Ponturi Pariuri - Hearts vs PAOK, Conference League 24.08.2023

2023-08-24

Cota: 1.64

Analiză și informații pentru Hearts vs PAOK ponturi și pariuri fotbal Conference League 24.08.2023

Pe 24 august, de la ora 21:45, pe Tynecastle Park (Edinburgh), echipa Hearts se va întâlni cu echipa PAOK în primul meciul tur pentru calificarea în grupele Conference League. Hearts a reușit să se califice mai departe în urma unei victorii asupra echipei Rosenborg, cu un scor general de 4-2. Această performanță le-a adus oportunitatea de a progresa în etapele următoare ale Conference League. La fel, echipa PAOK a obținut o victorie notabilă în fața celor de la Hajduk Split, înregistrând un scor general de 3-0. Această victorie le-a pus pe drumul către calificarea în grupele Conference League, deschizând oportunități pentru o evoluție semnificativă în competiție. Astfel, cu ambele echipe în căutarea calificării în grupele Conference League, lupta pentru a ajunge în etapele ulterioare este intensă și promite o serie de meciuri interesante și competitive în cadrul acestei competiții europene.

PROFITĂ ACUM! Ai  223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Hearts: Forma echipei, știri și statistici

Hearts a reușit să treacă cu ușurință de Rosenborg, chiar dacă în meciul tur a suferit o înfrângere cu scorul de 2-1. Cu toate acestea, în meciul retur, echipa scoțiană a demonstrat putere și determinare, învingându-și adversarii cu un scor de 3-1. Acest rezultat a fost suficient pentru a le asigura calificarea în etapele următoare ale Conference League.

În competiția internă, Hearts a avut rezultate mixte. Ei au obținut un rezultat de egalitate cu Kilmarnock, scor 0-0, într-un meci în care defensiva lor s-a dovedit solidă. În plus, au reușit o victorie convingătoare în fața lui St. Johnstone, cu scorul de 2-0, subliniind capacitatea lor de a câștiga în mod coerent în competiția națională.

Cu o serie de rezultate pozitive în spate, Hearts intră în continuare în meciurile viitoare cu încredere și cu determinarea de a-și menține performanțele solide, atât în cadrul competiției Conference League, cât și în campionatul scoțian.

PAOK: Forma echipei, știri și statistici

Echipa condusă de Răzvan Lucescu, PAOK, continuă să lupte pentru calificarea în etapele următoare ale grupei, demonstrând o serie de performanțe notabile în competiția Conference League. Ei au trecut cu succes de B. Jerusalem, înregistrând un scor general de 4-1. De asemenea, au reușit să își depășească și adversarul Hajduk Split, cu un scor total de 3-0, ceea ce le-a adus mai aproape de obiectivul calificării în grupele competiției. Pe lângă succesul lor în calificările pentru Conference League, PAOK a demonstrat o formă solidă și în meciurile amicale. Echipa a obținut victorii semnificative în meciuri precum cel cu Al-Taawon, pe care l-au câștigat cu scorul de 4-1. De asemenea, au avut o victorie importantă în fața lui Genk, cu scorul de 3-2, ceea ce arată capacitatea lor de a se măsura cu echipe puternice.

Cu o serie de performanțe de succes în spate, PAOK continuă să lupte pentru a-și atinge obiectivele în Conference League și să continue să se impună în competițiile europene și amicale. Echipa lui Răzvan Lucescu pare a fi bine pregătită și hotărâtă să continue parcursul său puternic în acest sezon.

Echipe probabile

Hearts

Portar

Clark

Fundași

Kingsley, Rowles, Kent, Atkinson

Mijlocaşi

Cochrane, Denholm, Devlin, Oda

Atacanţi

Shankland, Boyce

PAOK

Portar

Kotarski

Fundași

Baba, Koulierakis, Troost, Kedziora

Mijlocaşi

Tsingaras, Scwab, Zivkovic, Narey

Atacanţi

Konstantelias, Samatta

Statistica meciurilor directe Hearts vs PAOK

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit, acesta fiind primul meci direct.

Cote ponturi pariuri Hearts vs PAOK

  1. Iată câteva  opțiuni de pariere care s-ar putea să fie de interes:

    X:Unibet- cota 3.25, Betano-3.30

    Sub 0.5 goluri prima repriza: Betano- cota 2.80

Cele mai bune ponturi pentru Hearts vs PAOK

Se preconizează că ambele echipe vor reuși să marcheze cel puțin un gol în acest meci. Având în vedere formele ofensive și potențialul ambelor echipe, scenariul în care ambele echipe înscriu este unul plauzibil. Atât Hearts, cât și PAOK au demonstrat capacitatea de a crea oportunități de gol în meciurile recente și sunt motivate să înscrie pentru a-și consolida șansele de calificare în etapele ulterioare ale competiției.

Cota pe care o oferim pentru GG  este 1.64 Unibet

PAOK pare să aibă șanse mai mari de a câștiga acest meci, chiar dacă se poate anticipa că va fi o confruntare dificilă. Echipa lui Răzvan Lucescu a demonstrat o formă solidă în competițiile recente și a obținut victorii importante în calificări, ceea ce sugerează că au potențialul de a se impune în fața adversarilor.

Cota pe care o oferim pentru victorie PAOK este 2.70- Betano 

.

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Ambele marchează

1.64

Câștigă PAOK

2.70

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising