Ponturi Pariuri - Huracan vs Argentinos Jr, Liga Profesional Argentina 16.04.2023

2023-04-16

Cota: 2.30

Analiză și informații pentru Huracan vs Argentinos Jr ponturi și pariuri fotbal Liga Profesional Argentina 16.04.2023

Pe 16 aprilie, Huracan și Argentinos Jrs se vor întâlni într-un meci important din cadrul Ligii Profesionale din Argentina, confruntare care va oferi palpitații publicului din Argentina. Partida va fi disputată pe Estadio Tomas Adolfo Duco, de la ora 3:30. În cele ce urmează, vom analiza forma celor două echipe, statisticile meciurilor directe și cotele pentru ponturi și pariuri.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 50 Lei + 500 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Huracan : Forma echipei, știri și statistici

Huracan are un sezon deloc bun până acum, ocupând locul 20 în clasamentul Ligii Profesionale din Argentina, cu 7 puncte în cele 11 meciuri jucate. Echipa se află într-o formă slabă, având doar o victorie în ultimele 8 meciuri, înconjurată de șapte înfrângeri. În runda precedentă, Huracan a pierzdut fără gol marcat în deplasare contra Belgrano, cu scorul de 2-0. În Liga Profesional Huracan nu mai obține o victorie de opt meciuri, ultima fiind obținută împotriva Barracas Central, cu 2-0. Echipa are probleme mari în atac, având doar 13 goluri marcate în cele 11 meciuri jucate până acum. Defensiva este și ea problematică, cu 17 goluri primite fiind una dintre apărările pragmatice din Liga Profesional. În ceea ce privește absenții, echipa nu are probleme majore, singurul jucător lipsă fiind Castro.

 

Argentinos Jr : Forma echipei, știri și statistici

Argentinos Jrs se află pe locul 9 în clasamentul Ligii Profesionale din Argentina, cu 17 puncte în cele 11 meciuri jucate. Echipa se află într-o formă decentă, având doar o înfrângere în ultimele 8 meciuri și venind după o victorie cu 5-1 în fața lui Union Santa Fe. În Cupa Argentinei aceștia se laudă cu o victorie importantă contra Ind del Valle, cu 1-0, care îi plasează pe locul secund în grupă. Ultima înfrângere înregistrată de către Argentinos Jrs are loc pe terenul lui Sarmiento Junin, pierzând cu 2-0. Argentinos Jrs are și ea probleme în defenisvă, având 8 goluri primite până acum, însă se află într-o situație ceva mai echilibrată decât Huracan. Una dintre vedetele clubului este Avalos, care prin cele 7 reușite se poziționeză pe locul secund în lista marcatorilor.  În ceea ce privește absenții, echipa nu are probleme majore, singurul jucător indisponibil fiind Ambrigio.

 

Echipe probabile

Huracan

Portar

Chaves

Fundași

Soto, Tobio, Pizarro, Benitez

Mijlocaşi

Hezze, Fattori, Gudino, Garcia, Gauto

Atacanţi

Coccaro

Argentinos Jr

Portar

Lanzillotta

Fundași

Mac Allister, Di Cesare, Villalba

Mijlocaşi

Moyano, Cabrera, Dominguez, Gonzalez, Montiel

Atacanţi

Veron, Avalos

Statistica meciurilor directe Huracan vs Argentinos Jr

Casele de pariuri Betano și Unibet oferă cotele cele mai mari pentru această partidă, Huracan fiind favorita din partida de duminică, cu cotele 2.67 și 2.45. Ținând cont de diferența mare de puncte dintre cele două, exista șanse în apariția pe tabelă a lui Argentinos Jrs, aceleași case având cotele 3.10 și 2.90 pentru victoria echipei oaspete, care se află pe o poziție superioară față de Huracan.

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 50 Lei + 500 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Huracan vs Argentinos Jr

Casele de pariuri Betano și Unibet oferă cotele cele mai mari pentru această partidă, Huracan fiind favorita din partida de duminică, cu cotele 2.67 și 2.45. Ținând cont de diferența mare de puncte dintre cele două, exista șanse în apariția pe tabelă a lui Argentinos Jrs, aceleași case având cotele 3.10 și 2.90 pentru victoria echipei oaspete, care se află pe o poziție superioară față de Huracan.

 

Cele mai bune ponturi pentru Huracan vs Argentinos Jr

Pont pariu – Interval 1-3 goluri fiecare repriză – 2.30 – SuperBet 

Runda 12 din Liga Profesional ne aduce două concurente poziționate opus în clasament, însă diferența mică de puncte dintre acestea transformă meciul într-unul și mai accesibil pentru pariori. Apariția a cel puțin unui gol în fiecare repriză este justificată de forma foarte bună a celor de la Argentinos, focusându-se pe victorie chiar din primul minut. Ținând cont că  Huracan dispune de avantajul terenului propriu, nu va ierta nici un atac către poarta adversă, mizând pe marcarea a minim unui gol și maxim trei  in fiecare repriză.

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Interval 1-3 goluri

2.30

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising