Ponturi Pariuri - Costa Rica vs Martinica, CONCACAF Gold Cup 05.07.2023

2023-07-05

Cota: 1.60

Analiză și informații pentru Costa Rica vs Martinica ponturi și pariuri fotbal CONCACAF Gold Cup 05.07.2023

Costa Rica și Martinica se vor întâlni miercuri, 05.07.2023, într-un meci contând pentru runda 3, grupa C din Gold Cup – America. Meciul va avea loc de la ora 03:30 pe Red Bull Arena din Harrison.  Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și pronosticul propus. Pontul pe care îl ofer în acest meci de fotbal are cota de 1.60.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Costa Rica : Forma echipei, știri și statistici

Costa Rica  în ultimul meci a terminat la egalitate cu  scorul de 0-0, în deplasarea de la El Salvador.  În acel meci,  Costa Rica a avut o posesie de 52% cu 12 situații de poartă din care 3 șuturi pe spațiul porții. El Salvador a avut 9 situații de poartă cu 2 șuturi pe spațiul porții. Costa Rica a fost cotată cu prima șansă la câștigarea meciului de către casele de pariuri. În clasament Costa Rica ocupă locul 3 cu un punct după 2 etape și un golaveraj de 1-2. În ultimele 5 partide, Costa Rica a remizat 1 meci și a pierdut 4, marcând 3 goluri și având 9 goluri încasate. Antrenorul  Suarez Louiz nu are probleme de lot înaintea acestui meci.

 

Martinica : Forma echipei, știri și statistici

Martinica vine după un meci, pierdut cu  scorul de 1-2 în fața celor de la Panama. În acel meci, Martinica a avut o posesie de 30% cu 7 situații de poartă din care 3 șuturi pe spațiul porții. Panama a avut 16 situații de poartă cu 5 șuturi pe spațiul porții. Golurile au fost marcate de Fabien (90+4’) respectiv Fajardo (57’) și Murillo (69’). Martinica a fost cotată cu a doua șansă la câștigarea meciului de către casele de pariuri. În clasament Martinica ocupă locul 2 cu 3 puncte după 2 etape și un golaveraj de 3-3. În ultimele 5 partide, Martinica a câștigat 3 meciuri și a pierdut 2, marcând 5 goluri și având 6 goluri încasate.  Antrenorul Collat Mattia  nu are probleme de efectiv înaintea acestui joc. 

Echipe probabile

Costa Rica

Portar

Chamorro

Fundași

Calvo, Vargas, Waston

Mijlocaşi

Nunez, Suarez, Borges, Valverde, Alcocer, Mora

Atacanţi

Campbell

Martinica

Portar

De Percin

Fundași

Thimon, Paulolo, Michalet, Lapis

Mijlocaşi

Arbaut, Ephestion, Reuperne, Mexique, Marny

Atacanţi

Labeau

Statistica meciurilor directe Costa Rica vs Martinica

În ultimele 4 meciuri directe, Costa Rica a câștigat 4 meciuri, marcându-se un total de 11 goluri. În ultimul meci Costa Rica a câștigat în deplasare cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Suarez (88’) și Contreras (90+2’) respectiv Biron (18’).Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 299 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Costa Rica vs Martinica

Casele de pariuri oferă următoarele cote pentru pronosticul de ambele marchează: 

 

Unibet 1.98

Superbet 1.80

Betano 1.87

Get’s Bet 1.93Cele mai bune ponturi pentru Costa Rica vs Martinica

Contrar așteptărilor Martinica este echipa intr-o formă sportivă mai bună. Aceștia au marcat în ultimele 8 jocuri cel puțin un gol. Costa Rica este pe o pantă descendentă și are nevoie de o victorie pentru a spera la o calificare.

Pont pariu 1  – câștigă Costa Rica– cotă 1.60 la Betano.

Martinica nu a câștigat niciodată în fața celor din Costa Rica. În întâlnirile directe au primit cel puțin 2 goluri. Analizând ultimele statistici dintre cele două echipe și forma sportivă a acestora, mă aștept ca și în acest meci ambele echipe să marcheze.

Pont pariu 2 – ambele marchează  – cotă 1.98 la Unibet.

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Câștigă Costa Rica

1.60

Ambele marchează 

1.98

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising