Ponturi Pariuri - Defensa y Justicia vs Millionarios, CONMEBOL Copa Sudamericana 30.06.2023

2023-06-30

Cota: 1.90

Analiză și informații pentru Defensa y Justicia vs Millionarios FC ponturi și pariuri fotbal CONMEBOL Copa Libertadores 30.06.2023

Defensa y Justicia intalneste Millonarios vineri, 30 iunie 2023, in runda 6 din Copa Sudamericana, de la ora 03:00, pe Estadio Norberto Tito Tomaghello (Gobernador Julio A. Costa). Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și ponturi. Pentru acest meci de fotbal venim cu cotele de 1.90 și 1.95.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 550 Rotiri plus 75 Lei Gratuit FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Defensa y Justicia : Forma echipei, știri și statistici

Defensa ocupă primul loc în Grupa F din Copa Sudamericana, acumulând 12 puncte, și a înregistrat victorii în ultimele patru meciuri. Echipa a obținut rezultate impresionante în meciurile cu Penarol (0-3) și America MG (2-3), respectiv, câștigând cu autoritate. De asemenea, a reușit să învingă Penarol din nou, de această dată cu scorul de 4-1. Cu toate acestea, într-o confruntare împotriva lui Millonarios, Defensa a suferit o înfrângere grea, scorul final fiind 3-0 în favoarea adversarilor.

 

Millionarios FC : Forma echipei, știri și statistici

Millonarios se situează pe locul doi în Grupa F cu 10 puncte și are șansa de a depăși echipa Defensa în clasament în cazul unei victorii. Cu toate acestea, în ultimul meci, Millonarios a suferit o înfrângere cu America MG, scorul final fiind 2-0 în favoarea adversarilor. Înaintea acestei înfrângeri, echipa a obținut o victorie importantă în fața lui Penarol, scorul fiind 3-1. De asemenea, Millonarios a înregistrat un rezultat de egalitate 1-1 în meciul cu America MG. Echipa va avea nevoie de o revenire puternică pentru a-și menține șansele de a trece peste Defensa și de a avansa în competiție.

 

Echipe probabile

Defensa y Justicia

Portar

Unsain

Fundași

Colombo, Malatini, Cardona, Soto

Mijlocaşi

Lopez, Gutierrez, Alanis, Togni

Atacanţi

Bogarin, Fernandez

Millionarios FC

Portar

Montero

Fundași

Bertel, Arias, Llinas, Perlaza

Mijlocaşi

Vega, Giraldo, Cortes, Catano

Atacanţi

Silva, Castro

Statistica meciurilor directe Defensa y Justicia vs Millionarios FC

În ultima întâlnire dintre cele două echipe, Millonarios a obținut o victorie categorică cu scorul de 3-0 în fața lui Defensa. Această performanță le-a permis să-și consolideze poziția și să se apropie de echipa Defensa în clasamentul Grupa F din Copa Sudamericana. Victoria cu un scor atât de convingător a evidențiat capacitățile ofensive și capacitatea echipei Millonarios de a se impune în fața unui adversar puternic.

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 550 Rotiri plus 75 Lei Gratuit FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Defensa y Justicia vs Millionarios FC

In acest meci vom paria pe 1, iar cotele oferite de casele de pariuri sunt urmatoarele:
Unibet ofera cota de 1.95
Betano ofera cota de 2.05
Superbet ofera cota de 1.95
Mozzarbet ofera cota de 2.10
De asemenea, vom miza pe GG, iar cotele sunt:
Unibet ofera cota de 1.84
Betano ofera cota de 1.90
Superbet ofera cota de 1.90

 

Cele mai bune ponturi pentru Defensa y Justicia vs Millionarios FC

Meciul se anunță a fi un adevărat derby, cu ambele echipe având potențialul de a obține victoria. Atât Defensa cât și Millonarios sunt echipe puternice și au demonstrat în competiții anterioare că pot învinge adversari de temut. Ambele formații vor dori să-și impună stilul de joc și să obțină cele trei puncte pentru a-și consolida poziția în clasamentul Grupa F din Copa Sudamericana. Va fi o luptă intensă, iar rezultatul final poate fi foarte strâns, oferind astfel o provocare interesantă pentru ambele echipe.

Pronostic 1: 1 – 1.95 Unibet 

Până la urmă, se anticipază că Defensa va reuși să câștige meciul. Echipa se află într-o formă bună, având o serie de victorii înregistrate în competițiile anterioare. Cu un atac puternic și o apărare solidă, Defensa are toate șansele să se impună în fața lui Millonarios. Jucătorii lor talentați și determinați să obțină rezultate pozitive vor juca un rol cheie în eforturile lor de a câștiga meciul și de a-și consolida poziția în clasamentul Grupa F din Copa Sudamericana.

Pronostic 2: GG-1.90-Superbet

 

Se preconizează că ambele echipe vor marca în acest meci. Atât Defensa cât și Millonarios au demonstrat capacități ofensive solide în competițiile anterioare. Ambele formații dispun de atacanți talentați și abilitați în a crea oportunități de gol. De asemenea, apărările ambelor echipe pot fi expuse la unele slăbiciuni, ceea ce ar putea oferi șanse de gol pentru ambele părți. Astfel, se așteaptă un meci spectaculos și echilibrat, cu ambele echipe reușind să înscrie goluri.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Castiga Defensa y Justicia

1.95

GG Ambele marcheaza

1.90

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising