Ponturi Pariuri - FC Copenhaga vs Rakow, 30.08.2023, Champions League Calificari

2023-08-30

Cota: 2.00

Analiză și informații pentru FC Copenhaga vs Rakow ponturi și pariuri fotbal UEFA Champions League 30.08.2023

Pe 30 august, de la ora 22:00, FC Copenhaga va întâlni pe Rakow în meciul retur pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, pe Parken Stadium (Copenhagen). În meciul tur dintre cele două echipe, scorul s-a încheiat 1-0 pentru Copenhaga. 

 

FC Copenhaga : Forma echipei, știri și statistici

În ultimul lor meci din campionat, FC Copenhaga a suferit o înfrângere surprinzătoare cu scorul de 3-0 în fața echipei Silkeborg. Această înfrângere a fost o surpriză neplăcută pentru echipa Copenhaga, care spera să obțină un rezultat pozitiv înainte de confruntarea crucială din calificările pentru grupele Ligii Campionilor.

În meciul tur al calificărilor, FC Copenhaga a reușit să câștige cu un scor la limită, 1-0, împotriva echipei Rakow. Acest rezultat a oferit echipei daneze un avantaj subțire înaintea meciului retur.

Înainte de aceasta, FC Copenhaga a trecut cu dificultate de Sparta Praga. Meciul s-a încheiat cu un scor de 1-1 în timpul regulamentar, iar Copenhaga a reușit să se impună la loviturile de departajare, câștigând cu 3-4 și obținând astfel calificarea în etapa următoare a calificărilor pentru grupele Ligii Campionilor. Aceste rezultate diverse arată că echipa se confruntă cu provocări și variații în performanțele sale, ceea ce face ca următoarea lor confruntare să fie și mai imprevizibilă în contextul competiției europene.

 

Rakow : Forma echipei, știri și statistici

Chiar dacă a suferit o înfrângere cu scorul de 1-0 în meciul tur împotriva lui Copenhaga, echipa Rakow încă mai are șanse în calificările pentru grupele Ligii Campionilor. Echipa a demonstrat că poate obține rezultate pozitive și că poate reveni în competiție.

Înaintea meciului cu Copenhaga, Rakow a obținut o victorie solidă împotriva echipei Stal Mielec în runda 5 din Ekstraklasa, Polonia, cu scorul de 2-0. Acest rezultat le-a oferit o doză de încredere înaintea meciului cu Copenhaga și a demonstrat că echipa poate menține un ritm competitiv în competițiile interne. Echipa Rakow ocupă locul 7 în Ekstraklasa, având în prezent 7 puncte. Această poziție în clasament subliniază potențialul lor de a se ridica la nivelul așteptărilor în contextul competițiilor naționale. De asemenea, este demn de menționat că înainte de confruntarea cu Copenhaga, Rakow a obținut o victorie în fața celor de la Aris cu scorul total de 3-2, consolidându-și parcursul în calificările pentru grupele Ligii Campionilor. Toate aceste elemente indică faptul că Rakow are abilitatea de a reveni în meci și de a lupta pentru o calificare în etapa următoare a competiției.

 

Echipe probabile

FC Copenhaga

Portar

Grabara

Fundași

Jelert, Vavro, Diks, Meling

Mijlocaşi

Claesson, Falk, Goncalves

Atacanţi

Bardghij, Larsson, Eleyounossi

Rakow

Portar

Kovacevic

Fundași

Rundic, Kovacevic, Racovitan

Mijlocaşi

Silva, Berggren, Papanikolaou, Tudor

Atacanţi

Cebula, Piasecki, Kochergin

Statistica meciurilor directe FC Copenhaga vs Rakow

Până acum doar un singur meci s-a jucat între cele două, unde Copenhaga a învins cu 1-0. 

 

Cote ponturi pariuri FC Copenhaga vs Rakow

Iată câteva  opțiuni de pariere care s-ar putea să fie de interes:

Prima repriza X: Unibet- 2.02, Betano-2.05, Mozzarbet- 2.00; 

Sub 2.5 goluri:: Unibet- 2.15, Betano-2.05, Superbet-2.00

 

Cele mai bune ponturi pentru FC Copenhaga vs Rakow

Având în vedere situația dificilă și importanța acestui meci pentru ambele echipe, strategiile defensive ar putea fi mai accentuate. Acest lucru ar putea conduce la un joc mai precaut în ceea ce privește riscul de a primi goluri.

Cota pe care o oferim pentru GG NU este 2.00– Superbet


Meciul cu Rakow se anunță a fi unul dificil și imprevizibil, dat fiind faptul că echipa adversă a demonstrat că poate fi periculoasă în atac și determinată în apărare. Cu toate acestea, Copenhaga deține un potențial semnificativ și a trecut prin confruntări similare în trecut, având experiență în competițiile europene.

Cota pe care o oferim pentru 1  este 2.40 Superbet

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

NGG- Nu marcheaza ambele

2.00

Castiga FC Copenhaga

2.40

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising