Ponturi Pariuri - Hamburger SV vs Paderborn, 2. Bundesliga Germania 05.05.2023

2023-05-05

Cota: 1.89

Analiză și informații pentru Hamburger vs Paderborn ponturi și pariuri fotbal 2.Bundesliga Germania 05.05.2023

În runda 31 din Bundesliga 2, Hamburger SV va întâlni cu Paderborn, pe data de 5 mai, într-un meci care poate decide promovarea. Confruntarea va fi disputată pe Volskparkstadion, cu începere de la ora 19:30. Mai jos vom analiza forma celor două echipe, statisticile meciurilor directe și cotele pentru ponturi și pariuri.Ai 259 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Hamburger : Forma echipei, știri și statistici

Hamburger SV se află pe locul trei în clasamentul din Bundesliga 2, cu 56 de puncte acumulate în cele 30 de etape și se luptă pentru un loc pentru promovarea în Bundesliga. Echipa se află într-o formă decentă în ultima perioadă, având două victorii și o remiză în ultimele 5 meciuri. În runda precedentă, HSV a pierdut cu 3-2, pe MDCC Arena, într-un derby mult așteptat, aceștia piezând avantajul acumulat pe parcursul etapelor din Bundesliga 2. Într-un derby incendiar al orașului Hamburger reușește să se impună contra St. Pauli, cu scorul de 4-3, scăpând la limită prin întoarcea de la 4-1. În atac, echipa are doi jucători importanți, precum Glatzel, care a marcat împreună 17 de goluri în acest sezon de campionat și se numără printre cei mai buni marcatori din Bundesliga 2. În ultimele 5 meciuri de pe propriul teren, Hamburger SV a reușit să marcheze de 14 ori și să primească doar șase goluri, arătând astfel că are o defensivă foarte solidă. Nu sunt absenți în tabăra lui Hamburger, care va da totul pentru impunere.

 

Paderborn : Forma echipei, știri și statistici

Paderborn se află pe locul patru în clasamentul din Bundesliga 2, cu 50 de puncte acumulate în cele 30 de etape jucate, fiind clasată cu șase puncte sub Hamburger SV. Echipa se află într-o formă decentă, având 3 victorii, o remiză și o înfrângere în ultimele 5 meciuri și se apropie din ce în ce mai mult de retrogradare. În runda precedentă, Paderborn s-a impus cu scorul de 5-1, contra celor de la Braunscheiweig  Singura înfrângere din ultima perioadă este cea împotriva Darmstadt, piezând în deplasare cu 2-1, fiind conduși în a două repriză. În atac, echipa are doi jucători importanți, Pieringer și Leipertz, care au marcat împreună un număr de 19 goluri în acest sezon de campionat și în continuare pot ajuta echipa pentru a atinge locurile de promovare. Paderborn a reușit să marcheze aproape în fiecare din ultimele 5 meciuri jucate, însă a și primit 6 goluri, având o defensivă destul de puternică. Absenții din tabăra lui Paderborn nu vor avantaja echipa în meciul contra Hamburger SV.

 

Echipe probabile

Hamburger

Portar

Heuer Fernandes

Fundași

Heyer, Vuskovic, Schonlau, Muheim

Mijlocaşi

Reis, Meffert, Benes

Atacanţi

Konigsdorffer, Glatzel, Kittel

Paderborn

Portar

Huth

Fundași

Rohr, Muller, Hoffmeier

Mijlocaşi

Justvan, Mehlem, Schallenberg, Obermair

Atacanţi

Muslija, Leipertz, Conteh

Statistica meciurilor directe Hamburger vs Paderborn

Cele două echipe s-au întâlnit de cinci ori în ultimii trei ani, Hamburger SV având patru victorii, în timp ce Paderborn se impune o singură dată. În ultimul meci disputat între cele două echipe, Hamburg a învins cu scorul de 3-2.

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 259 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Hamburger vs Paderborn

Așa cum ne puteam aștepta, din punct de vedete statistic Hamburger este favorită la victorie, casele de pariuri Get’s Bet și Unibet oferind cotele 1.97, respectiv 1.89 pentru acest pariu. O cotă mai sigură oferită pentru acest meci este marcarea ambelor echipe, care este cotată cu 1.38 de Get’s Bet și cu 1.40 de Unibet.

 

Cele mai bune ponturi pentru Hamburger vs Paderborn

Pont pariu – Se impune Hamburger SV – cota 1.89 – Unibet

 

Așa cum ne putem aștepta, Hamburger SV se va folosi de avantajul propriului teren pentru a obține o victorie, care i-ar putea ajuta în a avansa pe locul care le garantează promovarea. La fel ca și gazdele, Paderborn poate veni cu o surpriză, însă șansele de a obține cele trei puncte pe terenul gazdelor sunt destul de mici. Pontul oferit este susținut și de statisticele din meciurile directe, în care Hamburger s-a impus aproape în toate confruntările.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Se impune Hamburger SV

1.89

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising