Ponturi Pariuri - Galatasaray vs Molde, 29.08.2023, Champions League

2023-08-29

Cota: 2.15

Analiză și informații pentru Galatasaray vs Molde ponturi și pariuri fotbal 29.08.2023

În turul 2 din finala pentru Calificarea în Champions League din sezonul 2023/2024, privirile tuturor iubitorilor de fotbal se vor îndrepta către un adevărat spectacol fotbalistic între Galatasaray și Molde. Meciul va avea loc pe data de 29 august, pe stadionul Rams Park, de la ora 22:00. Cele două echipe, cu ochii pe o calificare în faza următoare a celei mai prestigioase competiții europene, vor oferi un regal de pasiune și tehnică pe teren. Hai să explorăm în detaliu starea formațiilor, statisticile întâlnirilor directe și opțiunile de pariere pentru a oferi un adevărat festin fotbalistic.

Galatasaray: Forma echipei, știri și statistici

Galatasaray intră pe teren cu determinarea de a obține calificarea în faza următoare a Champions League. Cu o echipă bine echilibrată și jucători de calibru precum Icardi și Mertens, aceștia își doresc să își facă simțită prezența la nivel european. După câștigarea campionatului intern, au câștigat încredere și au cu siguranță o șansă mare de calificarea în cea mai mare competiție din Europa. Terenul propriu le va oferi un avantaj suplimentar, iar absența lui Ayhan nu pare să fie un impediment major pentru echipă.

Molde: Forma echipei, știri și statistici

Molde, de asemenea, vine în acest meci cu gândul la o calificare în etapele ulterioare ale competiției, însă cu șanse extern de mici, după ce este înfrântă cu 3-2 în primul tur. Cu jucători precum Breivik și Eriksen, echipa încearcă să depășească provocările impuse de acest nivel al competiției. Cu toate acestea, Molde a avut unele fluctuații în formă și le lipsește oarecum consistența în joc. Cu ambiția de a impresiona în fața fanilor, Molde va face tot posibilul să pună probleme gazdelor. 

Echipe probabile

Galatasaray

Portar

Muslera

Fundași

Boey, Nelsson, Bardakci, Angelino

Mijlocaşi

Oliveira, Midtsjo, Yilmaz, Mertens, Akturkoglu

Atacanţi

Icardi

Molde

Portar

Karlstrom

Fundași

Linnes, Hagelskjaer, Tiedemann, Bjornbak, Haugen

Mijlocaşi

Eriksen, Mannsverk, Breivik

Atacanţi

Kitolano, Brynhildsen

Statistica meciurilor directe Galatasaray vs Molde

A existat un singur meci direct între cele două echipe, și anume turul din calificare pentru Champions League, drept pentru care se reduc informațiile privind  confruntările dintre cele două.

Cote ponturi pariuri Galatasaray vs Molde

1.Victorie meci

  • Pentru opțiunea “se impune Galatasaray” aveți cotele 1.60 la Unibet, cota 1.65 la cei de la SuperBet și 1.62 la Betano.
  • Pentru opțiunea “se impune Molde “ găsiți cotele 5.10 la cei de la Unibet, 5.00 la SuperBet și 5.20 la Betano.

 

  1. Total Goluri Sub/Peste 2,5
  • Pentru cei în căutare de opțiuni atrăgătoare, varianta “Peste 2,5 Goluri” vine cu cote de 1.65 la SuperBet, 1.65 la Betano și 1.57 la Unibet. 
  • Opusul acestei alegeri, varianta “sub 2,5 goluri” vă oferă cotele 2.25 la SuperBet, 2.25 la Betano și 2.28 la Unibet.

 

  1. Goluri a 2a repriza:
  • Pentru marcarea a peste 1,5 goluri a doua repriză găsiți cota 1.82 la Betano
  • Pentru marcarea a sub 1,5 goluri a doua repriza aveți cota 1.95 la Betano.

 

Pentru cei care anticipează o luptă strânsă, opțiunea “Gol în Ambele Părți” vine cu cote de 1.85 la SuperBet, 1.80 la Betano și 1.88 la Unibet. Ambele echipe sunt capabile să marcheze în acest duel tensionat.

Cele mai bune ponturi pentru Galatasaray vs Molde

Pariul Recomandat – “interval 2-3 goluri în meci” – cotă 2.15 – SuperBet

 

Într-un meci crucial pentru calificare, ambele echipe vor lupta din greu pentru a obține victoria. Jocul ofensiv și nevoia de goluri vor contribui pentru a decide soarta meciului, însă Galatasaray va face tot posibilul să se închidă pe plan defensiv, ceea ce va duce la putine goluri.

Acest pont oferit poate fi o alegere bună pentru cei care caută o cotă avantajoasă, ținând cont că în acest moment calificarea lui Galatasaray depinde doar prin închiderea pe plan defensiv, iar acest interval de 2-3 goluri poate fi respectat cu siguranță.

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Interval goluri 2-3

2.15

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising