Ponturi Pariuri - Elfsborg vs Goteborg , Allsvenskan Suedia 16.07.2023

2023-07-16

Cota: 1.80

Analiză și informații pentru Elfsborg vs Goteborg ponturi și pariuri fotbal Allsvenskan Suedia 16.07.2023

În runda a 15-a din Allsvenskan, avem parte de un meci care stârnește emoția multor fani, dintre Elfsborg și Göteborg. Această confruntare se va desfășura pe data de 16 iulie la Orjans Vall, începând cu ora 16:00. Mai jos vom analiza forma celor două echipe, statisticile meciurilor directe și cotele pentru ponturi și pariuri.PROFITĂ ACUM! Ai 75 Lei Bonus plus 550 Rotiri Gratuite! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Elfsborg : Forma echipei, știri și statistici

Elfsborg este o echipă cu tradiție în fotbalul suedez și are o performanță solidă în acest sezon al Allsvenskan, îndreptându-se cu pași mărunți spre titlul mult așteptat. Aceștia au un lot cu prezențe precum Okkels, Ondrejka, care sunt în formă și au contribuit cu goluri importante pentru echipă. Elfsborg se bazează pe un joc ofensiv folosit în toate confirmările și caută mereu să marcheze goluri, goluri care le vor garanta victoria în acest meci. Aceștia vor juca pe teren propriu și vor încerca să profite de avantajul acestuia pentru a obține cele trei puncte, singurul absent fiind Romer.

 

Goteborg : Forma echipei, știri și statistici

În partea opusă ai o echipă care se află pe o poziție de retrogradare, șansele de a se impune liderului din campionat fiind reduse aproape la zero. Göteborg are jucători importanți precum Ohlsson, care are rolul de lider al echipei în atac. Cu toate acestea, Göteborg a avut probleme în a-și menține consistența în joc și au avut rezultate fluctuante, în ultimul meci pierzând cu 2-1 contra Varberg. Cu toate acestea, aceștia vor fi motivați să obțină o victorie în această confruntare dificilă împotriva lui Elfsborg, deși au absenți precum Carneil și Ohlsson

 

Echipe probabile

Elfsborg

Portar

Hakon

Fundași

Hult, Gustaf, Holmen, Larsson

Mijlocaşi

Baidoo, Qasem, Boateng

Atacanţi

Alexander, Gudjohnsen, Okkels

Goteborg

Portar

Dahlberg

Fundași

Wendt, Bangsbo, Svensson, Hausner

Mijlocaşi

Eriksson, Carlen, Hagen

Atacanţi

Carlstandt, Berg, Norlin

Statistica meciurilor directe Elfsborg vs Goteborg

Ambele echipe vor încerca să obțină o victorie importantă în această partidă, însă este clară șansa de a se impune și cotele în favoarea lui Elfsborg:

Elfsborg vs Göteborg 3-1
Elfsborg vs Göteborg 3-1
Elfsborg vs Göteborg 1-0
Elfsborg vs Göteborg 1-0
Elfsborg vs Göteborg 1-0

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 75 Lei Bonus plus 550 Rotiri Gratuite. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Elfsborg vs Goteborg

Pe plan statistic, fără dubii gazdele dețin cotele pentru impunere, oferindu-ți mai jos oportunitate de a vedea mai in ansamblu ce te-ar putea avantaja:

 

  1. Casa de pariuri Superbet oferă cota 1.30 pentru victoria echipei Elfsborg, în timp ce Betano oferă cota 1.33, cotă care poate fi combinată cu siguranță cu mai multe pariuri.
  2. Pentru un rezultat în care nu marchează ambele echipe în meci, Superbet oferă cota 1.90, iar Unibet cota 1.90.
  3. Pentru mai multă siguranță, casa de pariuri  SuperBet vă oferă cota 1.57 pentru un interval de 2-4 goluri în meci, cotă care merită riscul

Cele mai bune ponturi pentru Elfsborg vs Goteborg

Pont pariu – victorie Elfsborg la pauză și la final – 1.80 –  Superbet

 

Elfsborg de această dată reprezentă o sursă garantată de câștig, bazându-te pe polii opuși în care se află cele două echipe, gazdele beneficiind și de susținerea fanilor săi. Gazdele vor face tot posibilul să obțină o victorie importantă în această etapă a competiției, care i-ar menține pe primul loc, iar cota 1.80 oferită de Superbet pentru victoria la pauză și la final a echipei merită riscul tău de a paria.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Victorie Elfsborg la pauză și la final

1.80

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising