Ponturi Pariuri - Mainz vs Frankfurt, 27.08.2023

2023-08-27

Cota: 2.25

Analiză și informații pentru Mainz vs Frankfurt ponturi și pariuri fotbal Bundesliga 27.08.2023

Într-o zi înflăcărată de pasiune pentru pariori, privirile fanilor se vor îndrepta către o confruntare de zile mari în fotbalul german, între Mainz și Frankfurt, care se vor duela în runda a 2-a din Bundesliga. Pe 27 august, într-un cadru obișnuit oferit de Mewa Arena, se va desfășura acest duel care începe la ora 16:30. Cele două echipe sunt însetate de victorie și își doresc să adune cele trei puncte prețioase. Hai să aruncăm o privire asupra formei echipelor, să dezvăluim câteva statistici fascinante și să oferim câteva ponturi și sugestii de pariere care să atragă și să inspire iubitorii de fotbal.

Mainz: Forma echipei, știri și statistici

 

Gazdele, reprezentând Mainz, intră pe teren cu o dorință arzătoare de a se impuneși de a-și face simțită prezența în fotbalul din Bundesliga. Deși în ultimele 5 etape au fost înfrânți o singură dată, ultima etapă a adus o dezamăgire amară cu un scor de 4-1 împotriva echipei Union Berlin. Jucătorii cheie precum da Costa și Leer vor pune în joc energia și determinarea pentru a obține victoria. Mainz va încerca să cucerească terenul propriu și să ofere suporterilor o prestație memorabilă.

Frankfurt: Forma echipei, știri și statistici

Eintracht Frankfurt, un nume consacrat în lumea fotbalului european, vine la acest meci cu gândul la victorie, dorind să-și mențină seria impresionantă de triumfuri. În prima etapă din Bundesliga, au obținut o victorie modestă de 1-0 împotriva lui Darmastadt. Cu jucători precum Kolo Muani și Gotze, Frankfurt își dorește să domine terenul și să-și etaleze ambiția pentru a cuceri în cele din urmă titlul din Bundesliga.

Echipe probabile

Mainz

Portar

Zentner

Fundași

Fernández, Kohr, Bell

Mijlocaşi

Caci, Stach, Barreiro, da Costa

Atacanţi

Leer, Ajorque, Onisiwo

Frankfurt

Portar

Trapp

Fundași

Pacho, Koch, Tuta

Mijlocaşi

Buta, Hauge, Skhiri, Ebimbe

Atacanţi

Marmoush, Kolo Muani, Gotze

Statistica meciurilor directe Mainz vs Frankfurt

Întâlnirile directe dintre cele două echipe au fost mereu marcate de imprevizibilitate și intensitate. Statisticile sugerează un istoric echilibrat, dar acest meci poate aduce momente noi de adrenalină și goluri spectaculoase, ținând cont există un oarecare echilibru al prestațiilor.

 

Frankfurt vs Mainz 3-0

Mainz vs Frankfurt 1-1

Mainz vs Frankfurt 2-2

Mainz vs Frankfurt 0-1

Frankfurt vs Mainz 1-0

Cote ponturi pariuri Mainz vs Frankfurt

Deși Bundesliga este un campionat care oferă multe posibilități pentru toate echipele, tindem să credeam că de această dată cea mai bună echipă având un avantaj major datorită instabilității care vine odată cu începerea noului sezon.

 

1.Situații ambele echipe în meci

  • Pentru iubitorii de pariuri în căutare de opțiuni interesante, varianta “Ambele Echipe Înscriu” vine cu cote atractive: 1.60 la SuperBet, 1.57 la Betano și 1.58 Unibet.
  • Dacă considerați că una dintre echipe nu va reuși să înscrie, opțiunea “Cel puțin o Echipă Nu Înscrie” are cote de 2.35 la SuperBet, 2.33 la Unibet și 2.30 la Betano.

 

  1. Total Goluri Sub/Peste 2,5
  • Pentru cei care prevăd un meci cu sub 2,5 goluri, varianta “Total Goluri Sub 2,5” vine cu cote de 2.15 la SuperBet, 2.20 la Unibet și 2.12 la Betano.
  • În cazul în care credeți că vor fi cel puțin 3 goluri în meci, opțiunea “Total Goluri Peste 2,5” are cotele de 1.70 la SuperBet, 1.72 la Betano și 1.66 la Unibet.

Cele mai bune ponturi pentru Mainz vs Frankfurt

Pariul Recomandat – peste 1,5 goluri Frankfurt – cotă 2.25 – SuperBet

Într-un duel pasionant din Bundesliga, ambele echipe vor să-și pună amprenta în fața porților adverse. Pariul “peste 1,5 goluri Frankfurt” cu cota 2.25 la SuperBet reprezintă o alegere intrigantă pentru iubitorii de fotbal care se așteaptă la un meci dominat de către oaspeți în care niciuna dintre echipe nu cedează.
Această opțiune ar putea aduce un câștig atrăgător în contextul unei partide pline de tensiune și surprize, ținând cont că Frankfurt are un lot capabil să se evidențieze ofensiv.

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Frankfurt peste 1.5 goluri

2.25

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising