Ponturi Pariuri - Lituania vs Ungaria, Euro 2024 Calificari 17.10.2023

2023-10-17

Cota: 2.47

Analiză și informații pentru Lituania vs Ungaria ponturi și pariuri fotbal Euro 2024 Calificari 17.10.2023

Meciul dintre Lituania și Ungaria din etapa a 8-a a Grupei G de calificare la EURO 2024 promite să fie o confruntare interesantă, deoarece Ungaria se află într-o poziție favorabilă pentru calificare, în timp ce Lituania are puține șanse de a se califica. Partida se va desfășura pe stadionul S. Dariaus ir S. Girėno stadionas, marți, 17 octombrie, cu începere de la ora 21:45. Să analizăm mai pe larg această întâlnire și să oferim patru ponturi pentru acest meci.

 

PROFITĂ ACUM! Ai  333 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Lituania : Forma echipei, știri și statistici

Echipa gazdă, Lituania, se află pe un loc modest în grupă, locul 4, cu 5 puncte obținute în primele 6 etape. Șansele de calificare la EURO 2024 sunt foarte reduse, dar Lituania va dori să ofere o prestație competitivă în fața propriilor suporteri. Cu toate acestea, vor avea de-a face cu o echipă puternică precum Ungaria.

Jucători cheie

Lituania depinde de jucători precum Paulauskas și Sirvys pentru a încerca să creeze oportunități de gol. Acești jucători vor fi importanți în încercarea de a contracara Ungaria.

Obiectiv

Obiectivul echipei Lituania este să ofere o reprezentare demnă și să încerce să obțină cel puțin un punct în acest meci, în ciuda diferenței de calitate.

Absențe

Lituania nu are absențe notabile în lotul pentru această partidă. 

Ungaria : Forma echipei, știri și statistici

Ungaria se află pe primul loc în grupă și are șanse mari de calificare la EURO 2024. Echipa a acumulat 13 puncte în primele 7 etape și vine în partida de marți cu dorința de a obține cele trei puncte pentru a-și consolida poziția de lider în grupă și de a obține, implicit, calificarea la EURO. 

Jucători cheie

Ungaria beneficiază de jucători talentați precum Szoboszlai și Sallai, care au avut un aport semnificativ în campania de calificare până acum. Acești jucători vor juca un rol crucial în acest meci.

Obiectiv

Obiectivul echipei Ungaria este să obțină o victorie crucială în lupta pentru calificare la EURO 2024 și să își mențină poziția de lider în grupă.

Absențe

Ungaria nu are absențe notabile în lotul pentru această partidă. 

 

Echipe probabile

Lituania

Portar

Zubas

Fundași

Lasickas, Klimavicius, Lekiatas, Sirvys

Mijlocaşi

Utkus, Vorobjovas, Slivka, Gineitis, Cernych

Atacanţi

Paulauskas

Ungaria

Portar

Dibusz

Fundași

Szalai, Lang, Fiola

Mijlocaşi

Kerkez, Styles, Nagy, Nego

Atacanţi

Szoboszlai, Sallai, Varga

Statistica meciurilor directe Lituania vs Ungaria

Cele 2 formații s-au întâlnit de 5 ori de-a lungul timpului. Ungaria a reușit să se impună de 4 ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate. De asemenea în ultimele 3 meciuri directe dintre cele 2 echipe, Lituania nu a reușit să marcheze. 

 

Ungaria – Lituania, 2-0

Ungaria – Lituania, 4-0

Ungaria – Lituania, 2-0

Ungaria – Lituania, 1-1

Lituania – Ungaria, 1-6

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 333 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Lituania vs Ungaria

Meciul dintre Lituania și Ungaria din etapa a 8-a a Grupei G de calificare la EURO 2024 promite să aducă o serie de posibilități interesante pentru pariori. Iată patru ponturi pentru acest meci:

  1. Peste 2,5 goluri: Cota pentru varianta de peste 2,5 goluri marcate este de 1,80 la Superbet și 1,83 la Betano
  2.  Peste 0,5 goluri Lituania: Această variantă este cotată la 2,10 la Mozzart Bet și 2,23 la Gets Bet
  3. Peste 1,5 goluri Ungaria: Cota pentru această opțiune este 1,38 la Unibet
  4. Interval goluri 2-4: Având în vedere potențialul ambelor echipe de a marca și diferența de calitate relativ mică dintre ele, intervalul de 2-4 goluri ar putea fi o alegere potrivită. Această variantă este cotată la 1,45 la Mozzart Bet și 1,55 la Superbet

 

Cele mai bune ponturi pentru Lituania vs Ungaria

Lituania, deși se află într-o poziție modestă în grupă, are șansa de a-și arăta potențialul în fața propriilor suporteri. Echipa va dori să ofere o prestație competitivă și să încerce să înscrie în acest meci, mai ales că joacă pe teren propriu. Lituania a reușit să marcheze în mai multe meciuri din această campanie de calificare, inclusiv în fața unor echipe puternice. Aceasta sugerează că au capacitatea de a crea oportunități în atac. Ungaria are nevoie de victorie pentru a-și consolida poziția de lider în grupă și pentru a obține calificarea la EURO 2024. Și Lituania de asemenea, cu o victorie se menține în cursa pentru calificare. În concluzie, există argumente foarte bune pentru varianta GG în meciul de marți seară. 

Pont Pariu – GG, ambele echipe marchează – cota 2,47 la Winmasters

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

 

GG, ambele echipe marchează

2.47

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising