Ponturi Pariuri - Dundalk vs Sligo Rovers, Premier Divison Irlanda 11.08.2023

2023-07-11

Cota: 1.75

Analiză și informații pentru Dundalk vs Sligo Rovers ponturi și pariuri fotbal Premier Divison Irlanda 11.08.2023

În cadrul celei de-a 27-a runde din Premier Division, așteptăm cu sufletul la gură confruntarea dintre echipele Dundalk și Sligo Rovers. Data de 11 August promite să aducă un meci plin de tensiune și pasiune pe Oriel Park din Dundalk, de la ora 20:45. În acest articol, vom examina variantele de pariere și vom oferi perspective asupra formei echipelor, statisticilor întâlnirilor directe și cotelor de pariuri pentru această înfruntare.

 

PROFITĂ ACUM! Ai  223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Dundalk : Forma echipei, știri și statistici

Echipa Dundalk din Irlanda se află în căutarea triumfului în sezonul 2023/2024 al Premier Division, venind de pe poziția 5. În ultimul meci aceștia obțin un singur punct contra Shelbourne, cu 1-1.Cu fotbaliști de calibru precum Hoban și Slogget, Dundalk își propune să obțină rezultate impresionante. Ei sunt hotărâți să profite de avantajul terenului propriu și să adune cele trei puncte, mai ales că au un singur jucător absent, iar acesta este Patrick McEleney.

 

Sligo : Forma echipei, știri și statistici

Sligo Rovers, o altă echipă din Irlanda, vine în această partidă cu ambiții înalte, fiind pe locul 7, cu doar două poziții sub gazde. Cu jucători importanți precum Mata sau Bolger, Sligo Rovers își dorește să demonstreze o formă solidă. Cu toate acestea, constanța în obținerea rezultatelor a fost o provocare pentru ei, iar un avantaj major este lipsa absenților.

 

Echipe probabile

Dundalk

Portar

Shepperd

Fundași

Leahy, McCourt, Boyle, Muller

Mijlocaşi

Kokko, Slogget, Malley

Atacanţi

Davies, Hoban, Kelly

Sligo

Portar

McNicolas

Fundași

Brannefalk, Pujnaker, Mahon

Mijlocaşi

Browning, Cawley, Barlow, Bolger, Morahan

Atacanţi

Stefan, Mata

Statistica meciurilor directe Dundalk vs Sligo

Analiza istoricului întâlnirilor directe dintre aceste două echipe poate oferi indicii prețioase pentru anticiparea rezultatului acestui meci, numai anul acesta întâlnindu-se de două ori:

 

Dundalk vs Sligo Rovers 1-0

Dundalk vs Sligo Rovers 2-1

Dundalk vs Sligo Rovers 3-3

Dundalk vs Sligo Rovers  3-0

Dundalk vs Sligo Rovers  2-2

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Dundalk vs Sligo Rovers

Pasionații de pariuri au multiple opțiuni în ceea ce privește acest meci important, având în față două formații care au potențial de a transforma meciul intr-o capodoperă.

 

Cei care prezic un meci mai prudent în privința numărului de goluri pot opta pentru opțiunea “Sub 1.5 goluri în meci”, cu o cotă atractivă de 3.30 la SuperBet și 3.40 la Betano.

 

Pe de altă parte, cei care așteaptă un joc mai deschis de către gazde ” victorie Dundalk “ cu o cotă de 2.15 la SuperBet și 2.05 la Betano.

 

Pentru cei care caută o alegere cu un câștig mult mai mare și mai riscant, opțiunea “egal pauza/final” vine cu o cotă interesantă de 5.35 la SuperBet. Cu jucători de calibru în ambele echipe, această opțiune poate aduce oportunitatea maximizării câștigurilor.

 

Cele mai bune ponturi pentru Dundalk vs Sligo

Pariu recomandat – Ambele marchează, cotă 1.75 – Betano 

 

Cu suportul fanilor și cu determinarea de a obține un rezultat care să schimbe situația din clasament, cele două formații sunt pregătite pentru o confruntare de zile mari. Printre cele mai importante aspecte este caracterul ofensiv, ambele având jucatori care se pot remarca cu ușurință. Cu o cotă atractivă de 1.75 oferită de Betano pentru ca ambele echipe să marcheze, aceasta reprezintă o opțiune promițătoare pentru cei care caută o alegere sigură și cu potențial de câștig.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Ambele marchează 

1.75

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising