Ponturi Pariuri - Islanda vs Liechtenstein, Euro 2024 Calificari 16.10.2023

2023-10-16

Cota: 1.75

Analiză și informații pentru Islanda vs Lichtenstein ponturi și pariuri fotbal Euro 2024 Calificari 16.10.2023

Meciul dintre Islanda și Liechtenstein în etapa a 8-a a Grupei J de calificare la EURO 2024 se anunță a fi o confruntare cu implicații minime asupra clasamentului, deoarece ambele echipe au avut evoluții sub așteptări în această campanie de calificare. Cu toate acestea, este o ocazie pentru ambele naționale să-și arate potențialul și să ofere suporterilor lor o victorie de care să se bucure. Partida va avea loc pe stadionul Laugardalsvöllur, luni, 16 octombrie, cu începere de la ora 21:45. În continuare, vom analiza mai în detaliu această confruntare și vom oferi patru ponturile pentru acest meci.PROFITĂ ACUM! Ai  333 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Islanda : Forma echipei, știri și statistici

Naționala gazdă, Islanda, se află într-o situație dificilă în această grupă de calificare, cu puține șanse de a ajunge la EURO 2024. Echipa a avut un parcurs dezamăgitor până acum, iar o victorie în fața propriilor suporteri ar fi o consolare binevenită. Islanda ocupă locul 5 în grupă la momentul actual, cu un total de 7 puncte acumulate, la o distanță de 6 puncte față de ocupanta locului secund, Slovacia. 

Jucători cheie

Gunnarsson, cu 3 reușite în actuala grupă de calificări, este un jucător-cheie pentru Islanda și va trebui să-și conducă echipa spre victorie.

Obiectiv

Obiectivul echipei Islanda este să obțină o victorie pentru a-și încheia campania de calificare cu fruntea sus și pentru a-și răsplăti suporterii loiali.

Absențe

Echipa nu are jucători importanți absenți pentru partida de luni seară. 

 

Lichtenstein : Forma echipei, știri și statistici

Liechtenstein, de asemenea, a avut o campanie de calificare dificilă și se află într-o poziție similară cu cea a Islandei. Cu 0 puncte acumulate de-a lungul celor 7 etape disputate, naționala oaspete caută o victorie care să aducă măcar o rază de speranță în cadrul competiției.

Jucători cheie

Salanovic și Fabio Wolfinger vor trebui să ofere o prestație deosebită pentru a-și ajuta echipa să obțină măcar un punct în meciul contra Islandei. 

Obiectiv

Obiectivul echipei Liechtenstein este să încheie campania de calificare cu o victorie, oferind o bucurie suporterilor lor.

Absențe

Nu există jucători suspendați sau accidentați în lotul Liechtenstein pentru această partidă.

 

Echipe probabile

Islanda

Portar

Runarsson

Fundași

Finnsson, Inagson, Palsson, Sampsted

Mijlocaşi

Haraldsson, Traustason, Gunnarsson

Atacanţi

Singurdsson, Oskarsson, Johannesson

Lichtenstein

Portar

Buchel

Fundași

Hofer, Wieser, Malin

Mijlocaşi

Goppel, Buchel, Sele, Luchinger, Wolfinger

Atacanţi

Salanovic, Luque

Statistica meciurilor directe Islanda vs Lichtenstein

Cele 2 naționale s-au întâlnit de 10 ori de-a lungul timpului. Islanda a reușit să se impună de 8 ori, iar 2 partide s-au încheiat la egalitate. De menționat și faptul că în 7 dintre cele 10 partide s-au marcat peste 2,5 goluri de-a lungul celor 90 de minute de joc. 

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 333 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Islanda vs Lichtenstein

Meciul dintre Islanda și Liechtenstein în etapa a 7-a a Grupei F de calificare la EURO 2024 aduce oportunități interesante pentru pariori. Iată trei ponturi pentru acest meci:

  1. Peste 2,5 goluri: Cota pentru peste 2,5 goluri este de 1,33 la Superbet și 1,24 la Unibet
  2. Peste 2,5 goluri Islanda: Această variantă este cotată la 1,38 la Mozzart Bet și 1,35 la Gets Bet
  3. Interval goluri 1-3 în fiecare repriză: Cota pentru această opțiune este de 1,80 la Superbet

 

Cele mai bune ponturi pentru Islanda vs Lichtenstein

Islanda are o tradiție mai bogată în fotbal și dispune de jucători cu experiență și abilități superioare în comparație cu Liechtenstein. Această diferență ar putea duce la un control mai mare asupra jocului și la mai multe oportunități de a marca pentru Islanda. Ambele echipe se află într-o situație dificilă în această campanie de calificare, și ambele sunt în căutarea unei victorii pentru a-și încheia campania cu capul sus. Acest lucru ar putea duce la o abordare ofensivă, cu ambele echipe încercând să marcheze goluri. În întâlnirile anterioare dintre cele două echipe, s-au marcat adesea mai mult de 3 goluri. Din cele 10 meciuri directe menționate, în 7 dintre ele s-au înregistrat peste 2,5 goluri, ceea ce indică tendința că meciurile lor sunt deseori deschise din punct de vedere ofensiv. Acest lucru ar putea duce la un joc mai deschis și la oportunități de marcări multiple. Intervalul de 3-5 goluri oferă o combinație de siguranță și potențial de câștig atractiv, având în vedere circumstanțele meciului.

Pont Pariu – Interval goluri 3-5, în meci se marchează minim 3 goluri și maxim 5 – cota  1,75 la Superbet

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Interval goluri 3-5

1.75

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising