Ponturi Pariuri - Mexic vs Honduras, CONCACAF Gold Cup 25.06.2023

2023-06-25

Cota: 1.56

Analiză și informații pentru Mexic vs Honduras ponturi și pariuri fotbal CONCACAF Gold Cup 25.06.2023

Mexic și Honduras se vor întâlni duminică, 25.06.2023, într-un meci contând pentru runda 1, grupa B din Gold Cup – CONCAF – America. Meciul va avea loc de la ora 03:00 pe NRG Stadium din Houston. Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și pronosticul propus. Pontul pe care îl ofer în acest meci de fotbal are cota de 1.56.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 550 Rotiri plus 75 Lei Gratuit FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Mexic : Forma echipei, știri și statistici

Mexic  vine după un meci câștigat cu  scorul de 1-0, în deplasarea din Panama.  În acel meci,  Mexic a avut o posesie de 44% cu 9 situații de poartă din care 6 șuturi pe spațiul porții. Panama a avut 6 situații de poartă cu 4 șuturi pe spațiul porții. Golul a fost marcat de Gallardo (4’). Mexic a fost cotată cu  prima șansă la câștigarea meciului de către casele de pariuri. În ultimele 5 partide, Mexic a câștigat 2 meciuri, a remizat 2 meciuri și a pierdut 1, marcând 6 goluri și având 6 goluri încasate. Stafful tehnic al celor din Mexic nu are probleme de lot înaintea acestui meci.

 

Honduras : Forma echipei, știri și statistici

Honduras vine după un meci amical, pierdut cu  scorul de 0-1 în deplasarea  din Venezuela. În acel meci, Honduras a avut o posesie de 43% cu 8 situații de poartă din care 3 șuturi pe spațiul porții. Venezuela a avut 11 situații de poartă cu 4 șuturi pe spațiul porții. Golul a fost marcat de Soteldo (37’). Honduras a fost cotată cu a doua șansă la câștigarea meciului de către casele de pariuri. În ultimele 5 partide, Honduras a câștigat 1 meci, a remizat 1 și a pierdut 3, marcând 2 goluri și având 6 goluri încasate.  Staful tehnic al celor din Honduras nu a anunțat nici un absent pentru această partidă.

 

Echipe probabile

Mexic

Portar

Ochoa

Fundași

Gallardo, Vasquez, Reyes, Araujo

Mijlocaşi

Chavez, Romo, Sanchez, Herrera, Antuna

Atacanţi

Gimenez

Honduras

Portar

Lopez

Fundași

Santos, Melendez, Vega, Rosales

Mijlocaşi

Alvarez, Flores, Elis, Lopez, Pinto

Atacanţi

Benguche

Statistica meciurilor directe Mexic vs Honduras

În ultimele 5 meciuri directe, Mexic a câștigat 3 meciuri, Honduras 1 meci, iar 1 s-a încheiat la egalitate,  marcându-se un total de 12 goluri. În ultimul meci Mexic a câștigat în deplasare cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Alvarez (70’).Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 550 Rotiri plus 75 Lei Gratuit FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Mexic vs Honduras

Casele de pariuri oferă pentru pronosticul de peste 2.5 goluri în meci următoarele cote:

 

Unibet 2.00

Superbet 1.85

Betano 1.93

Get’s Bet 1.90Cele mai bune ponturi pentru Mexic vs Honduras

Mexic este favorita grupei la o calificare. Aceștia au avut rezultate oscilante în ultima perioadă. Media golurilor marcate de Mexic împotriva celor din Honduras este de peste 1.8. Mexic nu a pierdut pe teren propriu împotriva celor de la Honduras de 7 jocuri.  

 

Pont pariu 1  – câștigă Mexic – cotă 1.56 la Unibet.

 

Honduras are o medie de sub 1 gol marcat împotriva celor din Mexic. Ultima victorie a celor din Honduras împotriva Mexicului a fost în 2013. Mă aștept la un meci pe care Mexic să-l controleze și la sfârșitul căruia să fie câștigător.Pont pariu 2 – câștigă Mexic și interval goluri 2-4 – cotă 2.30 la Superbet.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Câștigă Mexic

1.56

Câștigă Mexic și interval goluri 2-4

2.30

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising