic

Statistica meciurilor directe Muntenegru vs Serbia

Cele două formații au jucat două partide în anul 2018 în UEFA Nations League și s-au consemnat următoarele rezultate: Muntenegru vs. Serbia 0-2 și Serbia vs. Muntenegru 2-1. Autorii golurilor în această ultimă întâlnire fiind Ljajic (’30) și Mitrovic (’32) pentru gazde iar Mugosa (’70) a înscris pentru Muntenegru. Jucătorul gazdelor Mitrovic a ratat un penalty în minutul 38.

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 200 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Muntenegru vs Serbia

Unibet oferă cota de 4.50 pentru victoria echipei Muntenegru, cotă de 3.50 pentru un egal și 1.80 pentru victoria echipei Serbiei.

Superbet oferă cota de 4.50 pentru victoria echipei Muntenegru, 3.50 pentru un egal și 1.85 pentru victoria echipei Serbiei.

Betano oferă cota de 4.55 pentru victoria echipei Muntenegru, 3.55 pentru o remiză și 1.83 pentru victoria echipei Serbiei.

Get’sBet oferă cota de 4.50 pentru victoria echipei Muntenegru, 3.50 pentru egal și 1.81 pentru victoria echipei Serbiei.

 

Cele mai bune ponturi pentru Muntenegru vs Serbia

Într-o grupă G din care alături de Muntenegru și Serbia mai fac parte selecționatele Ungariei, Bulgariei și Lituaniei, fiind foarte echilibrată, nicio o formație nu porneșete cu un statut de certă favorită dar nici ca outsider de necontestat. Totuși Serbia și Ungaria au un plus în fața celorlalte competitoare în timp ce Lituania este cotată cu cea mai mică șansă de calificare din această grupă. Cu această victorie pe terenul Bulgariei și Muntenegru a luat o opțiune demnă de luat în seamă cu condiția să treacă și de Serbia în acest joc. În ultimele cinci întâlniri disputate pe teren propriu, Muntenegru, a obținut două victorii, două rezultate de egalitate și a pierdut o întâlnire.

Serbia este creditată de către unele casele de pariuri, cu a 9-a șansă de calificare, 86%, preluînd o analiză a Nielsen’s Gracenote. În mod curios cu acelși procentaj fiind creditată și Franța dar și Polonia! Decamdată sârbii, după victoria în fața Lituaniei, sunt în grafic. Însă pentru a elimina o pretendentă la primele locuri Serbia va fi nevoită să obțină măcar un egal în această întâlnire. În ultimele sale cinci deplasări, Serbia, a obținut trei victorii, un rezultat de egalitate și a suferit o înfrângere.

Pont pariu 1 – 1X – cotă 2.00 la Superbet.

Pont pariu 2 – câștigă Serbia 2 – cotă 1.85 la Superbet.

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Pont pariu 1 - 1X

2.00

Pont pariu 2 - câștigă Serbia 2

1.85

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising