Ponturi Pariuri - Levadia vs Zilina, UEFA Conference League – Calificari 20.07.2023

2023-07-20

Cota: 1.75

Analiză și informații pentru Levadia vs Zilina ponturi și pariuri fotbal UEFA Conference League 20.07.2023

În meciul retur din faza preliminariilor Conference League, Levadia Tallinn și Zilina se vor confrunta într-o partidă plină de miză și emoții. Meciul va avea loc pe A. Le Coq Arena, Tallinn, joi, în data de 20 iulie, de la ora 19:45. În rândurile de mai jos, voi detalia mai pe larg partida iar la final voi oferi ponturile pe care le-am gândit urmate de cotele alese. 

 

PROFITĂ ACUM! Ai 75 Lei Bonus plus 550 Rotiri Gratuite! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Levadia : Forma echipei, știri și statistici

Echipa antrenată de Curro Torres vine în acest meci cu o formă foarte bună în campionatul intern din Estonia. Ocupând o poziție solidă în clasament, aceștia au acumulat un număr considerabil de puncte în sezonul curent. În ce privește situația din Conference League, deși echipa a fost învinsă în meciul tur de către Zilina cu scorul de 2-1, șansele de calificare rămân în joc ținând cont de faptul că diferența este dată de doar un singur gol.

Jucători cheie

Jucători precum Ernest Agyiri și Bessala au fost figuri cheie în ofensiva echipei Levadia Tallinn. Cu golurile și asisturile lor, acești jucători au contribuit semnificativ la succesul echipei în competițiile interne și în meciurile europene.

Obiectiv

Obiectivul echipei Levadia Tallinn este să avanseze cât mai departe în Conference League și să ofere o performanță remarcabilă în fața propriilor suporteri. 

Absențe

Nu există informații despre absențe semnificative în lotul gazdelor pentru acest meci.  

 

Zilina : Forma echipei, știri și statistici

Echipa slovacă condusă de către Jaroslav Hynek, se află și ea într-o formă bună, având în vedere evoluțiile din meciurile amicale disputate de către aceasta. Echipa pleacă cu prima șansă în seara de joi, ținând cont de victoria obținută în meciul tur. 

Jucători cheie

Jucători precum David Duris și Patrik Myslovic au reprezentat punctele forte ale echipei Zilina. Cu tehnica lor și abilitatea de a marca goluri, acești jucători pot deveni o amenințare reală pentru defensiva adversă. 

Obiectiv

Obiectivul echipei Zilina este să avanseze în fazele superioare ale Conference League și să aducă un plus de mândrie țării lor prin performanțe remarcabile în competițiile europene. 

Absențe

Nici Zilina nu are jucători indisponibili pentru acest meci.

 

Echipe probabile

Levadia

Portar

Vallner

Fundași

Tur, Heitor, Fomba, Schjonning

Mijlocaşi

Peetson, Ainsalu, Agyri, Mavretic, Markovskyy

Atacanţi

Bessala

Zilina

Portar

Belko

Fundași

Nemcik, Stojchevski, Minarik

Mijlocaşi

Bari, Gidi, Adang, Myslovic

Atacanţi

Duris, Jambor, Kapralik

Statistica meciurilor directe Levadia vs Zilina

Cele 2 formații s-au întâlnit doar o singură dată de-a lungul timpului, în meciul tur din acest an. Zilina a reușit să se impună cu scorul de 2-1. 

 

Zilina – Levadia Tallinn, 2-1

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 75 Lei Bonus plus 550 Rotiri Gratuite. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Levadia vs Zilina

Pentru iubitorii de pariuri, am pregătit câteva recomandări interesante, menite să vă inspire și să vă ajute să luați decizii informate:

  1. Interval goluri 1-3, în meci se marchează minim un gol și maxim 3: Superbet – cota 1,38, Betano – cota 1,35
  2. 1X, Levadia nu pierde: Superbet – cota 1,47, Betano – cota 1,50, Unibet – cota 1,45, Gets Bet – cota 1,43
  3.  

Cele mai bune ponturi pentru Levadia vs Zilina

Pont Principal

Levadia Tallinn va juca cu încredere pe teren propriu și va căuta să obțină un rezultat pozitiv pentru a se califica mai departe. Pe de altă parte, Zilina are o avantaj minimal în urma victoriei din meciul tur, astfel că este posibil să adopte o strategie mai defensivă, bazându-se pe contraatacuri și organizare defensivă pentru a-și proteja avansul. Acest aspect sugerează că meciul ar putea fi mai echilibrat, iar echipa oaspete va fi prudentă în abordarea ofensivă. Dacă ne uităm la istoricul meciurilor directe dintre cele două echipe, ambele formații au arătat că sunt capabile să marcheze goluri, dar în același timp, au demonstrat că pot fi și echipe organizate defensiv. Prin urmare, avem toate motivele să credem că acest meci va fi unul cu puține goluri, sub 3,5 goluri. În concluzie, combinația “1X & sub 3,5 goluri” pare a fi o alegere bună, având în vedere forma și stilul de joc al ambelor echipe. O victorie sau un rezultat de egalitate pentru Levadia Tallinn, însoțit de un număr redus de goluri, ar putea fi scenariul cel mai probabil pentru această partidă importantă din Conference League.

Pont Pariu – 1X& sub 3,5 goluri, Levadia nu pierde și se marchează sub 3,5 goluri în meci – cota 1,75 la Superbet

 

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

1X& sub 3,5 goluri

1.75

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising