Ponturi Pariuri - FC Copenhaga vs Sparta Praga, UEFA Champions League Calificari 08.08.2023

2023-08-08

Cota: 1.75

Analiză și informații pentru FC Copenhaga vs Sparta Praga ponturi și pariuri fotbal UEFA Champions League Calificari 08.08.2023

În data de 8 august, marți, de la ora 21:00, FC Copenhaga va întâlni pe Sparta Praga, în primul meci pentru calificarea în Liga Campionilor. Meciul se va desfășura pe Parken Stadium. Ambele echipe vor încerca să obțină o poziție în faza grupelor din Liga Campionilor.

 

PROFITĂ ACUM! Ai pana la 75 Lei +550 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

FC Copenhaga : Forma echipei, știri și statistici

FC Copenhaga are o formă excelentă, câștigând toate cele cinci meciuri recente. În ultimul lor meci, echipa a obținut o victorie convingătoare împotriva echipei Randers, cu scorul de 4-0. Înainte de asta, au reușit să învingă echipe precum Breidablik cu 6-3 și 0-2 și Vejle cu 3-2, arătându-și astfel potențialul ofensiv. În plus, au învins și echipa Lyngby cu scorul de 1-2. Performanțele lor recente demonstrează că echipa FC Copenhaga se află într-o formă excelentă și că au capacitatea de a marca multe goluri în meciurile lor. Așadar, aceste rezultate pozitive îi vor oferi încredere înaintea confruntării cu AEK Atena pentru calificarea în Liga Campionilor.

Sparta Praga : Forma echipei, știri și statistici

Sparta Praga se află și ea într-o perioadă foarte bună, după cum arată rezultatele lor recente. În ultimul meci, echipa a obținut o victorie impresionantă cu scorul de 5-2 împotriva celor de la Pardubice. Pe lângă aceasta, au înregistrat și alte victorii notabile, cum ar fi înfrângerea echipei Zlin cu scorul de 1-0, victoria cu 2-0 împotriva echipei Sigma, și o victorie covârșitoare cu scorul de 6-0 împotriva echipei Anderlecht. Aceste rezultate indică faptul că Sparta Praga are o echipă puternică și că atacul lor este într-o formă excelentă, ceea ce le poate oferi o avantaj în competițiile în care sunt implicați. Cu un moral înalt, se așteaptă ca Sparta Praga să abordeze următoarele meciuri cu încredere și determinare.

 

Echipe probabile

FC Copenhaga

Portar

Grabara

Fundași

Sorensen, Diks, Vavro, Ankersen

Mijlocaşi

Falk, Clem, Goncalves

Atacanţi

Achouri, Osakarsson, Bardghjo

Sparta Praga

Portar

Vindahl

Fundași

Krejci, Panak, Vitik

Mijlocaşi

Zeleny, Kairinen, Sadilek, Wiesner

Atacanţi

Haraslin, Kuchta, Birmancevic

Statistica meciurilor directe FC Copenhaga vs Sparta Praga

Cele două echipe s-au întâlnit în 2009 de două ori, iar ambele jocuri au fost câștigate de FC Copenhaga. Prima confruntare s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea echipei FC Copenhaga, în timp ce al doilea meci s-a încheiat cu un scor mai strâns de 1-0, tot în favoarea lor.

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai pana la 75 Lei + 550 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri FC Copenhaga vs Sparta Praga

Iată câteva  opțiuni de pariere care s-ar putea să fie de interes:

Prima repriza 1:Unibet- cota 2.70, Betano- cota 2.67

Peste 2.5 goluri: Betano- cotă 1.85, Unibet- cota 1.83

 

Cele mai bune ponturi pentru FC Copenhaga vs Sparta Praga

Având în vedere forma ofensivă a ambelor echipe și istoricul lor recent de a marca goluri în meciuri, se poate anticipa că ambele echipe vor marca cel puțin un gol în meciul lor viitor. Atât AEK Atena, cu victoriile lor convincente în amicale, cât și FC Copenhaga, cu seria de rezultate pozitive, au demonstrat că au puterea ofensivă necesară pentru a puncta în fața adversarilor.

Cota pe care o oferim pentru GG este 1.75- Superbet 

Cu forma excelentă și rezultatele impresionante în ultimele meciuri, FC Copenhaga pare a avea toate șansele să câștige în confruntarea viitoare cu AEK Atena. Performanțele lor ofensive remarcabile și încrederea dobândită din serie de victorii îi vor face să fie o forță puternică în meciul pentru calificarea în Liga Campionilor. 

Cota pe care o oferim pentru victorie Copenhaga este 2.15-Mozzarbet 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

GG - Ambele marchează

1.75

Victorie Copenhaga

2.15

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising