Ponturi Pariuri - Frankfurt vs Mainz, Bundesliga Germania 13.05.2023

2023-05-13

Cota: 1.80

Analiză și informații pentru Frankfurt vs Mainz ponturi și pariuri fotbal Bundesliga Germania 13.05.2023

Meciul din etapa cu numărul 32 Bundesliga dintre Frankfurt și Mainz va avea loc sâmbătă, 13 mai, pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt, începând cu ora 16:30. Mai jos găsiți o analiză a ambelor echipe, precum și o prezentare a celor mai bune cote și ponturi pentru acest meci.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 259 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Frankfurt : Forma echipei, știri și statistici

Echipa gazdă se află pe locul 9 în clasamentul actual din Bundesliga, cu un total de 43 de puncte acumulate în 31 de meciuri jucate. Frankfurt a avut un sezon bun până acum și se află în lupta pentru un loc în cupele europene. În ultimele sale 5 meciuri, echipa antrenată de Oliver Glasner a obținut o singură victorie, lucru care a afectat într-o oarecare măsură spiritele din cadrul lotului. Trupa lui Glasner va trebui să își revină și să obțină un rezultat bun în fața lui Mainz pentru a reveni în ritm. 

Jucători cheie

Eintracht Frankfurt se bazează pe jucători precum Kolo Muani, care a marcat 13 goluri în acest sezon, sau Kamada, care a oferit 5 pase decisive și a marcat de 7 ori.

Obiectiv

Obiectivul lui Eintracht Frankfurt este acela de a se califica în cupele europene. 

Absențe 

Frankfurt nu se va putea baza pe jucătorii Jakic, Max, Rode, Smolcic și Tuta, toți fiind accidentați. 

 

Mainz : Forma echipei, știri și statistici

Oaspeții se află pe locul 8 în clasamentul actual din Bundesliga, cu un total de 45 de puncte acumulate în 31 de meciuri jucate. Mainz a avut un sezon foarte bun până acum și se luptă pentru un loc în cupele europene chiar dacă șansele sunt destul de mici. În ultimele sale 5 meciuri, echipa antrenată de Bo Svensson a obținut o victorie, două remize și două înfrângeri, având o formă nesigură înainte de acest meci. Trupa de la Mainz are o apărare destul de slabă și o linie de mijloc vulnerabilă, fiind în general o echipă defensivă.

Jucători cheie

Mainz se bazează pe jucători precum Karim Onisiwo, care a marcat 9 goluri în acest sezon, sau Marcus Ingvartsen care a reușit să marcheze tot de 9 ori. 

Obiectiv 

Obiectivul lui Mainz este acela de a ocupa un loc cât mai înalt în campionat până la finalul sezonului sau chiar de a se califica în cupele europene. 

Absențe

Burkardt și Widmer sunt accidentați și indisponibili pentru meciul de sâmbătă. 

 

Echipe probabile

Frankfurt

Portar

Trapp

Fundași

Toure, Hasebe, Ndicka

Mijlocaşi

Buta, Kamada, Sow, Lenz

Atacanţi

Lindstrom, Gotze, Kolo Muani

Mainz

Portar

Zentner

Fundași

Fernandes, Bell, Hanche-Olsen

Mijlocaşi

Martin, Kohr, Barreiro, da Costa

Atacanţi

Lee, Onisiwo, Ingvarsten

Statistica meciurilor directe Frankfurt vs Mainz

În ultimele 5 meciuri directe dintre cele 2 formații, Frankfurt a reușit să se impună de 2 ori, iar 3 partide s-au încheiat la egalitate. 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 259 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Frankfurt vs Mainz

Ambele echipe au jucători ofensivi importanți, cum ar fi Kolo Muani pentru Frankfurt sau Onisiwo și Ingvartsen pentru Mainz, care ar putea să marcheze în acest meci, prin urmare voi miza pe varianta de GG în seara de sâmbătă, la o cotă de 1,65 oferită de către Superbet. Voi miza apoi, tot de la Superbet, și pe un Interval de 2-4 goluri marcate, la o cotă de 1,55. 

 

Cele mai bune ponturi pentru Frankfurt vs Mainz

Pont Principal

Varianta de egal la pauza sau final de meci pentru acest meci Eintracht Frankfurt vs Mainz în Bundesliga poate fi argumentată prin faptul că ambele echipe se află în lupta pentru un loc în cupele europene și vor încerca să evite o înfrângere. În plus, în ultimele meciuri ambele formații au avut o formă nesigură, iar faptul că Frankfurt are mai multe absențe în lotul său poate afecta echilibrul echipei. Astfel, un rezultat de egalitate la pauza sau la finalul meciului ar putea fi o variantă realistă și plauzibilă pentru acest meci.

Pont Pariu – PsF X, egal la pauză sau final de meci – cota 1,80 la Superbet

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

PsF X, egal la pauză sau final de meci

1.80

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising