Ponturi Pariuri - Colon vs Racing Club, Liga Profesional Argentina 02.07.2023

2023-07-02

Cota: 1.86

Analiză și informații pentru Colon vs Racing Club ponturi și pariuri fotbal Liga Profesional Argentina 02.07.2023

Colon întâlnește pe Racing Club duminică, 2 iulie, în runda 22 din Liga Profesional Argentina, de la ora 23:00, pe Estadio Brigadier General Estanislao López (Santa Fe). Mai jos puteți vedea analiza meciului, cu statistici, cote și pronosticul propus. La acest meci de fotbal propunem cotele 1.86 și 2.00.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 550 Rotiri plus 75 Lei Gratuit FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Colon : Forma echipei, știri și statistici

Colon ocupă momentan locul 19 în campionatul de fotbal argentinian, având un total de 24 de puncte. În ultima rundă de meciuri, Colon a obținut un rezultat de egalitate împotriva lui Rosario, terminând meciul cu un scor de 1-1. Înainte de aceasta, echipa a obținut o victorie împotriva lui Estudiantes, cu un scor strâns de 1-0. Cu toate acestea, seria de meciuri anterioare nu a fost la fel de favorabilă pentru Colon, încheind cu trei rezultate de egalitate consecutive: un 0-0 cu San Lorenzo, un 2-2 cu Central Cordoba și un 1-1 cu Barracas Central. Aceste rezultate reflectă parcursul echipei Colon în acest sezon.

 

Racing Club : Forma echipei, știri și statistici

Racing Club ocupă poziția a 15-a în campionatul de fotbal argentinian, cu un total de 27 de puncte. În cel mai recent meci, echipa a terminat la egalitate cu Barracas Central, scor 1-1. Cu toate acestea, performanțele anterioare ale echipei arată un parcurs puternic și în creștere. Înainte de meciul cu Barracas, Racing Club a obținut o victorie importantă împotriva lui Velez cu 2-1, a remizat cu Instituto, scor 1-1, și a înregistrat o altă victorie împotriva lui Banfield, scor 2-0. Aceste rezultate evidențiază reziliența și determinarea echipei Racing Club în acest sezon.

 

 

Echipe probabile

Colon

Portar

Chicco

Fundași

Meza, Nardelli, Garces, Goltz, Delgado

Mijlocaşi

Perlaza, Picco, Alvarez

Atacanţi

Farias, Abila

Racing Club

Portar

Arias

Fundași

Rojas, Piovi, Sigali, Pillud

Mijlocaşi

Romero

Atacanţi

Blas Armoa, Mateo Retegui

Statistica meciurilor directe Colon vs Racing Club

În ceea ce privește ultimele cinci meciuri directe, Racing Club și Colon Santa Fe au avut rezultate echilibrate. Ambele echipe s-au impus de două ori fiecare, Racing Club obținând victorii cu scorurile de 2-0 și 3-0, în timp ce Colon a triumfat cu 2-1 și 3-0. Un singur meci dintre cele cinci a încheiat într-un echilibru de forțe, evidențiind o rivalitate intensă și o competiție strânsă între cele două echipe.

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 550 Rotiri plus 75 Lei Gratuit FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Colon vs Racing Club

In acest meci vom miza pe prima repriza X, iar cotele caselor de pariuri la acest pronostic sunt după cum urmează:
Unibet ofera cota de 2.02
Betano oferă cota de 1.93
Superbet oferă cota de 2.05
Mozzarbet ofera cota de 2.00
De asemenea, al doilea pont pe care îl oferim este GG, iar cotele sunt urmatoarele:
Unibet ofera cota de 1.86
Betano ofera cota de 1.82
Superbet ofera cota de 1.90

 

 

 

Cele mai bune ponturi pentru Colon vs Racing Club

Având în vedere performanțele recente ale ambelor echipe și istoricul lor de confruntări directe, este de așteptat ca meciul dintre Racing Club și Colon Santa Fe să fie unul echilibrat. Competiția dintre cele două formații a fost strânsă de-a lungul timpului, ceea ce indică faptul că ambele echipe au potențialul de a se impune. Astfel, meciul promite să ofere o dispută aprigă și plină de surprize, în care orice rezultat este posibil.

Pronostic- x prima repriza- 2.00 -Mozzarbet

Într-un joc dominat de echilibru și tensiune, se prefigurează că primele 45 de minute ale meciului dintre Racing Club și Colon Santa Fe se vor încheia la egalitate. Ambele echipe au arătat o formă bună și au demonstrat o luptă acerbă pentru fiecare balon, rezultând într-o primă repriză în care niciuna dintre echipe nu a reușit să se desprindă. 

Pronostic- GG-1.86-Unibet 

Având în vedere forma recentă și eficiența în atac a ambelor echipe, se poate anticipa că atât Racing Club, cât și Colon Santa Fe vor reuși să înscrie în acest meci. Competiția intensă dintre cele două formații și dorința lor de a se impune promit un meci în care spectatorii ar putea avea parte de goluri de ambele părți. În consecință, se așteaptă ca ambele echipe să marcheze.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

x prima repriza

2.00

GG Ambele marcheaza

1.86

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising