Ponturi Pariuri - Argentinos vs Gimnasia, Liga Profesional Argentina 25.04.2023

2023-04-25

Cota: 2.10

Analiză și informații pentru Argentinos vs Gimnasia ponturi și pariuri fotbal Liga Profesional Argentina 25.04.2023

Meciul dintre Argentinos Juniors și Gimnasia La Plata va avea loc luni, pe 25 aprilie, pe Estadio Diego Armando Maradona, la ora 03:30 în etapa cu numărul 13 din Liga Profesional. Mai jos veți găsi o prezentare detaliată a ambelor echipe, precum și ponturile și pariurile recomandate.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 50 Lei + 500 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Argentinos : Forma echipei, știri și statistici

Echipa gazdă se află pe locul 8 în clasamentul din Liga Profesional, cu 18 puncte acumulate în cele 12 etape disputate. Echipa gazdă de marți seară are un singur eșec suferit în ultimele 9 partide disputate în campionatul Argentinei. În ultimul meci jucat, Argentinos a reușit o victorie în cupa Libertadores, în faza grupelor. Echipa revine foarte montată în noaptea de luni, cu gândul clar de a obține o nouă victorie și în campionat. 

Jucători cheie

Argentinos Juniors se bazează pe jucători precum Avalos, atacantul care a marcat 7 goluri în acest sezon, și Gonzalez, mijlocașul care a marcat tot 2 reușite. 

Obiectiv 

Obiectivul lui Argentinos Juniors este de a obține cele 3 puncte pentru a rămâne în lupta pentru primele locuri din clasament.

Absențe

Argentinos Juniors nu are absențe importante în acest meci.

 

Gimnasia : Forma echipei, știri și statistici

Gimnasia se află pe locul 24 în clasamentul din Liga Profesional, cu doar 11 puncte acumulate în 12 etape jucate. În ultimele 5 partide disputate, echipa a înregistrat 2 victorii și 3 eșecuri. În ultimul meci disputat, echipa a suferit un eșec în cupa Sudamericana, scor 1-2 în fața lui Santa Fe. Antrenorul Sebastian Romero trebuie să își motiveze jucătorii pentru a obține cel puțin un punct în acest meci dificil.

Jucători cheie

Gimnasia se bazează pe jucători precum Tarragona, cu 2 goluri marcate în acest sezon, atacantul care a marcat 2 goluri în acest sezon, și Enrique, mijlocașul care a marcat un gol și a oferit o pasă de gol în acest sezon. 

Obiectiv

Obiectivul lui Gimnasia La Plata este de a obține cel puțin un punct pentru a păstra șansele de a evita retrogradarea. 

Absențe

Gimnasia La Plata va avea tot lotul disponibil de joc. 

 

Echipe probabile

Argentinos

Portar

Lannzillota

Fundași

Di Cesare, Bittolo, Villalba

Mijlocaşi

Moyano, Cabrera, Dominguez, Gonzalez, Vera

Atacanţi

Cabral, Avalos

Gimnasia

Portar

Durso

Fundași

Barsso, Morales, Sanchez, Melluso

Mijlocaşi

Miramon, Enrique

Atacanţi

Soldano, Lescano, Colazo, Tarragona

Statistica meciurilor directe Argentinos vs Gimnasia

În ultimele 5 meciuri directe, Argentions a reușit să se impună de 3 ori, iar 2 partide s-au încheiat la egalitate.

 

un cont Nou si JOACĂ. Ai 50 Lei + 500 Rotiri Gratuite FĂRĂ Depunere – Rulaj X1. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Argentinos vs Gimnasia

Argentinos Juniors pare să fie echipa favorită în acest meci, având în vedere forma bună din ultimele partide și poziția mai bună din clasament. Prin urmare, varianta de 1 solist la o cotă de 1,47 oferită de către Betano este una plauzibilă pentru acest meci. Ambele echipe au jucători ofensivi buni și pot marca goluri, ceea ce face varianta de peste 2,5 goluri în meci, la o cotă de 2,10 oferită de către Superbet, să fie plauzibilă. 

 

Cele mai bune ponturi pentru Argentinos vs Gimnasia

Pont Principal
Având în vedere diferența semnificativă dintre cele două echipe în clasament, precum și forma recentă mai bună a gazdelor, argentinienii de la Argentinos Juniors par să aibă un avantaj clar în acest meci. Echipa și-a demonstrat capacitatea de a obține puncte în ultima vreme și vine după o victorie importantă în cupa Libertadores, ceea ce le va oferi un imbold suplimentar. Pe de altă parte, Gimnasia La Plata se află într-o poziție dificilă și va fi nevoie de o performanță remarcabilă pentru a obține cel puțin un punct în această dispută. Din aceste motive, varianta de 1 solist pare să fie cea mai potrivită alegere pentru pariori.
Pont Pariu – 1, Argentions se impune în meci – cota 1,47 la Betano

Pont Secundar
Meciul dintre Argentinos Juniors și Gimnasia La Plata pare să fie unul deschis, cu ambele echipe în căutarea punctelor. Argentinos are o medie de 1,4 goluri marcate pe meci, în timp ce Gimnasia a înscris în medie 1,1 goluri pe meci. Având în vedere acest lucru, se poate argumenta că este posibil să se înregistreze cel puțin 2,5 goluri în acest meci, mai ales că ambele echipe au jucători importanți în atac și practică niște stiluri de joc ofensive.
Pont Pariu – peste 2,5 goluri în meci, în meci se marchează minim 3 goluri – cota 2,10 la Superbet

 

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Argentinos se impune în meci

1.47

Peste 2,5 goluri în meci

2.10

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising