Ponturi Pariuri - Blackpool vs Millwall, Championship Anglia 28.04.2023

2023-04-28

Cota: 2.20

Analiză și informații pentru Blackpool vs Millwall ponturi și pariuri fotbal Seria A Italia 28.04.2023

Blackpool FC și Millwall FC se vor întâlni vinerii, 28 aprilie, într-o partidă care va conta pentru etapa a XLV-a, a eșalonului secund al fotbalului englez. Întâlnirea se va disputa de la ora 22:00, pe stadionul ”Bloomfield Road” din Blackpool. Aici puteți urmări analiza partidei, statistici, ponturile și pronosticurile noastre și cotele unor case de pariuri importante.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 50 Lei + 500 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Blackpool : Forma echipei, știri și statistici

Formația Blackpool se află în clasamentul Championship abia pe locul al 23-lea, penultimul, cu 41 de puncte după ce a obținut în 44 de etape jucate, zece victorii și unsprezece egaluri. A pierdut douăzeci și trei de partide în această ediție. Golaveraj negativ 45-69. În precedenta etapă de campionat, a XLIV-a, în data de 22 aprilie, Blackpool a evoluat pe terenul formației Birmingham City (loc. 17) pe care a reușit s-o învingă cu scorul de 1-0. Unicul gol al acestui meci a fost marcat de jucătorul Poveda (’74). În ultimele zece întâlniri, Blackpool FC, a obținut trei victorii, un rezultat de egalitate și a pierdut șase întâlniri.

 

 

Millwall : Forma echipei, știri și statistici

Formația Millwall se situează pe locul al 7-lea în clasamentul eșalonului secund englez cu 65 de puncte adunate, după 44 de partide jucate, cu un total de optsprezece victorii și unsprezece egaluri obținute. Echipa a mai pierdut cincisprezece partide. Golaverajul este pozitiv: 51-44. În etapa trecută de campionat în care a jucat, a XLIV-a, la data de 22 aprilie, Millwall a evoluat pe terenul formației Wigan Athletic (loc. 24/ultimul) în fața căreia a cedat în mod surprinzător cu scorul de 2-1. Golurile în acest meci au fost marcate de Keane (’14) și Aasgaard (’84) pentru gazde iar Saville (’30) a punctat pentru oaspeți. În ultimele zece întâlniri, Millwall FC, a obținut trei victorii, două rezultate de egalitate și a suferit cinci înfrângeri.

 

Echipe probabile

Blackpool

Portar

Grimshaw

Fundași

Lyons, Nelson, Thorniley, Gabriel

Mijlocaşi

Bowler, Florini, Carey, Patino, Hamilton

Atacanţi

Rogers

Millwall

Portar

Long

Fundași

McNamara. Hutchinson, Cooper, McNamara

Mijlocaşi

Burke, Mitchel, Flemming, Saville, Styles

Atacanţi

Bradshaww

Statistica meciurilor directe Blackpool vs Millwall

În ultimele cinci întâlniri directe, Millwall a obținut victoria de trei ori iar Blackpool o singură dată. O întâlnire s-a terminat cu un rezultat de egalitate. Partida din turul acestei ediții de campionat s-a încheiat cu următorul rezultat: Millwall vs. Blackpool 2-1. Autorii golurilor în partida tur fiind jucătorii Flemming (’14) și Afobe (’63) în contul gazdelor iar Patino (’33) a marcat pentru oaspeți.

 

Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 50 Lei + 500 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Blackpool vs Millwall

Unibet oferă cota de 3.50 pentru victoria echipei Blackpool FC, cotă de 3.35 pentru un egal și 2.20 pentru victoria echipei Millwall FC.

Superbet oferă cota de 3.50 pentru victoria echipei Blackpool FC, 3.40 pentru un egal și 2.15 pentru victoria echipei Millwall FC.

Betano oferă cota de 3.25 pentru victoria echipei Blackpool FC, 3.40 pentru o remiză și 2.12 pentru victoria echipei Millwall FC.

Get’sBet oferă cota de 3.40 pentru victoria echipei Blackpool FC, 3.25 pentru egal și 2.10 pentru victoria echipei Millwall FC.

 

Cele mai bune ponturi pentru Blackpool vs Millwall

Blackpool FC face parte dintr-un ”triumvirat”, al codașelor care se pregătesc de retrogradare. Șanse de salvare ar mai fi însă cea mai apropiată echipă de linia retrogradării are cu trei puncte mai mult în clasament dar și cu un meci mai puțin jucat. O victorie, trebuie să recunoaștem destul de puțin probabilă, ar fi pentru Blackpool o adevărată ”mană cerească” în lupta pentru evitarea acestor poziții ingrate ale clasamentului. În ultimele zece partide jucate pe teren propriu Blackpool a obținut patru victorii, trei rezultate de egalitate și a pierdut trei partide. Blackpool a jucat 52 de meciuri în acest sezon. Dintre acestea 13 meciuri au fost câștigate, 12 s-au încheiat la egalitate iar 27 au fost pierdute. În 50,00% dintre meciuri, totalul de goluri în meci a fost de peste 2,5 goluri. Iar în 65,38% dintre meciuri, suma golurilor a fost mai mare de 1,5 goluri. În 13 meciuri Blackpool nu a primit niciun gol. În 25 de jocuri, fiecare echipă a marcat cel puțin un gol în meci. Media goluri: 1,08 pe meci.

Pont pariu – câștigă Millwall FC- cotă 2.20 la Unibet.

Formația londoneză Millwall FC face parte dintr-un alt ”triumvirat”, cel al echipelor care luptă pentru locul șase, ultimul de play-off, care le va oferi posibilitatea să lupte pentru ultimul loc de promovare. Aici trei echipe au câte 65 de puncte diferența făcând-o evident doar golaverajul. Deocamdată pe locul șase, adică cea mai bine poziționată dintre aceste echipe, este Sunderland, dar acest avantaj se poate modifica dacă Millwall obține victoria în acest joc, în care pare favorită. Probabil că înfrângerea din etapa trecută pe terenul ultimei clasate a fost doar un accident și în această întâlnire în fața altei codașe Millwall o să arate altă față. În ultimele zece partide jucate în deplasare, Millwall, a obținut patru victorii, două rezultate de egalitate și a pierdut patru partide. Millwall a jucat 52 de meciuri în acest sezon. Din care 20 de meciuri au fost câștigate, 14 s-au încheiat la egalitate iar în 18 a fost învinsă. În 32,69% dintre meciuri, totalul de goluri în meci a fost de peste 2,5 goluri. Iar în 65,38% dintre meciuri, suma golurilor a fost mai mare de 1,5 goluri. În 18 meciuri Millwall nu a primit niciun gol. În 20 de jocuri, fiecare echipă a marcat cel puțin câte un gol în meci. Media goluri: 1,15 pe meci.

Pont pariu – Sub 2.5 G- cotă 1.80 la Superbet.

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Câștigă Millwall FC

2.20

Sub 2.5 G

1.80

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising