Ponturi Pariuri - Elfsborg vs Norrkoping, 28.08.2023, Eliteserien, Norvegia

2023-08-28

Cota: 1.75

Analiză și informații pentru Elfsborg vs Norrkoping ponturi și pariuri fotbal 29.08.2023

Într-o etapă incendiară din Eliteserien, toate privirile pasionaților de fotbal sunt ațintite asupra confruntării dintre Elfsborg și Norrkoping. Aceste două echipe se vor întâlni în runda a 21-a, oferind o bătălie spectaculoasă pe terenul Boras Arena. Meciul este programat pentru 28 august și va începe la ora 20:00, fiind marcat de dorința neînfricată a ambelor echipe de a aduna cele trei puncte prețioase. Să analizăm împreună starea echipelor, statisticile intrigante și opțiunile de pariere care pot captiva inimile tuturor iubitorilor de fotbal.

Elfsborg: Forma echipei, știri și statistici

Echipa gazdă, Elfsborg, intră pe teren cu un apetit mare pentru succes în cadrul fotbalului suedez, ținând cont că sunt din ce în ce mai aproape de titlu. Cu toate acestea gazdele au înregistrat două înfrângeri în ultimele 5 etape, rezultatul dezamăgitor de 1-0 în fața echipei Hammarby din runda 19 le-a dat de gândit. Jucători cheie precum Fruck și Boateng își vor folosi talentul pentru a duce echipa către victorie. Elfsborg va încerca să-și impresioneze suporterii oferind o performanță strălucitoare pe teren propriu.

Norrkoping: Forma echipei, știri și statistici

Norrkoping, echipa din topul clasamentului Allsvenskan, vine la acest meci cu dorința puternică de a-și consolida poziția în competiție, în momentul e față deținând locul 4. Cu jucători talentați precum Nyman si Okkels, care au strâns 15 goluri în acest sezon, Norrkoping dorește să-și îmbunătățească constanța rezultatelor. Cu toate acestea, echipa a avut dificultăți în a menține un nivel constant de performanță. Absența lui Telo crea provocări suplimentare în fața celor de la Elfsborg.

Echipe probabile

Elfsborg

Portar

Hakon

Fundași

Hult, Lagerbielke, Holmen, Larsson

Mijlocaşi

Baiddo, Boateng, Qasem

Atacanţi

Alexander B, Frick, Okkels

Norrkoping

Portar

Jansson

Fundași

Baggesen, Lund, Eriksson, Eid

Mijlocaşi

Traustason, Ceesay, Mistrati

Atacanţi

Isak, Nyman, Shabani

Statistica meciurilor directe Elfsborg vs Norrkoping

Întâlnirile directe dintre cele două echipe au fost mereu pline de imprevizibilitate și tensiune. Cu toate că situația curentă în clasament este una ideală pentru ambele echipe, istoricul duelurilor directe sugerează un meci cu oportunități multiple de pariere. Iată rezultatele recente dintre Elfsborg și Norrkoping:

 

Norrkoping vs Elfsborg 1-2

Elfsborg vs Norrkoping 1-1

Norrkoping vs Elfsborg 2-2

Norrkoping vs Elfsborg 3-2

Elfsborg vs Norrkoping 1-0

Cote ponturi pariuri Elfsborg vs Norrkoping

Ținând cont că iubitorii de pariere au în față o alegere dificilă, vă vom ajuta cu detalii și cote oferite care vă pot influența decizia. Ținând cont că ambele echipe se bazează pe planul ofensiv, ne vom aștepta la un meci activ în atac:

 

1.Total Goluri Sub/Peste 2,5

  • Pentru iubitorii de pariuri în căutare de opțiuni interesante, varianta “Sub 2,5 Goluri” vine cu cote atractive: 2.25 la SuperBet, 2.22 la Betano și 2.35 la Unibet.
  • Dacă crezi că vor fi cel puțin 3 goluri în meci, opțiunea “Peste 2,5 Goluri” are cotele de 1.65 la SuperBet, 1.62 la Betano și 1.60 la Unibet.

 

  1. Victorie meci
  • Pentru cei care caută un pariu mai sigur, varianta “victorie Elfsborg” are cote de 1.53 la SuperBet, 1.52 la Betano și 1.54 la Unibet. Luând în considerare istoricul meciurilor directe, acest pariu poate fi atractiv.
  • Pentru cei care favorizează pe Norrkoping, casele de pariuri ne oferă următoarele oferte, SuperBet cu cota 5.75, Unibet cu 5.60 și Betano cu 5.50

 

  1. Cornere meci
  • O alta variantă care v-ar putea încânta, peste 10,5 cornere meci, este găsită cu 1.88 la Betano.
  • Opusul acesteia, sub 10,5 este găsită cu cota 1.85 tot la Betano.

Cele mai bune ponturi pentru Elfsborg vs Norrkoping

Pariul Recomandat – “Ambele echipe marchează” – cotă 1.75 –  SuperBet

 

Deși ambele echipe își doresc victoria, potențialul unor contribuții apropiate în meci este destul de mare. Elfsborg este în special cunoscută pentru prestațiile sale pe propriul teren, iar istoricul meciurilor directe adaugă favorizarea acestui pariu. 

Așadar, dacă căutați un pariu care să ofere o cotă mai modestă și să se bazeze pe evoluția anterioară a echipelor, opțiunea “Ambele echipe marchează” cu cota 1.75 la SuperBet este o alegere demnă de luat în considerare.

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Ambele marchează

1.75

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising