Ponturi Pariuri - Argentinos Jrs vs Defensa y Justicia, Liga Profesional Argentina 23.06.2023

2023-06-23

Cota: 1.95

Analiză și informații pentru Argentinos Juniors vs Defens y Justicia ponturi și pariuri fotbal Liga Profesional Argentina 23.06.2023

Argentinos Jrs și Defensa y Justicia se vor întâlni vineri, 23.06.2023, într-un meci contând pentru runda 21 din Liga Profesional – Argentina. Meciul va avea loc de la ora 03:30 pe Estadio Diego Armando Maradona din Buenos Aires.  Mai jos puteți urmări analiza partidei, statistici și pronosticul propus. Pontul pe care îl ofer în acest meci de fotbal are cota de 1.95.

 

PROFITĂ ACUM! Ai 550 Rotiri plus 75 Lei Gratuit FĂRĂ Depunere! Deschide un Cont Nou ACUM si nu rata oferta! 

Argentinos Juniors : Forma echipei, știri și statistici

Argentinos Jrs  vine după un meci câștigat cu  scorul de 1-0, în deplasarea de la Velez.  În acel meci,  Argentinos Jrs a avut o posesie de 61% cu 15 situații de poartă din care 3 șuturi pe spațiul porții. Velez  a avut 9 situații de poartă cu 3 șuturi pe spațiul porții. Golul a fost marcat de de la Heredia (77’). Argentinos Jrs a fost cotată cu  a doua șansă la câștigarea meciului de către casele de pariuri. În clasament Argentinos Jrs ocupă locul 9 cu 29 puncte dupa 20 etape și un golaveraj 23-17. În ultimele 5 partide, Argentinos Jrs a câștigat 3 meciuri, a remizat 1 meci și a pierdut 1, marcând 4 goluri și având 2 goluri încasate. Antrenorul  Gabriel Milito  nu se poate baza în acest meci pe Ambrogio care este accidentat.

 

Defensa y Justicia : Forma echipei, știri și statistici

Defensa y Justicia vine după un meci, pierdut cu  scorul de 0-1 în deplasarea   de la River Plate. În acel meci, Defensa y Justicia a avut o posesie de 36% cu 11 situații de poartă din care 4 șuturi pe spațiul porții. River Plate a avut 23 situații de poartă cu 8 șuturi pe spațiul porții. Golul a fost marcat de de la Cruz (58’). Defensa y Justicia a fost cotată cu a doua șansă la câștigarea meciului de către casele de pariuri. În clasament Defensa y Justicia ocupă locul 7 cu 33 puncte dupa 20 etape și un golaveraj 25-13. În ultimele 5 partide, Defensa y Justicia a câștigat 3 meciuri, a remizat 1 și a pierdut 1, marcând 9 goluri și având 4 goluri încasate.  Antrenorul Julio Vaccari nu are probleme de lot înaintea acestui meci.Echipe probabile

Argentinos Juniors

Portar

Martin Arias

Fundași

Pablo Minissale, Miguel Torren, Lucas Villalba

Mijlocaşi

Javier Cabrera, Alan Rodriguez, Matias Vera, Gonzalez Metilli, Luciano Sanchez

Atacanţi

Thiago Nuss, Gabriel Avalos

Defensa y Justicia

Portar

Ezequiel Unsain

Fundași

Agustin Sant'Anna, Nazareno Colombo, Tomas Cardona, Alexis Soto

Mijlocaşi

Julian Lopez, Kevin Gutierrez, Gaston Togni, David Barbona, Gabriel Alanis

Atacanţi

Nicolas Fernandez

Statistica meciurilor directe Argentinos Juniors vs Defensa y Justicia

În ultimele 5 meciuri directe, Defensa y Justicia a câștigat 4 meciuri, iar 1 meci s-a terminat la egalitate, marcându-se un total de 7 goluri. În ultimul meci Defensa y Justicia a câștigat cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Rios (43’) și Togni (76’) respectiv Avalos (24’).Fă-ți acum un cont Nou si JOACĂ. Ai 550 Rotiri plus 75 Lei Gratuit FĂRĂ Depunere. Dă un CLICK AICI si profită!

Cote ponturi pariuri Argentinos Juniors vs Defensa y Justicia

Casele de pariuri oferă pentru pronosticul de ambele marchează următoarele cote:

 

Unibet 2.04
Superbet 2.00
Betano 1.95
Get’s Bet 2.01

Cele mai bune ponturi pentru Argentinos Jrs vs Defensa y Justicia

În acest meci se vor întâlni două echipe din prima jumătate a clasamentului care în acest moment sunt pe loc de Copa Sudamerica. Argentinos Jrs este într-o formă sportivă bună și speră să câștige împotriva unei echipe pe care nu a învins-o de 6 jocuri.

Pont pariu 1 – câștigă Argentinos Jrs – cotă 1.95 la Unibet.

Defensa y Justicia cu evoluții oscilante în acest sezon speră la o victorie care ar putea-o clasa pe locul 4 în clasament. Aceștia nu au mai câștigat în ultimele 3 deplasări din campionat.

Pont pariu 2 – interval goluri 2-3 – cotă 2.00 la Superbet.

Pentru alte ponturi pariuri CLICK AICI!

Câștigă Argentinos Jrs

1.95

Interval Goluri 2-3

2.00

Bonusuri case de pariuri

Alte recomandări

Copyright © 2023 www.ponturi-fotbal.com – All rights reserved!

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizia ONJN NR. 1018/27.04.2018.

 

Jocurile de noroc pot deveni o problema cu consecinte serioase daca nu sunt practicate responsabil.

SEO with ❤️ by eAdvertising