Ponturi Pariuri - Genk vs Olympiakos, Europa League 17.08.2023

2023-07-17

Cota: 1.70

Analiză și informații pentru Genk vs Olympiakos ponturi și pariuri fotbal Europa League 17.08.2023

Joi, 17.08.2023, stadionul “Gegeka Arena” din Genk va fi gazda unui meci plin de tensiune în cadrul returului semifinalelor preliminare ale UEFA Europa League. De la ora 21:00, Genk și Olympiacos se vor confrunta într-un duel crucial după ce meciul tur s-a încheiat cu o victorie a echipei Olympiakos, scor 0-1. Iată o analiză detaliată a acestui meci important, inclusiv statistici și predicții de exceptie. 

PROFITĂ ACUM! Ai  223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Genk: Forma echipei, știri și statistici

Cu 2 victorii și 3 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, Genk a înscris 7 goluri și a primit 5. Echipa belgiană demonstrează o formă destul de slabă, având un atac nu foarte productiv și o apărare destul de ineficientă. Cu toate acestea, trebuie să recupereze un deficit de un gol din meciul tur, ceea ce le impune o presiune suplimentară.  Belgienii dispun de lotul mai valoros, capabil sa aduca victoria si calificarea. 

Olympiakos: Forma echipei, știri și statistici

În ultimele 5 partide, forma echipei grecești a fost mai solidă, cu 2 victorii, 2 remize și o înfrângere, marcând 6 goluri și primind 5. Olympiacos se bazează pe un atac bine coordonat și o apărare destul de stabilă, fapt ce îi conferă încredere înaintea acestui meci crucial. Grecii pornesc în această partidă cu șansa a doua la victorie. 

Echipe probabile

Genk

Portar

Vandevoort

Fundași

Munoz, Cuesta, McKenzie, Kayembe

Mijlocaşi

Heynen, Hrosovsky, Paintsil, El Khannouss, Tresor

Atacanţi

Arokodare

Olympiakos

Portar

Tzolakis

Fundași

Rodinei, Retsos, Ndoj, Ramon

Mijlocaşi

Iborra, Bouchalakis, Vrousai, Biel, Masouras

Atacanţi

Kamara

Statistica meciurilor directe Genk vs Olympiakos

Scorul singurelor dueluri dintre cele două formații este cel de mai jos: 

Olympiacos vs. Genk: 1-0

Genk vs. Olympiacos: 4-0

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Genk vs Olympiakos

Peste 8.5 Cornere: 1.75 la Betano

Peste 0.5 Goluri Prima Repriza: 1.40 la Betano

Cele mai bune ponturi pentru Genk vs Olympiakos

Pronostic Principal: 1 – Cota 1.70 la Get’s Bet

Motivația echipei gazdă: Echipa Genk are nevoie de o victorie pentru a recupera deficitul de un gol din meciul tur și pentru a se califica în finala preliminariilor UEFA Europa League. Faptul că joacă pe teren propriu le oferă oportunitatea de a-și mobiliza resursele și de a încerca să obțină rezultatul dorit în fața propriilor suporteri.

Echipa valoroasă și atacul productiv al lui Genk: Desi forma recentă a lui Genk poate fi considerată mai slabă, au în lot jucători talentați, capabili să marcheze goluri. Faptul că trebuie să atace pentru a recupera golul din meciul tur ar putea duce la o abordare ofensivă și la o presiune exercitată asupra echipei Olympiacos.

 

Pronostic Secundar: Total Goluri 2-4 – Cota 1.47 la Betano

Forma echipelor și statistici recente: Ambele echipe au înregistrat goluri în meciurile lor recente, sugerând că atacurile lor sunt capabile să producă în mod consistent. De asemenea, statisticile arată că ambele echipe au marcat între 2 și 4 goluri în ultimele meciuri, ceea ce indică o posibilă intensitate a atacurilor în acest meci important.

Necesitatea pentru goluri: Echipa Genk trebuie să recupereze un deficit de un gol din meciul tur, ceea ce ar putea duce la o abordare ofensivă din partea lor. În același timp, echipa Olympiacos ar putea fi încurajată să înscrie pentru a-și consolida avantajul sau pentru a-și asigura calificarea în finală. Această situație poate favoriza apariția unor goluri în intervalul menționat.

Stabilitatea defensivei și atacului echipei Olympiacos: Forma solidă a echipei Olympiacos în ultimele meciuri, alături de abordarea bine coordonată a atacului și apărării lor, poate duce la o partidă echilibrată și la șanse reale pentru ambele echipe de a marca.

Scorurile anterioare și analiza meciurilor directe: Scorurile anterioare din meciurile directe indică posibilitatea unui număr de goluri în acest meci, întrucât atât Genk, cât și Olympiacos au reușit să marcheze mai multe goluri în partidele lor trecute.

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Câștigă Genk

1.70

Interval goluri 2-4

1.47

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising