Ponturi Pariuri - Clermont vs Monaco, Ligue 1 Franta 13.08.2023

2023-07-13

Cota: 2.02

Analiză și informații pentru Clermont vs Monaco ponturi și pariuri fotbal Franta Ligue1 13.08.2023

În etapa de deschidere a sezonului 2023/2024 din Ligue 1, fanii fotbalului sunt tratați cu un meci de senzație între Clermont și Monaco. Acesta va avea loc pe Stade Gabriel Montpeid, pe 13 August, de la 15:00. Într-un decor în care pasiunea pentru fotbal este ridicată, această confruntare din prima rundă promite momente incendiare și opțiuni atractive de pariere. Analizăm starea celor două echipe, istoricul întâlnirilor directe și cotele disponibile pentru ponturi și pariuri.

 

PROFITĂ ACUM! Ai  223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Clermont : Forma echipei, știri și statistici

Clermont vine în acest meci plin de speranță și determinare, dornică să își facă cunoscut numele în elita fotbalului francez din nou. Cu rezultate promițătoare în amicalele de pregătire, echipa și-a consolidat strategia de joc sub îndrumarea antrenorului său. Jucători precum Kyei si Gastein sunt pe picior de egalitate cu așteptările suporterilor. Jocul lor defensiv solid și tranzitivitatea în atac reprezintă punctele lor forte.

 

Monaco : Forma echipei, știri și statistici

Monaco, un nume cu rezonanță în fotbalul european, dorește să continue tradiția succesului în acest sezon. Cu jucători de calibru precum Golovin, Fofana și Ben Yeder, echipa vine cu experiență și talent pentru un meci dificil. Performanțele lor în meciurile pregătitoare au creat un entuziasm puternic printre fanii lor. Cu un stil ofensiv și un joc fluid, Monaco are ca obiectiv dominarea terenului și înscrierea de goluri.Echipe probabile

Clermont

Portar

Diaw

Fundași

Caufriez, Wiersema, Seidu

Mijlocaşi

Neto, Gastein, Gonalons, Zeffane, Rahani, Muhhamed

Atacanţi

Kyei

Monaco

Portar

Kohn

Fundași

Henrique, Maripan, Marsima, Vanderson

Mijlocaşi

Fofana, Camara, Magassa, Golovin, Minanmino

Atacanţi

Ben Yeder

Statistica meciurilor directe Clermont vs Monaco

Deși nu există un istoric semnificativ de întâlniri directe între cele două echipe, debutul acestui sezon promite o luptă intensă pe teren, iar mai jos aveți câteva din ultimele confruntări directe:

 

Clermont vs Monaco 0-2

Clermont vs Monaco 1-1

Clermont vs Monaco 0-4

Clermont vs Monaco 1-3

Clermont vs Monaco 0-4

 

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 223 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Clermont vs Monaco

Pentru iubitorii de pariere, acest meci deschide oportunități variate și tentante, Ligue1 fiind un campionat care ne suprinde în orice moment:

 

Dacă vă așteptați la o partidă strânsă și echilibrată în ceea ce privește numărul de goluri, opțiunea “Sub 2.5 Goluri” vine cu o cotă atractivă de 2.12la Betano și 2.15 la SuperBet.

 

Pe de altă parte, dacă credeți că cele două echipe vor înscrie, opțiunea “Ambele Echipe Marchează” are o cotă tentantă de 1.65 la aceeași casă de pariuri, SuperBet și 1.62 la Unibet.

 

Pentru pariorii care doresc să speculeze momentul primului gol, varianta “Egal pauza si victorie Monaco final” are o cotă interesantă de 5.50 la SuperBet. Având în vedere dorința ambelor echipe de a lua inițiativa, această opțiune poate fi una promițătoare.

 

Cele mai bune ponturi pentru Clermont vs Monaco

Pariu Recomandat – victorie Monaco, cotă 2.02 – Betano

 

Datorită potențialului ofensiv al oaspeților și stilului lor de joc orientat spre goluri, alegerea opțiunii “victorie Monaco” la o cotă de 2.02 oferită de Betano poate fi o alegere câștigătoare. Luând în considerare jocul mult mai activ al acestora și prezența mai puternică în teren, nu ne va surprinde o victorie a celor de la Monaco, echipă care a dominat sezonul trecut în ceea ce privește rezultatele și prestația impusă.

 

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Câștigă Monaco

2.02

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising