Ponturi Pariuri - Farul Constanța vs Universitatea Craiova, 27.08.2023

2023-08-27

Cota: 1.85

Analiză și informații pentru Farul vs Universitatea Craiova ponturi și pariuri fotbal Super Liga 27.08.2023

În data de 27 august, de la ora 21:30, în cadrul etapei a 7-a din Superliga României, echipa Farul Constanța va întâlni Universitatea Craiova. Meciul va avea loc pe Stadionul Farul din Constanța și va fi transmis în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport (Rom) și Prima Sport 1. Înaintea acestui meci, echipa Farul Constanța se află pe poziția a 10-a în clasamentul Superligii, având doar 6 puncte acumulate. Aceștia au reușit să marcheze 9 goluri în campionat, dar au primit și 10 goluri în poarta proprie. Pe de altă parte, Universitatea Craiova stă mult mai bine în campionat, ocupând locul 2 cu 14 puncte acumulate. Aceștia sunt la doar un punct distanță de liderul FCSB, care are 15 puncte. Meciul dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova promite să fie unul interesant, având în vedere diferența de performanță dintre cele două echipe în acest moment al competiției.

Farul: Forma echipei, știri și statistici

În ciuda unui traseu mai dificil în campionat, adunând doar 6 puncte din primele 6 etape, echipa Farul Constanța nu renunță la lupta pentru calificarea în grupele Conference League. Demonstrând ambiție și determinare, echipa condusă de Gheorghe Hagi a arătat că își propune să atingă cupele europene. Cea mai recentă performanță notabilă a echipei a fost în ultimul meci, unde a reușit să învingă cu scorul de 2-1 pe HJK, confirmând astfel dorința de a progresa în competiție. Înaintea acestei victorii, Farul Constanța a suferit o înfrângere clară cu scorul de 3-1 în fața echipei Rapid. Cu toate acestea, echipa a arătat că poate obține rezultate bune, după ce a învins echipa Flora cu scorul general de 5-0, asigurându-și astfel locul în competițiile europene. În cadrul campionatului, Farul Constanța a câștigat prima etapă împotriva echipei Voluntari cu un scor impresionant de 4-1. Echipa și-a întărit lotul prin realizarea unui transfer semnificativ, aducându-l pe Marco Borgnino de la Rafaela, într-o mișcare evaluată la 100.000 de euro. În același timp, au avut loc și plecări notabile, cum ar fi transferul lui Adrian Mazilu la Brighton pentru suma de 3 milioane de euro și vânzarea lui Andrei Borza la Rapid, pentru 800.000 de euro. Astfel, echipa își reconfigurează efectivul pentru a aborda competițiile viitoare cu încredere și determinare.

Universitatea Craiova: Forma echipei, știri și statistici

Universitatea Craiova are un parcurs surprinzător de excelent în Superliga, reușind să ocupe poziția a 2-a în clasament cu 14 puncte. Performanța echipei este cu atât mai remarcabilă cu cât a reușit să obțină rezultate de succes în primele etape ale competiției. În ultimul lor meci, Universitatea Craiova a obținut o victorie convingătoare cu scorul de 3-0 împotriva echipei UTA Arad. Echipa și-a demonstrat calitățile în atac și a reușit să-și consolideze poziția în vârful clasamentului. Printre alte victorii notabile ale Universității Craiova se numără și cele cu Poli Iași, într-un meci încheiat cu scorul de 1-0, și Hermannstadt, unde s-au impus tot cu scorul de 1-0. Echipa a reușit să obțină un rezultat de egalitate cu CFR Cluj, încheind meciul cu scorul de 1-1, și a avut meciuri fără goluri împotriva echipei Oțelul Galați (0-0). De asemenea, Universitatea Craiova a reușit să învingă echipa Dinamo într-un meci în deplasare, cu scorul de 2-0. Aceste rezultate demonstrează consistența și abilitățile echipei în cadrul competiției, și sugerează că Universitatea Craiova are potențialul de a se menține în vârful clasamentului și de a lupta pentru obiective ambițioase în acest sezon.

Echipe probabile

Farul Constanța

Portar

Aioani

Fundași

Kiki, Boli, Larie, Sirbu

Mijlocaşi

Baluta, Nedelcu, Artean

Atacanţi

Budescu, Rivaldinho, Mazilu

Universitatea Craiova

Portar

Popescu

Fundași

Bancu, Raul, Zajkov, Vladoiu

Mijlocaşi

Screciu, Cretu, Ivan, Isfan

Atacanţi

Baiaram, Markovic

Statistica meciurilor directe Farul Constanța vs Universitatea Craiova

În cadrul celor mai recente cinci meciuri directe dintre cele două echipe, balanța victoriilor a fost echilibrată. Echipa Farul Constanța a obținut două victorii, câștigând cu scorul de 3-2 într-un meci și cu scorul de 2-1 în celălalt. Pe de altă parte, Universitatea Craiova a înregistrat două victorii, cu scorurile de 4-3 și 4-1. De asemenea, unul dintre aceste meciuri s-a încheiat la egalitate. Aceste rezultate arată o competiție destul de strânsă și imprevizibilă între cele două echipe în întâlnirile lor recente.

 

Univ. Craiova-Farul Constanța 1-1

Farul Constanța-Univ. Craiova 3-2

Farul Constanța-Univ. Craiova 2-1

Univ. Craiova-Farul Constanța 4-3

Univ. Craiova-Farul Constanța 4-1

Cote ponturi pariuri Farul Constanța vs Universitatea Craiova

Iată câteva  opțiuni de pariere care s-ar putea să fie de interes:

Prima repriza X: Există șanse considerabile ca prima repriză a meciului să se încheie la egalitate. Având în vedere că ambele echipe au arătat o formă destul de echilibrată și au avut rezultate variate în întâlnirile lor anterioare, este posibil ca primele 45 de minute ale jocului să se desfășoare fără ca vreo echipă să obțină un avantaj semnificativ. Cotele pentru acest pronostic sunt: Unibet- 2.12, Betano-2.10, Mozzarbet- 2.00; 

Peste 2.5 goluri: Există potențial pentru un număr de peste 2.5 goluri în acest meci. Având în vedere istoricul recent al întâlnirilor dintre Farul Constanța și Universitatea Craiova, în care ambele echipe au marcat în mod constant și au înregistrat rezultate cu multe goluri, este posibil ca acest meci să ofere un spectacol ofensiv. Cotele pentru acest pronostic sunt: Unibet- 1.91, Betano-1.95; 

Cele mai bune ponturi pentru Farul Constanța vs Universitatea Craiova

Este foarte posibil ca ambele echipe să marcheze în acest meci. Având în vedere că atât Farul Constanța, cât și Universitatea Craiova au demonstrat în trecut că au abilități ofensive, există șanse bune ca ambele echipe să reușească să înscrie goluri în timpul meciului. 

Cota pe care o oferim pentru GG  este 1.85 Superbet

Există încredere că Universitatea Craiova va reuși să obțină victoria în acest meci. Cu un parcurs solid în campionat și cu o echipă care a demonstrat capacități ofensive și defensive, Universitatea Craiova pare să fie pregătită să se impună în fața adversarului său, Farul Constanța.

Cota pe care o oferim pentru 2 este 2.12– Betano 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Ambele marchează

1.85

Câștigă Universitatea Craiova

2.12

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising