Ponturi Pariuri - Colo-Colo vs Deportivo, CONMEBOL Copa Libertadores 30.06.2023

2023-06-30

Cota: 1.65

Analiză și informații pentru Colo-Colo vs Deportivo ponturi și pariuri fotbal CONMEBOL Copa Libertadores 30.06.2023

Colo Colo intalneste Deportivo vineri, 30 iunie 2023, in runda 6 din Copa Libertadores, de la ora 01:00, pe Estadio Monumental David Arellano (Santiago de Chile). Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și ponturi. Pentru acest meci de fotbal venim cu cotele de 1.65 și 2.00. 

 

PROFITĂ ACUM! Ai 550 Rotiri plus 75 Lei Gratuit FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Colo-Colo : Forma echipei, știri și statistici

Colo Colo se regăsește într-o poziție dificilă în grupa F a competiției Copa Libertadores, ocupând ultimul loc cu doar 5 puncte acumulate. În ultima etapă, echipa a suferit o înfrângere strânsă cu Boca Juniors, scorul final fiind 1-0 în favoarea adversarilor. Înaintea acestui meci, Colo Colo a obținut un rezultat de egalitate 1-1 în fața echipei Monagas, dar a suferit o altă înfrângere în confruntarea anterioară cu Boca Juniors. În acest context, ultima victorie a echipei Colo Colo a fost împotriva echipei Monagas, cu un scor de 1-0. Cu toate acestea, rezultatele în general nu au fost favorabile pentru echipă, iar acest fapt plasează Colo Colo într-o poziție dificilă în grupa F. Echipa va trebui să se concentreze și să-și revigoreze eforturile pentru a încerca să obțină rezultate mai bune în meciurile următoare, în speranța de a avansa în competiție.

 

Deportivo : Forma echipei, știri și statistici

Echipa se situează pe locul 2 în Grupa F din Copa Libertadores, acumulând 7 puncte. Cu toate acestea, în ultimul meci, echipa a suferit o înfrângere cu scorul de 1-0 în fața echipei Monagas. Înaintea acestei înfrângeri, Colo Colo a obținut două victorii importante în meciurile împotriva celor de la Boca Juniors (1-0) și Monagas (2-1). Totodată, echipa a înregistrat un rezultat de egalitate cu Pereira.

 

Aceste rezultate pozitive în confruntările cu Boca Juniors și Monagas au contribuit la clasarea echipei pe locul 2 în grupă. Cu toate că ultima înfrângere cu Monagas a adus o schimbare în dinamică, Colo Colo își poate concentra eforturile pentru a reveni în formă și a obține rezultate favorabile în meciurile următoare. Competiția în Grupa F este strânsă, iar Colo Colo va căuta să-și consolideze poziția și să se asigure că avansează în fazele eliminatorii ale competiției Copa Libertadores.

 

Echipe probabile

Colo-Colo

Portar

Cortes

Fundași

Gonzales, Salvidivia, Wiemberg

Mijlocaşi

Gutierrez, Fuentes, Pavez, Bouzat

Atacanţi

Gil, Bolados, Pizarro

Deportivo

Portar

Quintana

Fundași

Juan, Vasquez, Suarez

Mijlocaşi

Medina, Moreno, Zuluga, Velasquez, Fory

Atacanţi

Rodriquez, Rodriquez

Statistica meciurilor directe Colo-Colo vs Deportivo

În singurul meci disputat dintre cele două echipe, rezultatul final s-a încheiat la egalitate (1-1).

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 550 Rotiri plus 75 Lei Gratuit FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Colo-Colo vs Deportivo

In acest meci vom paria pe 1, iar cotele oferite de casele de pariuri sunt urmatoarele: 

Unibet ofera cota de 1.60

Betano ofera cota de 1.60

Superbet ofera cota de 1.60

Mozzarbet ofera cota de 1.65

De asemenea, vom miza pe GG, iar cotele sunt: 

Unibet ofera cota de 2.00

Betano ofera cota de 2.02

Superbet ofera cota de 2.00

 

Cele mai bune ponturi pentru Colo-Colo vs Deportivo

Se preconizează că echipa gazdă va domina meciul. Cu avantajul de a juca pe teren propriu, aceasta poate beneficia de susținerea fanilor și de familiaritatea cu condițiile locale. Echipa gazdă poate aborda partida cu un plan de joc ofensiv și cu determinarea de a controla posesia mingii și ritmul jocului. Prin presiune constantă și inițiative în atac, echipa gazdă va căuta să impună propriul stil de joc și să obțină avantajul în timpul meciului. Cu toate acestea, în fotbal, rezultatul final poate fi influențat de o serie de factori și nu se poate face o predicție absolută. Este posibil ca echipa oaspete să-și impună și ea jocul și să creeze o provocare pentru echipa gazdă. Meciul va fi, cu siguranță, unul interesant și captivant pentru toți spectatorii prezenți.

Pronostic 1- 1 – 1.65-Mozzarbet 

Există anticipații că echipa Colo Colo va câștiga acest meci. Cu toate că rezultatele trecute nu au fost întotdeauna favorabile, Colo Colo dispune de jucători talentați și determinați să obțină victoria. Prin abordarea unui joc agresiv și o strategie bine pusă la punct, Colo Colo poate să-și exploateze punctele forte și să obțină cele trei puncte în acest meci. Cu susținerea fanilor și eforturile echipei, Colo Colo se va strădui să-și atingă obiectivul și să ofere o performanță remarcabilă în fața adversarului. C

Pronostic: GG-2.00-Unibet 

Este de așteptat ca ambele echipe să marcheze în acest meci. Atât echipa gazdă, cât și oaspeții au jucători talentați în atac și au demonstrat în trecut că pot înscrie goluri. Cu ambiția de a obține victoria, ambele echipe vor căuta să profite de oportunitățile de atac și să găsească drumul spre poartă adversă. Apărările vor fi puse la încercare și vor trebui să fie vigilente pentru a preveni golurile. Cu un meci deschis și intens, ambele echipe vor avea șansa de a-și demonstra calitățile în atac și de a marca goluri. Astfel, spectatorii vor fi tratați cu un spectacol fotbalistic captivant și cu goluri ce vor anima atmosfera în teren.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Castiga Colo-Colo

1.65

GG Ambele marcheaza

2.00

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising