Ponturi Pariuri - Hermannstadt vs U Cluj, 28.08.2023

2023-08-28

Cota: 1.50

Analiză și informații pentru Hermannstadt vs U Cluj ponturi și pariuri fotbal 28.08.2023

Pe 28 august, de la ora 18:30, echipa Hermannstadt va întâlni echipa U Cluj în cadrul rundei a 7-a din Superliga României. Meciul se va desfășura pe Stadionul Municipal (Sibiu). Dacă dorești să urmărești partida, o poți face pe următoarele canale TV: Digi Sport 1, Orange Sport (Rom) și Prima Sport 1.

Până în acest moment, echipa Hermannstadt ocupă locul 8 în clasament, având 8 puncte acumulate. În schimb, U Cluj se află pe locul 13, având un total de 6 puncte acumulate.

Hermannstadt: Forma echipei, știri și statistici

În ultimul său meci disputat în Superliga, FC Hermannstadt a înregistrat un rezultat de egalitate, scor 1-1, în confruntarea cu echipa Sepsi. Rezultatele anterioare ale echipei din Sibiu sunt variate:

 • FC Hermannstadt a suferit o înfrângere cu scorul de 3-2 în fața echipei CFR Cluj.
 • Într-un alt meci, echipa a fost învinsă cu scorul de 1-0 de către Universitatea Craiova.
 • FC Hermannstadt a reușit să câștige două meciuri: unul împotriva echipei UTA Arad, scor 2-1, și un altul împotriva echipei Poli Iași, scor 3-1.

Rezultatele variate arată că FC Hermannstadt a avut evoluții fluctuante în ultimele meciuri. În ciuda unor înfrângeri, echipa a reușit să obțină și victorii semnificative, indicând o capacitate de a se impune în fața unor adversari dificili. În meciul viitor, FC Hermannstadt va căuta să-și îmbunătățească performanțele și să obțină un rezultat pozitiv pentru a-și consolida poziția în clasamentul Superligii.

U Cluj: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Cluj revine în forță în etapa a 7-a a Superligii după un meci remarcabil cu CFR Cluj, care s-a dovedit a fi un adevărat spectacol. Cu toate că au avut toate șansele să câștige, au suferit o înfrângere cu scorul de 3-4. În ciuda rezultatului, prima repriză a fost dominată de Universitatea Cluj, care a condus fără nicio emoție.

Înaintea acestei confruntări, Universitatea Cluj a înregistrat următoarele rezultate:

 • Egal cu Oțelul Galați, scor 1-1.
 • Egal cu Dinamo București, scor 1-1.
 • Victorie împotriva Universității Craiova, scor 3-4.

Pe lângă aceste rezultate pozitive, Universitatea Cluj a avut și câteva înfrângeri și remize:

 • Înfrângere în fața echipei Rapid București, scor 0-3.
 • Egal cu Petrolul Ploiești, scor 1-1.

Forma fluctuantă a Universității Cluj în ultimele meciuri indică atât potențialul său, cât și provocările pe care le-a întâmpinat în competiție. Performanța remarcabilă împotriva CFR Cluj ar putea să le ofere o doză de încredere în etapele următoare și să-i motiveze să continue să lupte pentru rezultate bune.

Echipe probabile

Hermannstadt

Portar

Letica

Fundași

Butean, Bejan, Stoica, Oroian

Mijlocaşi

Balaure, Mino, Alhassan, Negut

Atacanţi

Bucuroiu, Paraschiv

U Cluj

Portar

Iliev

Fundași

Vatajelu, Mitrea, Miron, Pitian, Oancea

Mijlocaşi

Chipciu, Bic, Nistor

Atacanţi

Popa, Stoica

Statistica meciurilor directe Hermannstadt vs U Cluj

În confruntările directe din ultimele cinci meciuri dintre Universitatea Cluj și FC Hermannstadt, s-au înregistrat următoarele rezultate: Universitatea Cluj a câștigat de patru ori, cu scorul de 1-2, 1-2, 0-1 și 1-0. FC Hermannstadt a reușit să câștige o singură dată, cu scorul de 1-2. Acest istoric arată o dominanță relativă din partea Universității Cluj în confruntările directe, având în vedere că au obținut patru victorii în ultimele cinci meciuri.

 • FC Hermannstadt-‘U’ Cluj 1-2
 • FC Hermannstadt-‘U’ Cluj 1-2
 • FC Hermannstadt-‘U’ Cluj 0-1
 • ‘U’ Cluj-FC Hermannstadt 1-0
 • ‘U’ Cluj-FC Hermannstadt 1-2

Cote ponturi pariuri Hermannstadt vs U Cluj

Iată câteva  opțiuni de pariere care s-ar putea să fie de interes:

Prima repriza x: Se preconizează că în primele 45 de minute ale meciului, ambele echipe vor intra la cabine într-o situație de egalitate. Având în vedere istoricul întâlnirilor dintre cele două echipe și faptul că ambele își doresc să obțină un rezultat pozitiv, există șanse ca prima repriză să se încheie cu un scor egal. Cotele pentru acest pronostic sunt: Unibet- 1.93, Betano-1.93, Mozzarbet- 1.97; 

Sub 2.5 goluri: Există posibilitatea ca meciul să se încadreze într-un scenariu cu mai puțin de 2.5 goluri. Având în vedere evoluțiile anterioare ale echipelor și istoricul lor, în care s-au înregistrat și meciuri cu scoruri mai mici, există șanse ca acest meci să fie unul cu un număr redus de goluri. Cotele pentru acest pronostic sunt: Unibet- 1.49, Betano-1.55, Superbet-1.55.

Cele mai bune ponturi pentru Hermannstadt vs U Cluj

Este de așteptat ca în a doua repriză să fie marcat cel puțin un gol, având în vedere forma echipelor și obiceiurile lor de marcarea golurilor în perioada de joc ulterioară pauzei.

Cota pe care o oferim pentru sub 1.5 goluri a doua repriză este 1.50– Betano 

 

Conform estimărilor, se preconizează că în acest meci doar o singură echipă va reuși să marcheze un gol. Aceasta înseamnă că se așteaptă ca una dintre echipe să fie capabilă să înscrie, în timp ce cealaltă echipă nu va reuși să găsească drumul către poartă Cota pe care o oferim pentru GG NU  este 1.70 Betano 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Sub 1.5 goluri a doua repriză

1.50

Nu marchează ambele

1.70

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising