Ponturi Pariuri - Dun Streda vs Dila Gori, UEFA Conference League – Calificari 13.07.2023

2023-07-13

Cota: 1.72

Analiză și informații pentru Dun Streda vs Dila Gori ponturi și pariuri fotbal UEFA Conference League Calificari 13.07.2023

Meciul tur din faza preliminariilor Conference League dintre Dunajska Streda și Dila Gori se anunță a fi o confruntare captivantă între cele două echipe în etapa următoare a competiției. Partida va avea loc într-un cadru spectaculos pe stadionul MOL Aréna, joi, în data de 13 iulie, cu începere de la ora 20:30. Vom analiza ambele echipe în detaliu pentru a oferi o perspectivă mai clară asupra acestui meci interesant.PROFITĂ ACUM! Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Dun Streda : Forma echipei, știri și statistici

Echipa condusă de antrenorul Adrian Gula are o poziție destul de solidă în clasamentul ligii din țara lor, acumulând rezultate bune în ultima perioadă. Dunajska Streda s-a remarcat prin jocul lor ofensiv și posesia de minge, reușind să câștige mai multe partide în ultima vreme. Echipa a arătat o formă bună și s-a pregătit intens pentru această competiție europeană. 

Jucători cheie

Dunajska Streda se bazează pe jucători cheie precum Krstovic, cu 18 reușite și Zsolt Kalmar, cu 8 goluri marcate pentru a-și consolida atacul și a crea oportunități de gol. Acești jucători au avut prestații remarcabile în meciurile anterioare și vor fi factori importanți în strategia echipei pentru acest meci crucial. 

Obiectiv

Obiectivul echipei Dunajska Streda este acela de a obține o victorie acasă și de a obține o calificare în grupele Conference League.  

Absențe

Nu sunt informații privind absențele semnificative în lotul echipei Dunajska Streda pentru acest meci.Dila Gori : Forma echipei, știri și statistici

Echipa pregătită de antrenorul Andriy Demchenko vine din Georgia și reprezintă un adversar dificil pentru Dunajska Streda. Dila Gori a avut rezultate variate în ultimele meciuri și a arătat un joc defensiv solid. Cu toate acestea, au avut dificultăți în a obține victorii consistente și vor trebui să se adapteze la stilul de joc al gazdelor. 

Jucători cheie

Dila Gori se bazează pe jucători precum Thierry Gale cu 10 reușite și Mykola Kovtalyuk cu 5 goluri marcate pentru a-și asigura atacul și a crea oportunități de gol. Acești jucători au demonstrat abilități remarcabile și vor încerca să profite de orice slăbiciuni ale defensivei adversarului. 

Obiectiv

Obiectivul echipei Dila Gori este acela de a obține un rezultat pozitiv în deplasare și de a pune presiune pe echipa gazdă. Cu toate că sunt considerați outsideri în acest meci, vor căuta să profite de orice oportunitate și să surprindă cu un rezultat favorabil. 

Absențe

Nu sunt informații privind absențe semnificative în lotul echipei Dila Gori pentru acest meci.Echipe probabile

Dun Streda

Portar

Petras

Fundași

Andzouna, Dimun, Kacer, Kalmar

Mijlocaşi

Kasa, Krostovic, Kalmar

Atacanţi

Ramadan, Risvanis, Trusa

Dila Gori

Portar

Kucherenko

Fundași

Alef Santos, Chiteishvili, Dzotsenidze, Etou

Mijlocaşi

Gale, Gomis, Jean Victor, Kovtalyuk

Atacanţi

Parulava, Wanderson

Statistica meciurilor directe Dun Streda vs Dila Gori

Cele 2 formații nu s-au mai întâlnit în vreun meci direct până în acest moment. 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Dun Streda vs Dila Gori

În așteptarea acestui meci plin de emoție și suspans, vă prezentăm câteva ponturi captivante care ar putea fi de interes pentru pasionații de pariuri. Avem câteva sugestii care vă pot orienta în luarea deciziilor:

  1. 1, Dunajska Streda se impune – Unibet, Gets Bet și Superbet, cota 1,50, Betano, cota 1,52, 
  2. Interval goluri 2-4 – Superbet, cota 1,55, Betano, cota 1,44

Cele mai bune ponturi pentru Dun Streda vs Dila Gori

Pont Principal

Meciul dintre Dunajska Streda și Dila Gori în faza preliminară a Conference League promite o confruntare plină de emoție și goluri. Echipa gazdă, Dunajska Streda, se bucură de un avantaj clar, având o formă bună și susținere din partea fanilor pe teren propriu. Aceștia au un atac puternic și jucători cheie precum Krstovic și Zsolt Kalmar, care pot marca goluri importante. Pe de altă parte, Dila Gori va încerca să reziste presiunii și să profite de orice oportunitate pentru a marca. Cu jucători precum Thierry Gale și Mykola Kovtalyuk, Dila Gori poate fi periculoasă în atac. Cu toate acestea, defensivele ambelor echipe au arătat vulnerabilități în trecut, ceea ce poate duce la goluri în acest meci. Având în vedere forma ofensivă a lui Dunajska Streda și potențialul de gol al echipei Dila Gori, se poate anticipa un meci deschis, cu oportunități de ambele părți. Prin urmare, varianta de pariu “1& peste 1,5 goluri” pare o alegere interesantă. Aceasta înseamnă că Dunajska Streda va câștiga meciul și vor fi marcate cel puțin două goluri în total în timpul partidei.

Pont Pariu – 1& peste 1,5 goluri, Dunajska Streda se impune și se marchează minim 2 goluri în meci – cota 1,72 la Superbet

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

1& peste 1,5 goluri

1.72

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising