Ponturi Pariuri - Corinthians vs Fortaleza, CONMEBOL Copa Sudamericana 27.09.2023

2023-09-27

Cota: 2.35

Analiză și informații pentru Corinthians vs Fortaleza ponturi și pariuri fotbal CONMEBOL Copa Sudamericana 27.09.2023

Într-o zi mult așteptată de iubitorii de fotbal, două forțe ale celui mai magic campionat, Brazilia,  Corinthians și Fortaleza, se vor confrunta într-un meci intens din semifinalele din Copa Sudamericana, pe data de 27 Septembrie. Stadionul Neo Quimica va găzdui acest meci, care va începe la ora 03:30. Haideți să aruncăm o privire asupra stării de formă a echipelor, să descoperim câteva statistici intrigante și să oferim câteva ponturi și sugestii de pariuri pentru toți iubitorii de fotbal.

 

PROFITĂ ACUM! Ai  223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Corinthians : Forma echipei, știri și statistici

Gazdele, echipa Corinthians, intră pe teren cu hotărârea de a impresiona și de a se face evidențiată în lumea fotbalului brazilian, urmărind cu disperare calificarea în finala cupei. Rezultatele acestora variază destul de mult, ultima victorie fiind cea cu 1-0 împotriva lui Botafogo. Echipa se bazează pe jucatori cheie precum Yuri sau Giuliano, ce aduc energia și dorința de a câștiga, iar Corinthians va căuta să cucerească terenul propriu și să ofere suporterilor o performanță memorabilă. 

 

Fortaleza : Forma echipei, știri și statistici

Fortaleza, un nume cunoscut pentru capabilitatea de a rezista sub presiune și jocul spectaculos vine în acest meci cu gândul la victorie și pentru a-și asigura de asemena locul în finală. În Copa Sudamericanaaceștia elimină cu 2-1 si 3-1 în ultima etapă etapă pe America MG, un adversar dificil pentru orice echipă. Cu jucători precum Lucero și Caio, Fortaleza dorește să își arate ambiția pentru a obține în sfârșit un rezultat mai mult decât decent.

 

Echipe probabile

Corinthians

Portar

Cassio

Fundași

Marheus, Andrade, Gil, Bruno M, Leo Mana

Mijlocaşi

Ruan, Giuliano, Moscardo

Atacanţi

Yuri, Pedro H

Fortaleza

Portar

Joao Ricardo

Fundași

Tinga, Britez, Titi, Bruno P

Mijlocaşi

Ze Welison, Caio, Pochettino

Atacanţi

Marinho, Lucero, Guilherme

Statistica meciurilor directe Corinthians vs Fortaleza

Întâlnirile directe dintre cele două echipe au adus un fotbal de calitate, deși în trecut media numărului de goluri nu depășea cifra 1. Cele mai recente rezultate au schimbat această situație, sperând că istoria se va repeta. Cu o medie de peste 9 cornere în ultimele trei confruntări, putem observa două ofensive care se axează pe marcarea golurilor, fiind un avantaj pentru pariori:

 

Fortaleza vs Corinthians 2-1

Corinthians vs Fortaleza 1-1

Fortaleza vs Corinthians 1-0

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Corinthians vs Fortaleza

Acest meci nu doar ca readuce atenția asupra campionatului Copa Sudamericanaci si pune în atenția voastră opțiuni interesante de pariere după care puteți profita. Ținând cont de rezultatele destul de diferite ale ambelor echipe, ne așteptăm ca dorința calificării să înlăture acest aspect, ambele dorind un loc în marea finală.

 

1.Handicap Asiatic -1

  • Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni de pariuri atractive, varianta “Handicap Corinthians -1” vine cu o cotă tentantă de 3.65 la Betano și 4.20 la Unibet.
  • În schimbul opțiunii, varianta “ Handicap Fortaleza -1” ne oferă cota 1.24 la Unibet și 1.30 la Betano.

 

  1. Goluri în A doua repriză
  • Pentru cei care cred că în a doua repriză se va marca sub 1,5 goluri vor găsi oferta cu o cotă de 2.57 la Betano și 2.70 la Unibet.
  • Pentru opusul acestei variante, marcarea a minim 1,5 goluri în a doua repriză vă oferă cota 1.70 la Betano și 1.68 la Unibet.

 

  1. Rezultat a doua repriză:
  • Pentru victorie Corinthians a doua repriză avem cotele 2.75 Unibet, 2.62 Betano și 3.05 Mozzartbet.
  • Pentru victorie Fortaleza a doua repriză avem cotele 3.65 Unibet și Betano și 3.60 Mozzartbet 

Cele mai bune ponturi pentru Corinthians vs Fortaleza

Pariu Recomandat –  X2 și peste 1,5 goluri – cotă 2.35 – SuperBet

 

Într-o luptă mult așteptată în Copa Sudamericana, ambele echipe vor căuta să își facă simțită prezența, ținând cont că învingătoarea se va bucura de un loc în finală. Opțiunea “X2 și peste 1,5 goluri” cu o cotă de 2.35 la SuperBet este o alegere potrivită pentru iubitorii de fotbal care așteaptă o partidă dominată în totalitate de atac și concretizarea formei mai bune a oaspeților.

Deși această opțiune pare greu de realizat, cele două echipe au obișnuița meciurilor strânse, iar încă un aspect important ar fi prezența victoriilor consistente a celor de la Fortaleza. 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

X2 și peste 1,5 goluri

2.35

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising