Ponturi Pariuri - Fortaleza vs Corinthinas, Seria A Brazilia 15.09.2023

2023-09-15

Cota: 1.72

Analiză și informații pentru Fortaleza vs Corinthians ponturi și pariuri fotbal Seria A Brazilia 15.09.2023

Etapa a 23-a din campionatul Braziliei aduce în prim-plan un meci palpitant între Fortaleza și Corinthians, două echipe hotărâte să obțină cele trei puncte pentru a-și îmbunătăți poziția în clasamentul campionatului. Meciul se va disputa pe Arena Castelão, într-o atmosferă electrică, vineri, 15 septembrie, cu începere de la ora 01:00. Iată o analiză a celor două echipe și a așteptărilor pentru acest duel captivant, urmată de ponturile și sugestiile de pariere.

 

PROFITĂ ACUM! Ai  223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Fortaleza: Forma echipei, știri și statistici

Gazdele vin în acest meci cu determinarea de a-și păstra forma foarte bună din ultima perioadă, cu un singur eșec suferit în ultimele 7 partide disputate în competițiile oficiale. Fortaleza se bazează pe o apărare solidă și un joc de echipă bine orchestrat, fiind una dintre surprizele pozitive ale sezonului. La momentul actual echipa se poziționează pe locul 8 în campionat cu un total de 32 de puncte acumulate. 

Jucători cheie

Echipa Fortaleza se bazează pe performanțele jucătorilor precum Lucero cu 4 goluri marcate și Yago Pikachu, un alt mijlocaș cu 3 reușite. Acești jucători vor trebui să creeze o prezență periculoasă în atac care să ducă implicit la goluri marcate. 

Obiectiv

Obiectivul echipei Fortaleza este să continue să se claseze în primele poziții ale clasamentului și să lupte pentru un loc în cupele sud-americane.

Absențe

Hercules și Pedro sunt accidentați și nu vor face parte din lotul echipei pentru meciul cu Corinthians. 

 

Corinthians : Forma echipei, știri și statistici

Echipa oaspete vine în acest meci după un sezon decent, însă cu mult loc de îmbunătățire. Cu un lot talentat și cu tradiție în campionatul brazilian, Corinthians își dorește să-și demonstreze valoarea și să urce în clasament până la finalul sezonului. Echipa oaspete de vineri dimineață are o formă foarte bună de moment, cu un singur eșec suferit în ultimele 17 partide oficiale. Cu toate acestea egalurile nu aduc multe puncte, iar Corinthians se poziționează pe locul 13 în clasamentul intern, la o distanță de doar 5 puncte față de primul loc retrogradabil. 

Jucători cheie

Corinthians se bazează pe jucători precum Roger Guedes cu 7 goluri marcate în acest sezon și Yuti Alberto cu 4 reușite în acest an, pentru a-și crea șanse în atac și pentru a contracara echipa gazdă. Portarul Cássio va juca, de asemenea, un rol crucial în menținerea porții curate.

Obiectiv

Obiectivul echipei Corinthians rămâne obținerea unui loc în partea superioară a clasamentului și calificarea în cupele sud-americane.

Absențe

Fagner, Leo Natel, Paulinho și Roni, accidentați, alături de Maycon, suspendat, nu vor face parte din lotul echipei pentru meciul de vineri seară. 

 

 

Echipe probabile

Fortaleza

Portar

Joao

Fundași

Tinga, Britez, Titi, Bruno

Mijlocaşi

Caio, Ze Welison, Pochetinno

Atacanţi

Yago, Lucero, Guilherme

Corinthians

Portar

Cassio

Fundași

Fabio, Lucas, Gil, Bruno

Mijlocaşi

Giuliano, Moscardo, Araujo

Atacanţi

Wesley, Yuri, Roger

Statistica meciurilor directe Fortaleza vs Corinthians

În ultimele 5 meciuri directe dintre cele două echipe, Corinthians și Fortaleza au obținut câte două victorii fiecare, iar un meci s-a încheiat la egalitate. Acest istoric arată echilibrul dinamicii între cele două formații și ridică și mai mult interesul pentru partida viitoare.

 

Corinthians – Fortaleza, 1-1

Fortaleza – Corinthians, 1-0

Corinthians – Fortaleza, 1-0

Corinthians – Fortaleza, 1-0

Fortaleza – Corinthians, 1-0

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Fortaleza vs Corinthians

Pentru meciul dintre Fortaleza și Corinthians, vă propun următoarele patru ponturi și sugestii de pariere:

  1. PsF 1: Superbet – cota 1,55, Betano – cota 1,53
  2. Sub 2,5 goluri: Superbet, Winmasters – cota 1,67, Mozzartbet, Gets Bet – cota 1,62, Betano – cota 1,65
  3. Interval goluri 1-2: Superbet, Mozzartbet – cota 1,90, Winmasters – cota 1,88, Betano – cota 1,82

 

Cele mai bune ponturi pentru Fortaleza vs Corinthians

Pont Principal

Pariul “Egal la pauză sau la final de meci” poate să fie o opțiune de interes pentru această partidă între Fortaleza și Corinthians din campionatul Braziliei. Acest pariu ia în considerare posibilitatea ca meciul să fie la egalitate la pauză sau la final, oferind astfel două momente în care rezultatul poate fi un egal. Cu ambele echipe determinate să-și consolideze pozițiile în clasament și să obțină un rezultat pozitiv, acest pariu poate să ofere o șansă atractivă pentru pariori, având în vedere că ambele echipe pot să fie precaute în prima parte a jocului și să caute să-și consolideze pozițiile în repriza a doua.

Pont Pariu – PsF X, egal la pauză sau final de meci – cota 1,72 la Superbet

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

PsF X, egal la pauză sau final de meci

1.72

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising